- 28 Ekim 2025
- 398
- 132
- 18
- 35
Tesekkurler içimi ferahlattınız dinlenerek inip çıkarım artık her gün iğnem var cunkuHicbir sorun olmaz bende çok merdiven çıktım hemde kaç kere havaalanında valizimi taşıdım eğildim kalktm çok şükür tutundu doktorum o kadar küçük birşey ki rahim şu an çok korunaklı ilerleyen aylarda rahim genişliyor şimdi hiçbir sorun olmaz demişti
O kadar zahmet çekiyoruz ki yani korkuyorum açıkçası.. tamam çok da sakınmamak gerekiyor ama ben biraz daha hassas olmak gerektiğini düşünüyorum.. doktorum evde yürüyüş yap yemek yap ama ağır kaldırma temizlik yapma yukarıya uzanma dedi.. ben okulda çok hareketli olduğum için evde kalmam daha sağlıklı olacak.. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..Tamam oyle yapayım madem. Bennde 10 gün rapor isteyeceğim doktordan
Bence de bu süreçte herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranmalı. Kimi full yatarak iyi hisseder kimi sıkılır rutine dönerek iyi hisseder kişisel tercih meselesi bende biraz yavaşlayarak geçirmeyi planlıyorum. Ortak olan sanırım ağır kaldırmamak uzanmamak çok eğilmemek. Bir de kabızlık meselesi var ondan da çok korkuyorum cunku fitil şimdiden düzenimi bozduO kadar zahmet çekiyoruz ki yani korkuyorum açıkçası.. tamam çok da sakınmamak gerekiyor ama ben biraz daha hassas olmak gerektiğini düşünüyorum.. doktorum evde yürüyüş yap yemek yap ama ağır kaldırma temizlik yapma yukarıya uzanma dedi.. ben okulda çok hareketli olduğum için evde kalmam daha sağlıklı olacak.. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Çok fazla su iç rahim kanlanmasi için çok önemli rahimde kanlanma olursa tutunma olur güzel haberleri verirsin bizlere inşallahTesekkurler içimi ferahlattınız dinlenerek inip çıkarım artık her gün iğnem var cunku
Yaa ne guzel canım saglıkla kucagına al ınsallah bendede aynı problem var malesef bu sefer bende anestezılı olmak zorunda kaldım ılkınde cok acı cektım katater gırmıyorduTeşekkür ederim hepimizin bebeği ya da bebekleri sımsıkı tutunur inşallah2 sene önceydi ilk transferim tuttu fakat kalp atışı olmadı kürtaj oldum bu 2. Deneme 2 embriyo transfer edildi rahim ağzım çok gerideymiş ve çok darmış çok zorladı doktoru biraz modum da düştü transfer sırasında ama çok şükür şu an bebeklerim içerde
Merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptırcam devlette yaptırdığım için hızlı ilerlemiyor oyüzden haftaya cuma ofis diye bi randevum var kamarayla bakacaklarmış sonrada galiba toplama işi ben hiç bilgim yok açıkçasını yakınlarımada soramıyorum sadece eşim ve ben biliyoruz Banada yardımcı olurmusnz bilgi veririmsinz Ankara’dayım bu aradaMerhaba arkadaslar ıkıncı transferımı 3 aralıkta olucam benımle beraber olucaklar yada bırkac gun once veya sonra olanlar gelın bırbırımıze destek olalım ınsallah bu konu başlıgının altında hepımız pozitiflerı goruruz
Allah yardımcınız olsun inşallah tutar bebeğiniz kucağınıza sağlıkla alırsınız ben kendimi yanlız hissediyordum megerr benim gibi anne olmak için mücadele eden ne çok bayan var Allah hepimizin yardımcısı olsunBenimde 4 aralıkta transferim inşallah ikinci tüp bebek denenem ilki pozitifti ikizlerime hamile kaldım ve 22. Haftada erken doğum ile kaybettim 2 yıl sonra cesaret bulup tekrar denemek istedim. Her şey gönlümüzce duamızca olur inşallah. Deneyimli olarak bile çok daha korkan bir kadın oldum.
