• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

aslında bu gayet normal birşeymiş yani hiç belirti yaşamayıpta olumlu sonuç alınıyo biz ister istemez arayınca modumuzu düşürüyoruz olumlu düşünün moral bozmayalım inşallah olumlu sonuçlar alırız

aslında bu gayet normal birşeymiş yani hiç belirti yaşamayıpta olumlu sonuç alınıyo biz ister istemez arayınca modumuzu düşürüyoruz olumlu düşünün moral bozmayalım inşallah olumlu sonuçlar alırız
Insallah canım ya

Kızlarr bugun 3.gunum ama ben hıcbısey hıssetmıyorum ya ıcımde bır sessızlık var olmadı dıye dusunmeden duramıyorum 🥹
İkizlerimde bende hiç bir şey hissetmemiştim beşinci gün bel ağrım olmuştu ama bunda sürekli kasıklarımda bişiler var belli olmaz yani demek istediğim o allah kalbimizden geçeni kucağımıza alarak taçlandırsın bizi

İkizlerimde bende hiç bir şey hissetmemiştim beşinci gün bel ağrım olmuştu ama bunda sürekli kasıklarımda bişiler var belli olmaz yani demek istediğim o allah kalbimizden geçeni kucağımıza alarak taçlandırsın bizi
Amın canım benım ınsallah 🙏

Hiç belirti yok ama dimi sizinde böyle belli belirsiz bazen kasık ağrısı oluyor ama çok hafif onu. Dışında hiç birşey yok 😅
Evet benim de sağ kaşığım ağrı var bu gün transfer sonrası 3. Güne gireceğim başka bir değişiklik yok Allah Bu yolda kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

benimde 11 aralık gibi olacak yarınki doktor muayenesinden sonra netleşecek, sizlere kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ya da edilecek?

3 aralık transfer oldum 13 aralık test günümmmm :)

Garip garip seler hıssedıyorum pembe kahverngi akıntı oldu az az …
Bel agrısına uyandım gece 2 gün sabahda wardı suan yok ama kasık agrısı oluyor ara ara ..
Sureklı adet olucakmıssım hıssii war 🫣😂

Transferimin ikinci günü dün akşam da hafiften karnımda ağrı vardı bugün de var normal mi acaba.. az önce eğildim yavaşça eşim moralimi bozdu ne yapıyorsun niye eğiliyorsun diye bir şey oldu olacak sürekli böyle düşünmek çok zor

3 aralık transfer oldum 13 aralık test günümmmm :)

Garip garip seler hıssedıyorum pembe kahverngi akıntı oldu az az …
Bel agrısına uyandım gece 2 gün sabahda wardı suan yok ama kasık agrısı oluyor ara ara ..
Sureklı adet olucakmıssım hıssii war 🫣😂
Benımle aynısın ama bende hıc boyle belırtıler yok valla

Back
X