• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Merhaba arkadaşlar bende 2 ekimle yerimi alayım.Dpo 8.gündeyim.Haziran ayında dış gebelik geçirdim ve iğneyle sonlandırıldı.Bu ay bekleme sürem bitti.6 yaşında bir kızım var.2.yi istiyorum.Hamile kaldığım ay çörekotu bal karışımını denemiştim.Bu ay da aynı şekilde denedim.Bugün 3.gün 3 gündür lekelenmem oldu sadece peçeteye gelen.Bir kaç belirtim var ama acele etmiyor sakin ve sağlıkla diyerek bekliyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende 2 ekimle yerimi alayım.Dpo 8.gündeyim.Haziran ayında dış gebelik geçirdim ve iğneyle sonlandırıldı.Bu ay bekleme sürem bitti.6 yaşında bir kızım var.2.yi istiyorum.Hamile kaldığım ay çörekotu bal karışımını denemiştim.Bu ay da aynı şekilde denedim.Bugün 3.gün 3 gündür lekelenmem oldu sadece peçeteye gelen.Bir kaç belirtim var ama acele etmiyor sakin ve sağlıkla diyerek bekliyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin
Bir gün farkla günlerimiz aynı hayırlısını kolaylıkla ve sağlıkla diliyorum sizin içinde 🦋

Bir gün farkla günlerimiz aynı hayırlısını kolaylıkla ve sağlıkla diliyorum sizin içinde 🦋
Amin hepimiz için inşaAllah birbirimize güzel haberleri buradan verelim.

Ovulasyon testi ile takip ettim geç döllenme olmaz sanırım ama şu an çatlamadan itibaren 9. Gün dpo deniyor sanırım tam bilmiyorum, silikte olsa çıkar mı dedim ama sanırım biraz buruk bekliycem🥹
Canım dpo 9 henüz erken hala yerleşme aşaması gibi düşün, henüz umutsuz olmana gerek yok, biliyorum zor ben de dpo 5 teyim ama adet gününü bekle :) en yakın dpo 12-13 deniyor test için :KK200:

Amin hepimiz için inşaAllah birbirimize güzel haberleri buradan verelim.
Benim biraz önce attığım erken gebelik negatif ama bende bu ay hacı dan gelen sevdiğim birinin getirdiği fatma ana eli otu nu kaynatıp içmiştik eşimle huzur umut doldum umudumu kaybetmek istemiyorum hiç 🙂

Canım dpo 9 henüz erken hala yerleşme aşaması gibi düşün, henüz umutsuz olmana gerek yok, biliyorum zor ben de dpo 5 teyim ama adet gününü bekle :) en yakın dpo 12-13 deniyor test için :KK200:
Aay inşallah canım benim biliyorum hepimiz her ay farklı hissediyorsumuz gibi geliyor ama iki gün üst üste hamile oldugumu öğrendiğimi gördüm rüyamda çok heyecanlıydı tabiki bilinç altı 🙂🌸

Aay inşallah canım benim biliyorum hepimiz her ay farklı hissediyorsumuz gibi geliyor ama iki gün üst üste hamile oldugumu öğrendiğimi gördüm rüyamda çok heyecanlıydı tabiki bilinç altı 🙂🌸
Evet canım bilinçaltı da olabilir ama algılarımız açılıyor bu dönemde rüyada gördüklerin inşallah çıkabilir de :) bu ay hepimiz güzel haberler alalım burada inşallah, hiç umutsuz olma :)

Merhabalar, benim de bat 3 Ekim. Olmazsa zaten aşılama yapılacak. Yaklaşık 1 senedir deniyoruz. Çok umudum yok ama bakalım, ben de umudumu yitirmemek için kendimi motive etmeye çabalıyorum ama bazen zor oluyor. Hiçbir zaman pozitifi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.

Merhabalar, benim de bat 3 Ekim. Olmazsa zaten aşılama yapılacak. Yaklaşık 1 senedir deniyoruz. Çok umudum yok ama bakalım, ben de umudumu yitirmemek için kendimi motive etmeye çabalıyorum ama bazen zor oluyor. Hiçbir zaman pozitifi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Öyle düşünme gönül ister ki doğal yollarla istediğimiz vakit olsun ama şöyle de bir ihtimal var ben bunu kendime de bazen hatırlatıyorum elbette ki olacak belki sürpriz belki tedavi ama olacak 🙂

Kızlar bu defa vücudumu dinlemıycem belirti aramıycam testte düşünmüyorum dırek batı beklıycem emın olun daha az üzüyor böyle kendmı meşgul edıyorum çıkıyorum gezıyorum dıet yapıyorum spor vs gecırıyprum gunlerı ve etkısı oluyor düşünmüyorum yani bişeyi🥰🥰
kesinlikle oyle.oluyor dusunmemek lazim belirti aradikca o belirtiyo yasiyoruz

Merhaba gittim dün sabah miyom varmış tam rahmin ortasında olduğu için gebeliğe engelmis bu ara kanama kasık ağrılarıni da o yapıyormuş moralim bozuldu ameliyat olmam gerekiyor
canimm cok gecmis olsun hic üzülme ameliyatini olduktan sonra devam edersin

kızlar ben 2 buçuk senedir çocuk istiyorum 1 tane 2 aylık düşüğüm 3 tane kimyasal gebeliğim var, bütün testleri yaptırdım gen testi hormon testi eşimin bütün testleri tamam hiç bir sorunumuz gözükmüyor çok şükür gittiğim her doktor bugün yarın olur diyerek gönderdi en son bulduğum bir doktor 18 eylül adetimin 2.gününde klomen tedavisine başladı sabah 2 akşam 2 içtim 2 kutu bitirdim 5 günde 25 eylülde kontrolüm vardı yumurtalarımın 6-7 mm büyüdüğünü klomen kullanmaya devam etmemi söyledi dün tekrar 2 kutu yazdı pazartesi günü kontrole çağıracak, böyle bi şey yaşayanınız var mı? ve günde 1-2 tane sigara içmek çok mu zararlı olur
ben yasamadim ama yasayan arkadaşlar yardimci olsun ben de sigara kullaniyorum ama bir sorununuz varsa belki sizin icin zararlı olabilir

Amin amin inşallah canım benim Allah razı olsun Bir de ben tüp mide ameliyatı oldum yaklaşık 40 kilo verdim ondan dolayı da bir düzensizliğim var şimdi vücut birden kilo verince yani ben ona bağlıyorum çünkü hormonlarım tahlillerim falan gayet temiz hani kadınsal olarak hiçbir sıkıntım yok demişti doktor hanım ben hızlı kilo verime bağlı bir adet düzensizliği olduğunu düşünüyorum umarım geçer ve inşallah güzel haberler alırız bu ay biz sen de ben de isteyen herkesde
amin canim insallah olabiliyor bazen fazla gecikmeler

Beta HCG yeni düşüyor 7 oldu yani önceki kimyasalmis iğneye falan gerek kalmadı çok şükür sonunda o yüzden bu Aydan umudum yoktu pek
erken ogrenmek o yuzden iyi degilmis aslinda cogu kisi farkinda olmadan kimyasal gebelik geciriyor ama ogrendigimiz zaman üzülüyoruz maalesef sonu boyle olunca, olsun insallah sonu guzel olsun her ay yeni umut

Back
X