Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canım yaaslında bu gayet normal birşeymiş yani hiç belirti yaşamayıpta olumlu sonuç alınıyo biz ister istemez arayınca modumuzu düşürüyoruz olumlu düşünün moral bozmayalım inşallah olumlu sonuçlar alırız
İkizlerimde bende hiç bir şey hissetmemiştim beşinci gün bel ağrım olmuştu ama bunda sürekli kasıklarımda bişiler var belli olmaz yani demek istediğim o allah kalbimizden geçeni kucağımıza alarak taçlandırsın biziKızlarr bugun 3.gunum ama ben hıcbısey hıssetmıyorum ya ıcımde bır sessızlık var olmadı dıye dusunmeden duramıyorum![]()
Amın canım benım ınsallahİkizlerimde bende hiç bir şey hissetmemiştim beşinci gün bel ağrım olmuştu ama bunda sürekli kasıklarımda bişiler var belli olmaz yani demek istediğim o allah kalbimizden geçeni kucağımıza alarak taçlandırsın bizi
Evet benim de sağ kaşığım ağrı var bu gün transfer sonrası 3. Güne gireceğim başka bir değişiklik yok Allah Bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasınHiç belirti yok ama dimi sizinde böyle belli belirsiz bazen kasık ağrısı oluyor ama çok hafif onu. Dışında hiç birşey yok![]()
Benimde sağ tarafta sürekli olmayan hafif böyle yumurtlama. Ya da gaz ağrısı gibi hafifEvet benim de sağ kaşığım ağrı var bu gün transfer sonrası 3. Güne gireceğim başka bir değişiklik yok Allah Bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Evet benim de öyle artık bol bol dua ediyorum ben herkese bakalım nasıl olacak benim 3. Gün embriyosu transferiBenimde sağ tarafta sürekli olmayan hafif böyle yumurtlama. Ya da gaz ağrısı gibi hafifara ara vuruyor
Benim 5. Gün 2 tane hayırlısı kaldı 8 gün benim test tarihime 13 aralıkta test olcam bakalımEvet benim de öyle artık bol bol dua ediyorum ben herkese bakalım nasıl olacak benim 3. Gün embriyosu transferi
Benim de 15 aralık test günümBenim 5. Gün 2 tane hayırlısı kaldı 8 gün benim test tarihime 13 aralıkta test olcam bakalım
Günler geçmiyor ama durdu sanki zaman burada bir arkadaş pazartesi test yapacaktı heyecanla onu bekliyorum benBenim de 15 aralık test günüm![]()
Bugun transferın vardı demı canım nasıl gectıBenim de 15 aralık test günüm![]()
İnşallah yaz buraya olumlu olumsuz lütfen inşallah istediğin gibi olur bu süreç çünkü tüm süreci kadınlar yaşıyorBenim 5. Gün 2 tane hayırlısı kaldı 8 gün benim test tarihime 13 aralıkta test olcam bakalım
Hiç bişey anlamadım hersey cabuucak oldu bitti şimdi evde uzanıyorum. 10 gün nasıl geçicek böyle bilmiyorum yani normal bir gün gibi niye uzandığımı bile anlamıyorum suanBugun transferın vardı demı canım nasıl gectı
Bekletileriniz nelerdi acaba?25 kasımda transfer oldum t+6 :)))
Benımle aynısın ama bende hıc boyle belırtıler yok valla3 aralık transfer oldum 13 aralık test günümmmm :)
Garip garip seler hıssedıyorum pembe kahverngi akıntı oldu az az …
Bel agrısına uyandım gece 2 gün sabahda wardı suan yok ama kasık agrısı oluyor ara ara ..
Sureklı adet olucakmıssım hıssii war![]()