1.5 ay oldu boşandım çok yanlızım çokkk...

moryel-00

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
106
62
18
1.5 ay olmuş evet evi ayırma süremi de koyarsam yaklaşık 4 ay oluyor. bir salaklık yaptım sosyal medyanın birinden profiline baktım birini bulmuş kadeh kaldırmışlar,battaniyenin altında film izliyorlar romatizm dolu dakikaları ölümsüzleştirmişler.adam kurmuş hayatını. ilk incindiğim evimdi bardaklarım eşyalarım herseyimi suan başkasının kullandığını görmekti. Niye yaralandım niye ağladım saatlerce o fotolara bakıp bakıp.Ben mi çok salaktım bir bavulla çekip gittim o evden. Kimin olduğunu bile bilmediğim eşyaların içinde buldum kendimi eğreti gibiyim,göçebe gibiyim.Ait değilim hiçbirseye hiçbiyere.Çok üzülüyorum,çok yaralıyım birçok arkadaşında dediği gibi ne zaman gecicek bu ağırlık.Bizler normal insanlar olamazmıyız artık.''bizler'' derken bile bizleri yani boşanmış kadınları farklı bir katagoriye koyan mantığa kızan ben bunu kendi kendime niye yapıyorum.Sizce kendi kendime aklımca dürüstmü davranıyorum...Kendi kendime konuşur oldum kendi kendimi sakinleştirmeye başladım..Derler ya sağ elimi sol elimle kendim tutar oldum..Ruhum hastalanıyor hissediyorum...

Boşanma sebebiniz ne ise ona odaklanabilirsiniz. Sonuçta o evden bir bavulla gitmenize sebep olmuş bir adam var.

O adam bu karaktersizlikle asla düzgün bir yuva kurup mutlu olamaz! Bunlar anlık mutluluklar.

Oysa sen alnın ak çıkmışsın ve düzgün bir insansın. Gayet guzel bir hayat kurabilirsin.

Al işte sana sıfırdan başlamak için fırsat. Boşsun, rahatsın, engelin yok.

Senin için her şey yepyeni.
Eski ile eskitme..

Sebebi başka bir kadın mı? Eğer öyleyse içini ferah tut Allah misliyle çıkarıyor hakkı. Kul hakkı en büyük günahlardan biri sen Allah'a sığın bir bakmışsın ummadığın anda vermiş kalbine mutluluğu. Bırak o adam da yaşıyor olduğunu zannetsin..

Bende giysilerim ve kitap kolilerimle çıktım... Herşeyi bıraktım. Yılların birikimi olan araba, ödenmiş ev kredisinin yarısı, birlikte benim birikimimle kurduğumuz tıkır tıkır işleyen bir işyeri... Arkama dahi bakmadım...
4 yıl geçti. Aslanlar gibiyim. Hayatımı kurdum. Çalışıyorum. Kimseye ihtiyacım yok...
O herşeyi tüketti. Karın tokluğuna bir yerde çalışıyor şimdi. Benden sonra evlendiği eşi çalışmazsa bildiğin açlar...
Ne mutluluk pozları verdiler sosyal medyadan.. Bebeklerinin ultrason fotoğrafına kadar. Kızım olursa adını koyacağım dediğim isme kadar her türlü nispet materyalini kullandı. Sefaletinin fotağrafları yok ama...
İnanmayın o pozlara. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor....

Keşke evinizi bırakmasaydınız. O eşyaları birine hibe etmekte olsa ucunda öyle çirkefleşen birine vermeseydiniz.

Yapılacak tek şey takip etmeyin bakmayın, kendi hayatınıza odaklanın. Allah güç versin size.

Adam orda gününü gün ediyo sen burda yalnızım diye hayıflan
Şükretmelisin o layığını buldu
Zaman herşeyin ilacı
O seni unutacak birilerini bulmuş önemli olan o bulduğu insan seni aratacak bundan emin ol ve yaşattıklarını yaşayacak
Hemen birini bulan sen olsan adın kötüye çıkardı ama işte bizim kültürümüz erkek yapınca normal

aynen öyle yapıyorum,yapmaya çalıyorum.

Ve sizin yaptığınız doğru. 1.5 ayda hemen hayatınıza birinin girmesi çok sağlıksız bir ilişkiye sebep olur. Siz psikolojinizi düzelttikten sonra emin olun daha iyilerini yaşayacaksınız.
Zaten o insanla birlikte kullandığınız eşyaları almış olsanız bile kullanmak gelemeyecekti içinizden. O kadının da içi alıyorsa alsın kullansın sizin eskilerinizi.

Şu an ihtiyacınız olan şey onun mutsuzluğunu görmek biliyorum ama daha çok yeni... Biraz zaman geçsin mutlaka duyarsınız...

Ne kadar çabuk kendinize acımayı bırakırsanız, o kadar çabuk daha kaliteli bir hayat yaşamaya başlarsınız.

Öldü farz edin, kendi isteklerinize, kendi geleceğinize odaklanın. İnsanlar çok sevdikleri eşlerini de aniden kaybediyorlar; siz onsuz bir yaşamı tercih ettiğinize göre, demekki çok da matah bir evlilik, arkasından ağlanılacak bir adam değilmiş.

başka bir kadın yoktu.şiddetli geçimsizlik diyelim kısaca ayrılma sebebimize.

değilmi nasıl bi karaktersizlik bu paylaştığı fotoğraflar.vay beee şaka gibi hersey..

Çok şükürki bir insanın sahip olmadığı seylere sahibim bana her konuda destek olan bir ailem var, başka bir şehirde tek başıma ayakta kalmayı ve yaşamaya yetecek para kazandığım bir işim var,arabam var o var bu var su var.. suan için herseyim var hiçbirseyim yok gibi kısır döngü bir durumdayım.bunların yanında kıyıda köşede saklanmış mahcup,korkak umutlarımda var..

Ayrılık acısından ötürü sahip oldukların tat vermiyo acın geçince tadın da gelecek
Alışveriş yap arkadaşlar ve çevre edin görüşmek isteyenlere kayıtsız kalma bunlar senin de hakkın

Yazık ya daha 1,5 ay olmuş boşanalı hemen birini mi bulmuş. Erkek milleti işte Allah kahretsin ya.
Üzüldüm adınıza ne desek boş bence keşke girip bakmasaydınız profiline diyecem ama bir yandan da iyi olmuş onun ne mal olduğunu bir kez daha öğrenmiş oldunuz.

Çok zor gerçekten.. Yeni mi bulmuş?? Sanki hazırda varmış gibi değil mi.. Evde battaniye altında çekilen fotoyu sosyal medya hesaplarında yayınlayacak kıvama gelmeleri baya sürer gibime geliyo.. Çok karaktersiz, Aşağılıkmış... Şimdi sana boşver bacım kurtulmuşsun dicem ama şuan ne söylense canının acısı dinmeyecek. Ben sana psikoloğumun bana yaptığı konuşmayı yapayım, bana iyi gelmişti.. Yaşadıkların, hissettiklerin çok zor.. Hele de o haksızlığa uğraşmış olma hissi gerçekten şu an kimsenin başedebileceği şey değil kolay kolay.. Ama acını dibine kadar yaşa. Ağla, bağır.. İçin acısın, yasını tut. Ayağa çok güçlü kalkacaksın emin ol.. Bugün seni bu kadar kahreden şeylere yarın uzaktan bakıp tebessüm bile edeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…