Aylin Bilgin Karabulut'a ameliyat olmayı düşünüyorum. kendisiyle iletişime girmedim henüz.
burun damarlarımda yakma olacak ve içten etimle kemiğim birleşmiş nefes alma problemim oluyor sağ taraftan.
hafif kemerim var ameliyata girmişken o kemerimi de törpületmeyi düşünüyorum.
yani estetik operasyona gireceğim. eski burnumu aramaktan çok korkuyorum. bu yüzden sana soruyorum ameliyat sonrası
problemler neler, çökme oluyor mu diye.
ne kadar fiyata ameliyat oldun sen? burnun çok güzel duruyordu, doğal duruyordu, hoşuma gitti. sen burnunu kaldırttın mı?
Anladım..doktorunu iyi seçersen işinde gerçekten başarılı bi doktor ise çökme gibi bir sıkıntın olmaz..burunda çökme ameliyatta kemik ile kıkırdağın gereğinden fazla çıkarılması ile meydana gelir.. zaten doktor'un iyiyse bu hatayı da yapmaz.. o yüzden doktor seçimi çok önemli diyoruz her zaman.. ben burun ucumu çok hafif kaldırdım evet bir de kemer törpülettim.. 2007' de 3500 tl vermiştim ama şuan fiyatlar öyle değil tabi.. 8000-9000 civarında.
anladım canım teşekkür ederim. kusura bakma rahatsız ettiysem.
benim kafam çok karışık uyuyamıyorum ve çok korkuyorum. Allah yardımcım olsun. iyi akşamlar.
Rica ederim ne demek.. bence sakin ol.. doktorunu iyi araştır ve ona güven.. aklında hiç soru işareti bırakmadan rahatça gir ameliyatına.. ben 18 yaşında oldum gram korkum endişem yoktu.. çok ciddi söylüyorum öyle ağır bir ameliyat değil ben hastahane de bile kalmadım sabah ameliyat oldum, akşam 6'ya doğru evime gittim.. sıkıntılı geçeceğini düşünmüyorum yaşamış biri olarak.. istediğin gibi olur inşallah ama tek diyeceğim korkma
çok teşekkür ederim beni anladığın için. zaten kafama takmaktan psikolojim bozuldu. saldım çayıra Mevlam kayıra. herşey olacağına varır sonuçta. teşekkür ederim tekrardan. çok sağol. tanıştığıma da memnun oldum.
Ben 8 sene önce 12 sene önce ameliyat olmuş ve sonradan burnunda çökme meydana gelmiş kişilerle konuştum. Ve revizyon sonralarını da gördüm, ikisi de birbirinden güzel ve doğal burunlara sahipler şu an. Ameliyat olduklarını bilmiyor olsam ameliyat demem kesinlikle. Revizyonu bu konuda bilinçli bir doktor yaparsa sonuç gerçekten yüz güldürüyor.
İki yıl önce burun ameliyatı oldum. İlk gün deliklerdeki tuhaflığı farkettik ancak ödem diye düşündük. Ödem gitti deliklerin üçgen görüntüsü gitmedi. Michael jacksonun burun delikleri gibiydi... Bir yılın sonunda ek olarak sağ taraf sırt kısmı çöktü, ters v deformitesi gelişti, üstüne deviasyonumu düzeltmediği için nefes almam operasyon öncesinden çok dafa kötüydü... 2 yıl geçti revizyon olmam şart oldu, oldum.
merhaba Lady ozelden cevap yazamıorum henuz msj sayım yetersizbende hala doktor arastırması icindeym ve Guncel Ozturk'un sayfasında da revizyon olmus birinin fotografını gordum tamda bahsettigin gibi burun sırtı yukseltilmis bi bak istersen. ben Guncel beyle de gorusmeye gidecegim. Barıs Beyle gorustum ama kararsızım. Atııgın linkte de sayfa bulunamadı uyarısı veriyor buarada :/ Burdan birbirimizi bilgilendirmeye devam edelim :)
Canım Güncel Öztürk de gerçekten iyi bir doktor. Annemin kuzeni bana onu önermişti zamanında ama o zamanlar zorunlu görevde Sivastaydı kendisi. Birlikte çalışmışlar. Güncel bey işinde çok başarılı. Ama ben Emre beyi araştırıyorum. Birçok hastası ile konuştum. Facebook'ta sayfası var inceleyebilirsin. Revizyon olan hastalarına mesaj atabilirsin. Çok araştırmak lazım. Ama Emre bey bana güven veriyor.
Canım Güncel Öztürk de gerçekten iyi bir doktor. Annemin kuzeni bana onu önermişti zamanında ama o zamanlar zorunlu görevde Sivastaydı kendisi. Birlikte çalışmışlar. Güncel bey işinde çok başarılı. Ama ben Emre beyi araştırıyorum. Birçok hastası ile konuştum. Facebook'ta sayfası var inceleyebilirsin. Revizyon olan hastalarına mesaj atabilirsin. Çok araştırmak lazım. Ama Emre bey bana güven veriyor.
emre beyin ameliyat icin aldigi ucreti biliyormusunuz.
emre beyin ameliyat icin aldigi ucreti biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?