- 24 Şubat 2025
- 154
- 73
- 13
- 38
İnşallahAyy ikizler gelir inşallah ikimizin de
Hangi hastanede?Aynı gün transfer olmuşuz
Hayırlı olsun canım bebıslerın sana sımsıkı tutunsun ınsallah ılk denemenmı hangı ılacları kullanıyodunBen de 4 aralıkta transfer oldum inşallah gönlümüze göre olsun
Erzurum Buhara HastanesiHangi hastanede?
Hayırlı olsun canım bebıslerın sana sımsıkı tutunsun ınsallah ılk denemenmı hangı
teşekkür ederim ilki negatif oldu bu ikinci transferimHayırlı olsun canım bebıslerın sana sımsıkı tutunsun ınsallah ılk denemenmı hangı ılacları kullanıyodun
Adet olacak gibi kasık ağrım transfer gününden beri var. 2 aralık çift embriyo transferi oldum. Bugün T+6 erkengebelik testim negatif çıktı. Silik bile değil.Kızlar belirtileriniz var mı? Erken test yapan var mı?
Benimde adet olacak gibi ağrılarım var ilk andan itibaren bel ağrmda var anlamıyorum da benimde t5 . Erken yapmıssınız testi takılmayın ona 5. Günden sonra bthgc kana larışıyor ama laboratuvar ortamında bile anlaşılmayacak kadar 8. Gün yapcam ben kan testi ikizlerimi o zaman öğrenmiştimAdet olacak gibi kasık ağrım transfer gününden beri var. 2 aralık çift embriyo transferi oldum. Bugün T+6 erkengebelik testim negatif çıktı. Silik bile değil.
Burda epey kişi T+5 de bile öğrenmiş üzüldüm görmeniyince ama bilmiyorum inşallah vardır gerçekten zor bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsunBenimde adet olacak gibi ağrılarım var ilk andan itibaren bel ağrmda var anlamıyorum da benimde t5 . Erken yapmıssınız testi takılmayın ona 5. Günden sonra bthgc kana larışıyor ama laboratuvar ortamında bile anlaşılmayacak kadar 8. Gün yapcam ben kan testi ikizlerimi o zaman öğrenmiştim
Erken tutunmuştır belki onların mucizeleriBurda epey kişi T+5 de bile öğrenmiş üzüldüm görmeniyince ama bilmiyorum inşallah vardır gerçekten zor bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsunsenin transferin hangi gündü?
Belkide öyledir iyi düşünelim iyi olsun napalım.Erken tutunmuştır belki onların mucizeleri
Canım Mustafa taş var ben sevmedim ama pozitif alam var. Semih zeki uludağ var görüştüm pozitif izlenim verdi. Gökalp önere gittim tedavi gördüm aşılama ama memnun kalmadım çok çok yoğun mustafa taşta keza öyle. Cemal ünlüye gittim içime sindi onda gördüm tedavi. Bu olmasa Semih zeki uludağı seçecektimCanım kadınlarBende hipo hipo var Kayseri'de bildiğiniz en iyi tüp bebek doktorları kim acaba arayış içerisindeyim de
Bende de hipo hipo var benimde 3. Transferim bu ikisi negatif oldu bu transferimin 7. Günündeyim öncekilerinde hissetmediğim belirtiler var iki gece önce uykudan ağrıyla uyandım adet sancısının beteriydi git gide şiddetlenip 8 9 dk sürdü sonra geçti bu günde kahverengi pembemsi lekelenmem oldu göğüslerde hassasiyet bu defa oldu gibi hissediyorum yarın sabah evde test yapıcam 13 de kan vericem bakalım inşallah bu defa nasip olurCanım kadınlarBende hipo hipo var Kayseri'de bildiğiniz en iyi tüp bebek doktorları kim acaba arayış içerisindeyim de
Sizi de listeye ekledim sonuç bekleyenlerden olarakBende de hipo hipo var benimde 3. Transferim bu ikisi negatif oldu bu transferimin 7. Günündeyim öncekilerinde hissetmediğim belirtiler var iki gece önce uykudan ağrıyla uyandım adet sancısının beteriydi git gide şiddetlenip 8 9 dk sürdü sonra geçti bu günde kahverengi pembemsi lekelenmem oldu göğüslerde hassasiyet bu defa oldu gibi hissediyorum yarın sabah evde test yapıcam 13 de kan vericem bakalım inşallah bu defa nasip olur
Bende 6 aralkta oldum şimdi kaçıncı günümüz oluyor çarşamba günü5 aralık benim de
Test gününüz ne zaman kaçıncı gün embriyosu baska bir sayfada listemiz var ekleyelim sizi de. Siz şuan t+2 desinizBende 6 aralkta oldum şimdi kaçıncı günümüz oluyor çarşamba günü
Nasıl ekleniyor olur. Benim 5. Gün embriyosuTest gününüz ne zaman kaçıncı gün embriyosu baska bir sayfada listemiz var ekleyelim sizi de. Siz şuan t+2 desiniz
ben ekleyeceğim sizi. Ne zaman test gününüz embriyo kaliteniz belli miNasıl ekleniyor olur. Benim 5. Gün embriyosu
Güzel bi abi olur inşallahAyyy inşallah kardeş diye yandı tutuştu evladım9 yıl önce nasıl olduysa bir kere oldu ve daha olmadı bazen eşimle nasıl yaptık biz bu çocuğu diyoruz doktor oğlumu görünce bu tedavisiz mi oldu Allah Allah dedi yani gözle görülür büyük bir sorunumuz da yok ama niye öyle dedi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?