arkadaşlar,bi burun estetiğinde oluşacak bütün deformasyonlar bende mevcut,burun sırtı çok alınmış,burun kanatları çöktü,nefes alamıyorum.
benimki kadar kötü bir manzarayı kimsede görmedim.dava açtım.bitince revizyon olucam
emre beyin ameliyat icin aldigi ucreti biliyormusunuz
Arkadaslar aranizda 1-2 sene once burun estetigi olmus olup, simdiki halini begenmeyen, çökme ve ya burun ucu düsmesi gibi olaylarla karsilasanlar var mi? Paylasirsaniz cok sevinirim.
2 yil once ilk ameliyati oldum.kemer ve burun ucu cizgi dolgusu.sonra kemer kaldi ve burnum hafif dustu.2.yi oldum kaldirttim.simdide istedigim oranda kalkik olmadi.burnum guzel ama cok guzel olsun istiyorum 3 u dusunuyuorum.Arkadaslar aranizda 1-2 sene once burun estetigi olmus olup, simdiki halini begenmeyen, çökme ve ya burun ucu düsmesi gibi olaylarla karsilasanlar var mi? Paylasirsaniz cok sevinirim.
revizyon olabilme ihtimali vardir.hem revizyon ilki gibi olmaz.korkma.Anladim canim. Simdi iyiyse sorun yok :) bende cok olmak istiyorum ama tekrari olur diye korkuyorum
hic bisey yapamazsin.ameliyattir cozum.burun kanadi en kolayi hem.sislik odem olmaz.kanatlar sert olur.ben 3u dusunuyorumda.bu konuda epey tecrubeliyim:))1sene geçti sağlığım açısından daha iyiyim tabi .burun deliğim çok küçüktü genişletildi.ve bunun yanı sıra hafif kemer törpülendi ve biraz kısaldı burnum yani ucundaki fazlalık gitti.ama benim burnum daha ince uzundu,önden memnundum yandan rahatsız ediyordu.şimdiyse yandan çok güzel ama önden daha genişledi gibi geliyo banabiraz şişlik olabilir hala ama ben 1sene dolunca süper olur sanmıştım.acaba şişliğin geçip daha incelmesi için napabilirim?yeniden ameliyat da olmak istemiyorum..fikri olan var mı ?veya bu tarz bişey yaşayan?:18:
benim sag burnum coktu.burnumu hizla cektigimde sag yapismiyo ordan anliyorum:)Burun cökmesi nasil oluyor? Burunla ilgil6i fotograflar koyulsa?
canim mrb .ameliyat oldun mu .ben 3 u olmayi dusunuyorumda.oldunmu vd memnunmusunben ameliyat olalı tam 2 yıl doluyor ocak ayı sonunda.hep zamanla değişecek diye bekledim.hem burun içi kemik et problemi vardı hem de estetik oldu.eski hali uzunca bir burundu ve sol tarafında göze yakın kısmında hafif bir kemik çıkıntısı vardı.şimdiki hali ise normal uzunlukta bir burun ama hiç kalkıklığı filan yok birde çıkıntıyı almış ama oraya ne koyduysa burun kökünde genişlik var şu an ve burnun tam ortasında ise enine bir çizgi var ki elleyince orada burun 2 kısma ayrılmış olarak geliyor eleevet kimse estetik demez ama bence bu ameliyatın başarısı değil çünkü kimse burnun güzel de demez hele de bazı ışıklarda öyle kötü bir hal alıyor ki(mağaza ışıklarında )resmen kum saati görüntüsü var kök kısmı geniş ortada dar uca doğru tekrar genişliyor.2 yıl bekledim eh artık bunmdan sonra da değişeceği yok ocak ayı sonunda tekrar hgideceğim dr a bakalım ne diyecek tekrar ameliyat olmak istemiyordum ama bir ömür bunu kafaya takmak da istemiyorum ...
2 yil once ilk ameliyati oldum.kemer ve burun ucu cizgi dolgusu.sonra kemer kaldi ve burnum hafif dustu.2.yi oldum kaldirttim.simdide istedigim oranda kalkik olmadi.burnum guzel ama cok guzel olsun istiyorum 3 u dusunuyuorum.
