• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 Ekim arasi bat olanlar buyrun bu ayda birlikte bekliyoruz💖

Sorumu tam anlatamadim herhalde. Kimyasal boş gebelik bile olmadıysa direkt rahimsel bir sıkıntı vardir denilebilir mi diye soruyorum. Rahimsel sıkıntı için genelde önce film çekiyorlar sonrasında düzeltme, miyom vb islemler için histereskopi kullanılıyor. Tehosten ziyade tedavi yöntemidir histereskopi.
şimdi anladım canım. hemen vardır denilemez. önce diğer hormon testleri , eşinin sperm testleri yapılır o sırada rahime de bakılır. Ben bu şekilde biliyorum

Sorumu tam anlatamadim herhalde. Kimyasal boş gebelik bile olmadıysa direkt rahimsel bir sıkıntı vardir denilebilir mi diye soruyorum. Rahimsel sıkıntı için genelde önce film çekiyorlar sonrasında düzeltme, miyom vb islemler için histereskopi kullanılıyor. Tehosten ziyade tedavi yöntemidir histereskopi.
denilemez canım çoçuk olmamasının bir çok nedeni olabilir. günümüzde sebepsiz infertilite malesef yaygın. adı üstünde sebepsiz yani aslında her şey normal ama bir şekilde insanların çocuğu yıllarca olmayabiliyor

Hsg özel hastanede olucam, anesteziyle uyutarak yapıcaklarmış, ama yine de korkuyorum. Tamam dediğin gibi takip edeyim, ben ovulasyon zamanında ağrı hissetmiyorum. Ama bakalım.
hiç korkmana gerek yok canım hiç bir şey hissetmiyorsun bende o şekilde oldum. serum iğnesi taktırmak daha çok acıtıyor bundan:KK48:

Benim BAT 12 Ekim.
27 Eylülde ovulasyon pikti.
Göğüslerim üstüne yatınca ağrıyor dün geceden beri. İnşallah hayırlı haberler alırız 🙏🏼
Aynıyız canım bende iğne gibi batmalar ve karnın alt kısmında doluluk hissi var en son kaybetttiğim bebeğimde bu belirtiler olmuştu diye ümitlendim ama yine Allah bilir

Back
X