1-2 sene once burun estetigi olmus olup, simdiki halini begenmeyen, çökme ve ya burun

Anladım..doktorunu iyi seçersen işinde gerçekten başarılı bi doktor ise çökme gibi bir sıkıntın olmaz..burunda çökme ameliyatta kemik ile kıkırdağın gereğinden fazla çıkarılması ile meydana gelir.. zaten doktor'un iyiyse bu hatayı da yapmaz.. o yüzden doktor seçimi çok önemli diyoruz her zaman.. ben burun ucumu çok hafif kaldırdım evet bir de kemer törpülettim.. 2007' de 3500 tl vermiştim ama şuan fiyatlar öyle değil tabi.. 8000-9000 civarında.

anladım canım teşekkür ederim. kusura bakma rahatsız ettiysem.
benim kafam çok karışık uyuyamıyorum ve çok korkuyorum. Allah yardımcım olsun. iyi akşamlar.

anladım canım teşekkür ederim. kusura bakma rahatsız ettiysem.
benim kafam çok karışık uyuyamıyorum ve çok korkuyorum. Allah yardımcım olsun. iyi akşamlar.

Rica ederim ne demek.. bence sakin ol.. doktorunu iyi araştır ve ona güven.. aklında hiç soru işareti bırakmadan rahatça gir ameliyatına.. ben 18 yaşında oldum gram korkum endişem yoktu.. çok ciddi söylüyorum öyle ağır bir ameliyat değil ben hastahane de bile kalmadım sabah ameliyat oldum, akşam 6'ya doğru evime gittim.. sıkıntılı geçeceğini düşünmüyorum yaşamış biri olarak.. istediğin gibi olur inşallah ama tek diyeceğim korkma

çok teşekkür ederim beni anladığın için. zaten kafama takmaktan psikolojim bozuldu. saldım çayıra Mevlam kayıra. herşey olacağına varır sonuçta. teşekkür ederim tekrardan. çok sağol. tanıştığıma da memnun oldum.

Bende memnun oldum, şimdiden geçmiş olsun

Ben de Temmuz 2012'de estetik oldum,herhangi bir sağlık sorunum yoktu ve kbb ciye yaptırdım,açıkçası plastik cerrahlar burnun işlevselliğini bir kenara bırakıp daha çok estetik amaçlı yaptıkları için iyi bir kbb ciye yaptırmak mantıklıydı, doktorumla konuştuğumda düşme oranı kadar kaldıracağını ve doğal yapacağını,olması gereken neyse onu yapacağını söylemişti,o kadar korkuyordum ki neticede daha önce de hiç ameliyat olmamıştım,belirsizliğin de yarattığı korkuyla ameliyat oldum sonuçta kararlıydım,ameliyattan sonra hiç morarma yaşamadım,belli belirsiz 2-3 saat sararma oldu,1 gece hastanede kaldım ertesi gün normal yaşantıma geri döndüm,2-3 günlük akıntı dışında hiç sıkıntı yaşamadım,burnumda ne bir düşme ne de bir değişim söz konusu şu an,nerdeyse kimse estetik olduğumu anlamıyor, çünkü çok doğal yaptı,ben açıkçası kaydırak gibi yapılan "ben estetiğim" diye bağıran burunları hiç sevmiyorum.Yaptırmayı düşünenler kesinlikle iyi bir kbb ciye yaptırmalı ben böyle düşünüyorum.

Bende Mart 2011 de kbb ciye ameliyat oldum burnumu begenmedigim icin degil deviasyon ameliyatı olmam gerektigi icin. Ameliyat olmusken burnundaki kemeride torpuleyelim dedi bende arastırmadan etmeden guvendm peki dedim ameliyat sonrası burnum cok hos gorunuyodu takii sislikler inene kdr. Artık burnumda ısıkta belli olan yuvarlak karartı seklinde bir cokme mevcut. Burnumun ucu alınan kemige oranla buyuk duruyo burnumda tek guzel olan sey burun deliklerim. Ameliyatlı burunlarda belli olan o oval burun deligim yok ama cok mutsuzum doktor arastırıyorum. KK da yaptıgı burunları begendigim tek kisi var BARIS CAKIR. Revizyon olmasam gozum kapalı ona ameliyat olurdum ama suan revizyon olucagı icin ucuncu bi ameliyatı dusenemiyorum cok iyi bir secim yapmam gerekli. Barıs Bey yaparım ama yuzde yuz sonuc beklememek gerek dedi. Tum kararsızlıgım buyuzden belkide. yaparım soyle olur boyle guzel olur dese suan ameliyat olmustum ((