hayir canim alakasi yok dediginle.bazi burunlar ortadan cok hafif yarik yani ortadan cizgili olurlar.çene gamzesi gibi bir yariklik düsün.onu doldurttum.belli belirsizdi zaten.ayrica burun kemeri burunda çatı gorevi gorur.kemer törpulenince ucununda kaldirilmasi gerekir.fakat ben ilk ameliyatimda inatla kaldirtmak istemedim.dolayisiyla düstu zamanla.Cnm yukarda kemer ve burun ucu çizgi dolgusu demissin ya orayi anlayamadım:) acaba kemerin gitmesi ve burun ucunun kaldirilmasi için dolgu yapiliyo ya ondan mi bahsettin yani dolgu sonucumu burnun düştü? Kusura bakma BN dolgu yaptirmayi düşünüyorum da emin olamadm o yüzden bi sorayim dedim eğer cevaplarsan cidden çok mutlu olucam:)
1sene geçti sağlığım açısından daha iyiyim tabi .burun deliğim çok küçüktü genişletildi.ve bunun yanı sıra hafif kemer törpülendi ve biraz kısaldı burnum yani ucundaki fazlalık gitti.ama benim burnum daha ince uzundu,önden memnundum yandan rahatsız ediyordu.şimdiyse yandan çok güzel ama önden daha genişledi gibi geliyo banabiraz şişlik olabilir hala ama ben 1sene dolunca süper olur sanmıştım.acaba şişliğin geçip daha incelmesi için napabilirim?yeniden ameliyat da olmak istemiyorum..fikri olan var mı ?veya bu tarz bişey yaşayan?:18:
ben 2005 yılında oldum ve hiç bir şikayetim yok. biraz şans işi ama çoğunluğu doktorun becerisi bana sorarsanız
arkadaşiniz kime yaptırdı acaba ameliyatını öğrenebilirmiyim rica etsem ?Ben hayatta kalkışamam böyle birşeye burun çok önemli ama gerçekten rahatsız olan birine de hak veriyorum...Ama neyle karşılaşacağın ve sonrası çok önemli bence.
Bir arkadaşım yaptırdı ve şuan gerçekten çok kötü hem estetik olduğu çok belli hem de resmen incelip düştü burnu ki çok araştırıp çok iyi bir doktora yaptırmasına rağmen
O yüzden çok çok iyi araştırıp,çok güvenilir sonrasında da yaptığı işin arkasında durabilecek bir doktor bulmanı öneririm.
Kk bu bayan doktorun eski hastası vardı burnunu rezil etmişti . Kız revizyon oldu.çok isabetli bir karar vermişsiniz olmamakla ama size tavsiyem ilk defa ameliyat olacaksınız süreç çok sancılı göründüğü gibi değil mümkünse olmayın eğer revizyon olucaksaniz iyi bir hekim bulun .kızlar ben dün Aylin Bilgin Karabulut Hanım'ın muayenehanesine gittim. aslında kendimden çok emin olarak gittim. kesin ameliyat olma niyetindeydim ama görüşme çok rahatsız edici geçti. ilk olarak girdiğimde kendisine kahve söyledi ve bize bir şey içer misiniz diye sormadı ki bu çok kaba bir davranış.
sonra ise konuşurken telefonu çaldı ve saatlerce amerikadan gelecek siparişleri hakkında telefonla konuştu. Daha sonra ise benim isteklerimi hiç sormadı. kendinin ne kadar muhteşem bir doktor olduğundan bahsetti. bana Rusya dan Fransa dan hastalar geliyor, yok dekanın kız kardeşi yok profesörün yeğeni vs vs. kısacası çok sinir oldum.
daha görüşme devam ederken başka bir hasta geldi ve dedi ki bir 5 dk müsade edin diye çekti gitti, diğer hasta ile ilgilendi. biz orda 20-25 dk tabiri caizse sap gibi kaldık.
bu doktorda karar kılma nedenim ise çok çirkin bir arkadaşım vardı, bu doktora burun estetiği yaptırdı ve burnu gayet güzel olmuştu. ayrıca hanım olması da tabi beni daha rahat hissettirir diye düşündüm.
neyse sonra hastalarının fotoğraflarını paylaştı ve onlar hakkında özel bilgiler de paylaştı ve bu beni rahatsız etti. çünkü ben de özel bir şey anlatsam onu da başka hastalara anlatabilir. bunu belki doktor olduğum için rahat söylemiş olabilir ama yine de hoş değil.
ayrıca bir çok hastanın fotoğrafı çok hoşuma gitmedi. hatta düşündüm bu önceki hali mi sonraki hali mi diye.
kızlar şimdi Cem Payaslı Bey'e de muayene olmayı düşünüyorum. bugün de ona gideceğim. ama bilmiyorum nasıl olacak. aslında hanım doktor isiyordum ama Aylin Karabulut'un tavrı hiç hoşuma gitmedi.
Siz de böyle bir sıkıntı yaşadınız mı? lütfen Aylin Hanım'a ameliyat olanlar yazabilirler mi? gerçekten çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?