1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

Nasılsınız hanımlar? Transfer sonrası 3. günüm ve zaman geçmiyor, işime de odaklanamıyorum, hemen zaman geçse de hepimizin yüzü gülse
Bende normalde calısıyorum ama ızınlıyım zamanda gecmıyor bı belırtıde yok bılmıyorum valla

Hiç belirti yok ama dimi sizinde böyle belli belirsiz bazen kasık ağrısı oluyor ama çok hafif onu. Dışında hiç birşey yok

Bende normalde calısıyorum ama ızınlıyım zamanda gecmıyor bı belırtıde yok bılmıyorum valla
Çok iyi yapmışsınız izin almakla, ben almadığım için pişman oldum. Bende de sıfır belirti, bir yanım oldu oldu diyor diğer yanım olmadı bak işine gücüne diyor :) Pazartesiye kadar dayansam sabah evde test yapacağım ama günler geçmiyor. Bu tedavimde farklı olarak iki kere gonapeptyl kullanıyorum( bugün ve pazar günü), araştırdım o hcg ile ilintili değilmiş ama umarım şaşırtmaz. Hepimize sabırlar ve güzellikler diliyorum

Ya gün geçtikçe gün geçmiyor benimde hafif kaşık ağrısı vurur gibi olunca tamam oldu diyorum hiç birşey yokken ağrı falan diyorum acaba olmadımı sonra diyorum oldu ya inşllah kafayı yedik resmen

Ben ikizlerime transfer edildiğinde nasıl olduğunu hiç bir şeyi hatırlamıyorum sadece 5 . gün bel ağrısı beyaz akıntı olmuştu. Bugun tek transfer ama önce sağ kasım sonra sol böyle hafif ağrı yokladı hiç tecrübem yokmuşcasına yaşıyorum şuan

Canım sen bılırsın ama evde test yapma bence ben ılkınde yapmıstım cok pısman olmustum bunda asla yapmıycam cunku negatıf olunca ınsan çöküyo dırek ılac bıle ıcesın gelmıyo gonapeptyl ne ıcın acaba hıc duymadım valla hakkımzda hayırlısı olsun ya cok zor

Valla oyle ya her agrıyı bırseye yoruyorum zaman gecmıyo sankı bı yanım oldu dıyor bır yanım olmadı cok zor yaa

Allah hepımızın yardımcısı olsun canım benım ya emeklerımızı bosa cıkarmasın rabbım

Kızlar transferden sonra merdiven çıkmakta sorun olur mu? Annemin evinde merdiven var oraya gideceğim çünkü transfer sonrası

Kızlar transferden sonra merdiven çıkmakta sorun olur mu? Annemin evinde merdiven var oraya gideceğim çünkü transfer sonrası
Dinlenerek çık bence bugün hastanede bir kat için bile asansör kullandık arabayı da çok yavaş kullandı eşim.. ödüm kopuyor unutup da ters bir şey yapacağım diye çok eğilip kalkmamaya çalışıyorum.. ben 10 gün rapor aldım sınıfım 4. Kat her gün çıkmak zorlar diye

Şimdiden hayırlı olsun canım ınsallah sımsıkı tutunur bebısın ılk denemenmı
Teşekkür ederim hepimizin bebeği ya da bebekleri sımsıkı tutunur inşallah 2 sene önceydi ilk transferim tuttu fakat kalp atışı olmadı kürtaj oldum bu 2. Deneme 2 embriyo transfer edildi rahim ağzım çok gerideymiş ve çok darmış çok zorladı doktoru biraz modum da düştü transfer sırasında ama çok şükür şu an bebeklerim içerde

Hicbir sorun olmaz bende çok merdiven çıktım hemde kaç kere havaalanında valizimi taşıdım eğildim kalktm çok şükür tutundu doktorum o kadar küçük birşey ki rahim şu an çok korunaklı ilerleyen aylarda rahim genişliyor şimdi hiçbir sorun olmaz demişti

Tamam oyle yapayım madem. Bennde 10 gün rapor isteyeceğim doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…