Ben 8 sene önce 12 sene önce ameliyat olmuş ve sonradan burnunda çökme meydana gelmiş kişilerle konuştum. Ve revizyon sonralarını da gördüm, ikisi de birbirinden güzel ve doğal burunlara sahipler şu an. Ameliyat olduklarını bilmiyor olsam ameliyat demem kesinlikle. Revizyonu bu konuda bilinçli bir doktor yaparsa sonuç gerçekten yüz güldürüyor.

benim anlamadığım her estetik olan insanların ilerleyen zamanlarda revizyona ihtiyacı mı olacak ?

yani kimisi 5 sene kimisi 10 sene sonra illaki çökmeler meydana gelecek mi ?

merhaba Lady ozelden cevap yazamıorum henuz msj sayım yetersiz bende hala doktor arastırması icindeym ve Guncel Ozturk'un sayfasında da revizyon olmus birinin fotografını gordum tamda bahsettigin gibi burun sırtı yukseltilmis bi bak istersen. ben Guncel beyle de gorusmeye gidecegim. Barıs Beyle gorustum ama kararsızım. Atııgın linkte de sayfa bulunamadı uyarısı veriyor buarada :/ Burdan birbirimizi bilgilendirmeye devam edelim :)

İşin açıkçası benim de burun sırtım alındığı için ışıkta ve güneşte belirgin bir gölge çıkıyor, tabiri caizse deri ile kıkırdak buluştuğu için o bölgenin içi görülüyor. İkinci kez aynı doktora gittim fascia (kafanın yan tarafından alınacak olan fasya) ile belki bir ihtimal burundan kıkırdak alımı yapıp sırtının o şekilde dolabileceğini, burun sırtındaki bu düzensizliğin geçmeyebileceğini söyledi. Bu konuda 2. kez revizyon geçirmiş bir arkadaş var mı? Ben 2. ameliyatın çok doğal bir burunla ve çok az değişiklikle geçirmek istiyorum. Burunda sadece sırtın çökük kısımları doğal bir burun gibi görünsün, bir iki de rötüş gerekebilir. Deneyimleriniz nelerdir?

İki yıl önce burun ameliyatı oldum. İlk gün deliklerdeki tuhaflığı farkettik ancak ödem diye düşündük. Ödem gitti deliklerin üçgen görüntüsü gitmedi. Michael jacksonun burun delikleri gibiydi... Bir yılın sonunda ek olarak sağ taraf sırt kısmı çöktü, ters v deformitesi gelişti, üstüne deviasyonumu düzeltmediği için nefes almam operasyon öncesinden çok dafa kötüydü... 2 yıl geçti revizyon olmam şart oldu, oldum.

komix kime ameliyat oldun? suanki halinden memnunmusun ve birde kıkırdak eklendimi burnuna? cok gecmis olsunnn buarada..

Katiliyoum, arkasinda Duran bir doktor cok önemli...sonucta memnun kaldiginda, tavsiye edersn

Canım Güncel Öztürk de gerçekten iyi bir doktor. Annemin kuzeni bana onu önermişti zamanında ama o zamanlar zorunlu görevde Sivastaydı kendisi. Birlikte çalışmışlar. Güncel bey işinde çok başarılı. Ama ben Emre beyi araştırıyorum. Birçok hastası ile konuştum. Facebook'ta sayfası var inceleyebilirsin. Revizyon olan hastalarına mesaj atabilirsin. Çok araştırmak lazım. Ama Emre bey bana güven veriyor.

ben henuz Emre beyle gorusmedim ama cok yogun oldugunu okudum randevu sırası bile cok zor geliyomus. tabiki gorusmekte fayda var ama bide isin maddi boyutuda var sanırım revizyon fiyatları oldukca yuksekmis Emre Ilhanın

emre beyin ameliyat icin aldigi ucreti biliyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…