Merhaba canım hıc kendını strese sokma hersey guzel ılerler ınsallah sana bazı ılaclar verıcek yumurta buyutucu ıgneler ama korkma ıgneler kolay canın acımıyor yumurtalar bellı buyukluge gelınce anestezı altında toplanacak hıcbısey hıssetmıyosun kısa surelı bı ıslem sonra laboratuvar kısmı baslıyor esınden sperm alıp yumurtayla spermı bırlestırıyorlar sonra beş gun takıp edıyorlar besıncı gune ulaşanlar en ıyıler oluyor sonra onları dondurup rahmın hazır oldugunda transfer oluyorsun ınsllah tek seferde nasıp olur canım Allah hepımızın emeklerını boşa cıkarmasın maddı manevı zor gercektenMerhaba bende ilk kez tüp bebek yaptırcam devlette yaptırdığım için hızlı ilerlemiyor oyüzden haftaya cuma ofis diye bi randevum var kamarayla bakacaklarmış sonrada galiba toplama işi ben hiç bilgim yok açıkçasını yakınlarımada soramıyorum sadece eşim ve ben biliyoruz Banada yardımcı olurmusnz bilgi veririmsinz Ankara’dayım bu arada
Tesekkurler yarın transferim dua edin bizler için deÇok fazla su iç rahim kanlanmasi için çok önemli rahimde kanlanma olursa tutunma olur güzel haberleri verirsin bizlere inşallah
Kabızlık konusunda zor duruma düşerseniz bi şurup var doktorunuza sorarsanız yardımcı olur ben transferimden önce komposto yapmıştım çok iyi geliyo diye gerçekten etkisini gördüm hiç rahatsız olmadım sağlıklı da öneririmBence de bu süreçte herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranmalı. Kimi full yatarak iyi hisseder kimi sıkılır rutine dönerek iyi hisseder kişisel tercih meselesi bende biraz yavaşlayarak geçirmeyi planlıyorum. Ortak olan sanırım ağır kaldırmamak uzanmamak çok eğilmemek. Bir de kabızlık meselesi var ondan da çok korkuyorum cunku fitil şimdiden düzenimi bozdu
Merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptırcam devlette yaptırdığım için hızlı ilerlemiyor oyüzden haftaya cuma ofis diye bi randevum var kamarayla bakacaklarmış sonrada galiba toplama işi ben hiç bilgim yok açıkçasını yakınlarımada soramıyorum sadece eşim ve ben biliyoruz Banada yardımcı olurmusnz bilgi veririmsinz Ankara’dayım
Merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptırcam devlette yaptırdığım için hızlı ilerlemiyor oyüzden haftaya cuma ofis diye bi randevum var kamarayla bakacaklarmış sonrada galiba toplama işi ben hiç bilgim yok açıkçasını yakınlarımada soramıyorum sadece eşim ve ben biliyoruz Banada yardımcı olurmusnz bilgi veririmsinz Ankara’dayım bu arada
Rahat olun rahatlıkla ilerlesin inşallah bizde kimseye söylemedik ablamlar annem biliyordu eşimin tarafı hiç kimse bilmiyo gerekde duymadımMerhaba bende ilk kez tüp bebek yaptırcam devlette yaptırdığım için hızlı ilerlemiyor oyüzden haftaya cuma ofis diye bi randevum var kamarayla bakacaklarmış sonrada galiba toplama işi ben hiç bilgim yok açıkçasını yakınlarımada soramıyorum sadece eşim ve ben biliyoruz Banada yardımcı olurmusnz bilgi veririmsinz Ankara’dayım bu arada
Annem de gelirken bi sürü komposto filan getirmiş artık onlara yüklencez demek kiKabızlık konusunda zor duruma düşerseniz bi şurup var doktorunuza sorarsanız yardımcı olur ben transferimden önce komposto yapmıştım çok iyi geliyo diye gerçekten etkisini gördüm hiç rahatsız olmadım sağlıklı da öneririm
Ahh anneler her şeyi bilirler benimkiler uzak kendi işimi kendim gördüm yani transferden önce içmeye başladım hergün yarım litre kadar içiyorum çok rahat geçti bi önceki transferimde yapmadığım için pişman olmuştum tavsiye ederimAnnem de gelirken bi sürü komposto filan getirmiş artık onlara yüklencez demek ki
Bende gerek duymadım peki sizin ilkindemi ttutu nerde yaptırdınızRahat olun rahatlıkla ilerlesin inşallah bizde kimseye söylemedik ablamlar annem biliyordu eşimin tarafı hiç kimse bilmiyo gerekde duymadım
Transferden önce mi Kays’ı kompostosu içmek lazımAhh anneler her şeyi bilirler benimkiler uzak kendi işimi kendim gördüm yani transferden önce içmeye başladım hergün yarım litre kadar içiyorum çok rahat geçti bi önceki transferimde yapmadığım için pişman olmuştum tavsiye ederim
Allah razı olsun bilgi verdiğiniz için evet çok zor heleki içine atıp yıllarca hasret çekmek çok zor allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın inşallahMerhaba canım hıc kendını strese sokma hersey guzel ılerler ınsallah sana bazı ılaclar verıcek yumurta buyutucu ıgneler ama korkma ıgneler kolay canın acımıyor yumurtalar bellı buyukluge gelınce anestezı altında toplanacak hıcbısey hıssetmıyosun kısa surelı bı ıslem sonra laboratuvar kısmı baslıyor esınden sperm alıp yumurtayla spermı bırlestırıyorlar sonra beş gun takıp edıyorlar besıncı gune ulaşanlar en ıyıler oluyor sonra onları dondurup rahmın hazır oldugunda transfer oluyorsun ınsllah tek seferde nasıp olur canım Allah hepımızın emeklerını boşa cıkarmasın maddı manevı zor gercekten
Amınn canım benımmAllah razı olsun bilgi verdiğiniz için evet çok zor heleki içine atıp yıllarca hasret çekmek çok zor allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah
Ne yazıkki 2 transferim negatif bu 3. Çift embriyo oldu bakalım nasipse inşallah tutunurlar brüksel tüp bebek merkezinde ilk iki transferim yücel karaman bu transferimde cem çelik doktorumBende gerek duymadım peki sizin ilkindemi ttutu nerde yaptırdınız
Ben bir iki gün önceden başladım araştırdım hiç bi zararı yok faydalı diye sıvı şeylerde tüketin sıcak çorbalar ama kabızlık yaşarız diyorsanız bana bi şurup önerdiler kullanabilirsin diye şeker hastası değilsen kullanabilirsin dediler ama ihtiyaç duymadım çok şükür küçüklüğümden beri şurup içemediğim için böyle önlem aldımTransferden önce mi Kays’ı kompostosu içmek lazım
Rabbim hayırlısını nasip etsin kolaylıkla inşallah güzel haber alırsınız tutar sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun sizin neden olmadı benim ki amh değerim düşük 2 yıldan fazla süre uğraştık olmadıNe yazıkki 2 transferim negatif bu 3. Çift embriyo oldu bakalım nasipse inşallah tutunurlar brüksel tüp bebek merkezinde ilk iki transferim yücel karaman bu transferimde cem çelik doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?