- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
bulmuş galiba fotoğraflar öyle diyor.mumlar yanıyor heryerde romantizm hakim benim doyamadığım evimin salonunda.Yazık ya daha 1,5 ay olmuş boşanalı hemen birini mi bulmuş. Erkek milleti işte Allah kahretsin ya.
Üzüldüm adınıza ne desek boş bence keşke girip bakmasaydınız profiline diyecem ama bir yandan da iyi olmuş onun ne mal olduğunu bir kez daha öğrenmiş oldunuz.
Çok şükürki bir insanın sahip olmadığı seylere sahibim bana her konuda destek olan bir ailem var, başka bir şehirde tek başıma ayakta kalmayı ve yaşamaya yetecek para kazandığım bir işim var,arabam var o var bu var su var.. suan için herseyim var hiçbirseyim yok gibi kısır döngü bir durumdayım.bunların yanında kıyıda köşede saklanmış mahcup,korkak umutlarımda var..
Hiç üzülmeyin. Zamanla herşey yerine oturuyor... İhtiyacınız olan tek şey zaman...Çok şükürki bir insanın sahip olmadığı seylere sahibim bana her konuda destek olan bir ailem var, başka bir şehirde tek başıma ayakta kalmayı ve yaşamaya yetecek para kazandığım bir işim var,arabam var o var bu var su var.. suan için herseyim var hiçbirseyim yok gibi kısır döngü bir durumdayım.bunların yanında kıyıda köşede saklanmış mahcup,korkak umutlarımda var..
Sizin istediğiniz ismi mi koydular vay pislikler karaktersizler vay!!Bende giysilerim ve kitap kolilerimle çıktım... Herşeyi bıraktım. Yılların birikimi olan araba, ödenmiş ev kredisinin yarısı, birlikte benim birikimimle kurduğumuz tıkır tıkır işleyen bir işyeri... Arkama dahi bakmadım...
4 yıl geçti. Aslanlar gibiyim. Hayatımı kurdum. Çalışıyorum. Kimseye ihtiyacım yok...
O herşeyi tüketti. Karın tokluğuna bir yerde çalışıyor şimdi. Benden sonra evlendiği eşi çalışmazsa bildiğin açlar...
Ne mutluluk pozları verdiler sosyal medyadan.. Bebeklerinin ultrason fotoğrafına kadar. Kızım olursa adını koyacağım dediğim isme kadar her türlü nispet materyalini kullandı. Sefaletinin fotağrafları yok ama...
İnanmayın o pozlara. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor....
Canim kendini suclama biz kadinlar bazen cok duygusal oluyoruz yeni bosanmisin kendini kotu ve yalniz hissetmen cok normal ama inan zamanla gececek kendini birakma eskileri ve o adamin simdiki hayatina bakip kendini iyice karamsarlastirma hayatina bak calis gez kimse vazgecilmez degil.Kime ait oldugunu bilmedigim esyalar icinde buldum kendimi demisin nereye gittin ailenin yaninda degilmisin?1.5 ay olmuş evet evi ayırma süremi de koyarsam yaklaşık 4 ay oluyor. bir salaklık yaptım sosyal medyanın birinden profiline baktım birini bulmuş kadeh kaldırmışlar,battaniyenin altında film izliyorlar romatizm dolu dakikaları ölümsüzleştirmişler.adam kurmuş hayatını. ilk incindiğim evimdi bardaklarım eşyalarım herseyimi suan başkasının kullandığını görmekti. Niye yaralandım niye ağladım saatlerce o fotolara bakıp bakıp.Ben mi çok salaktım bir bavulla çekip gittim o evden. Kimin olduğunu bile bilmediğim eşyaların içinde buldum kendimi eğreti gibiyim,göçebe gibiyim.Ait değilim hiçbirseye hiçbiyere.Çok üzülüyorum,çok yaralıyım birçok arkadaşında dediği gibi ne zaman gecicek bu ağırlık.Bizler normal insanlar olamazmıyız artık.''bizler'' derken bile bizleri yani boşanmış kadınları farklı bir katagoriye koyan mantığa kızan ben bunu kendi kendime niye yapıyorum.Sizce kendi kendime aklımca dürüstmü davranıyorum...Kendi kendime konuşur oldum kendi kendimi sakinleştirmeye başladım..Derler ya sağ elimi sol elimle kendim tutar oldum..Ruhum hastalanıyor hissediyorum...
hayır ailem başka şehirde yaşıyor.ben de eşayalı bir stüdyo daire kalıyorum.Canim kendini suclama biz kadinlar bazen cok duygusal oluyoruz yeni bosanmisin kendini kotu ve yalniz hissetmen cok normal ama inan zamanla gececek kendini birakma eskileri ve o adamin simdiki hayatina bakip kendini iyice karamsarlastirma hayatina bak calis gez kimse vazgecilmez degil.Kime ait oldugunu bilmedigim esyalar icinde buldum kendimi demisin nereye gittin ailenin yaninda degilmisin?
evet çok tuhaf seyler yasattı bana onları düşününce zaten içim bir nebzede olsa rahatlıyor.Bir konuna denk gelmistim.Ay kurtulduguna sukret ve ileriye bak bence...Bu arada umarim o yanindaki hatun gece gece kacmaz o evden :)
kimbilir belkide...Eski konularınıza baktım şimdi. Eşinizin zaten ciddi psikolojik sorunları varmış. Yazık şimdi de başka bir kadının başını yakmak üzere.
ne kadar sessiz ağzı var dili yok maşallah çok efendi gibi düşüncelere bürünmüştür ama cidden hiç kolay seyler yasamadım bir nevi rahatladım...haklısın..Seni satırla kesmesinden, geceleri uykusundan uyanıp boğmasından kıl payı kurtulduğun adam, o battaniye altında cilveleşen kadını mutlaka keser bir gün. Yazık kadının da haberi yoktur daha onun psikolojik sorunlarından. Böyle adam için üzülünür mü? Canını kurtardığına şükret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?