ben de 1 ay oluyor ameliyat olalı..burunda hafif bir asimetri var ama kimse anlamadı ya da çaktırmıyorlar..geçer mi çok merak ediyorum:)
bende burnumu yaptıralı 10 ay oldu burnumun şişlikleri indikçe kusurlar cıkmaya başladı önden bakıldıgında mercımek gıbı kemık kırıgı var burnumun tam ortasında... sözde kemik cıkıntısı ıcın yaptırmıstım cıkıntı gıttı yerıne daha altta başka bı cıkıntı kaldı o cıkıntınında altı çökuk gıbı duruyo yanı 3 katlı otopark gıbı burnum önden bakılınca offf moralım cok bozuk(
benimde haziranda bir senem dolacak sağ tarafımda kemik çıkıntısı var,hemen altında çökme,burun sırtımdada düzlük ve ikiye ayrılma gibi,çünkü ince bir deri çizgi var...senelerce bekle doktor ara,tüm maddi imkanlarını kullan sonuç bu.....
Benim de 4 ay oluyo burnum egriönden bakinca burnum yariya kadar duz sonra birden sola gidiyor. Sag yan tarafta da yani kanadin hemen ustunde yaklasik 2 mercimek buyuklugunde tas gibi bir sertlik var.yine burnumun sag yaninda tam gozumun hizasinda bi kemik cikintisi var (( ameliyattan once bunlar yoktu. Sadece kucuk bir kemer vardi ve ucu dusuktu 2sorundan kurtulayim diye ameliyat olmusken sorun 3e cikti cektigim sikinti da cabasi
bende burnumu yaptıralı 10 ay oldu burnumun şişlikleri indikçe kusurlar cıkmaya başladı önden bakıldıgında mercımek gıbı kemık kırıgı var burnumun tam ortasında... sözde kemik cıkıntısı ıcın yaptırmıstım cıkıntı gıttı yerıne daha altta başka bı cıkıntı kaldı o cıkıntınında altı çökuk gıbı duruyo yanı 3 katlı otopark gıbı burnum önden bakılınca offf moralım cok bozuk(
Tabi ki görebilirsin canım.. kabul ettim isteğini..doktorum Fatih Dağdelen'di
aylin bilgin karabulut hakkında bir fikrin var mı? yardımcı olursan sevinirim. psikolojim bozuldu.
ameliyat olmayı düşünüyorum. burnuma dışarıdan bakınca bir problem yok.
sağlığım açısından içten ameliyat olmam gerekecek.
eğer bir bilgin varsa cevap verir misin?
Keşke olsaydı ama bi bilgim yok canım :/
sen burnundan memnun musun peki?
burnunun ameliyatını kime yaptırdın, çok güzel duruyorsun.
çöküntü falan doğru mu? bir bilgin var mı? çöküntü nasıl birşey? veya ameliyattan sonra olacabilecek olumsuz şeyler neler?
burnumun şu anki görünümünde herhangi bir problem yok. sağlığım açısından olacağım.
içten kemerim var. yani burnumu görsen kesinlikle ameliyata gerek yok dersin. nefes problemim olduğu için ameliyat
olacağım ama çok korkuyorum.
Tabi ki memnunum ki benim 7. senem :) teşekkür ederim bu arada canım, benim doktorum Fatih Dağdelen.. Sen anladığım kadarıyla estetik olmuyorsun sadece sağlık problemin olduğu için içten bir operasyon geçireceksin.. Kulak burun boğaz doktoruna yani.. Sen neden çökme ya da burun ucu düşmesi için endişeleniyorsun ki ? onlar estetik olan hastalarda gerçekleşebiliyor o da yanlış bir operasyon olursa.. senin kemer törpülenmeyecek, burun ucunda da bi işlem olmayacak.. senin için bi sorun yok ki.. öyle korkulacak bir ameliyatda değil inan.. ilk gün belki hafif ağrın olur o kadarsen nerede? kime ameliyat oluyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?