1.5 ay oldu boşandım çok yanlızım çokkk...

1,5 ay önce boşanmış biriyle aynı battaniye altında film izleyecek zihniyette bir kadın gözümde canlandı da hemcinsim adına üzüldüm. zeka seviyesi yerlerde sanırım. zaten o adamda da karakter bulunmuyordur belli. azıcık gururu olsa senin eşyalarını verirdi ya da evi değiştirirdi. boşver pisliklerinde boğulsunlar.

tek hatan alın terini onlara bırakman olmuş. onlarda yeni hayatının sadakası olsun boşver. şu an çektiğin acılar senin hayatında herşeyin yolunda olduğunu gösterir. nitekim biten bir evliliğin acısı 1,5 ayda sona erseydi sorun olurdu. hepsinin geçeceğini düşünüyorum. Rabbim hayırlı gelecek versin inş sana .

bulmuş galiba fotoğraflar öyle diyor.mumlar yanıyor heryerde romantizm hakim benim doyamadığım evimin salonunda.

işte en güzeli bu. şanslısınız.herşeyiniz var. hiçbirşeye hiçbir erkeğe muhtaç değilsiniz. güzel günlerde gelir merak etmeyin. gösterişlere aldanmayın.

Hiç üzülmeyin. Zamanla herşey yerine oturuyor... İhtiyacınız olan tek şey zaman...

Eşyaları bırakmasanız iyi olurmuş. Ceketini alıp gitmesi gerekn erkektir. Ev kadınındır. Lakin olan olmuş artık. Düşünmek üzül ek çok fazla zaman ve enerji kaybı. Ne yaparsa yapsın size ne. İsterse dünyanın en mutlu insanı en zengin insanı olsun. Sizin için önemli olan kendi hayatınız. Ona emek harcayın. Kesinlikle ahlanıp vahlanmayın.

Daha ayrılığınız çok yeni. Ayrılık acısı çekiyorsanız sonuna kadar çekin. Ama onun fotoğraflarına bakarak onun hayatını talip ederek değil. Emeklerinize ağlayabilirsiniz, geçen zamana ağlayabilirsiniz. İnsani şeyler bunlar. Elbet sonu gelir üzüntünüzün. Artıları eksileri tartıp kendinize taptaze bir hayat kurun.

Seni satırla kesmesinden, geceleri uykusundan uyanıp boğmasından kıl payı kurtulduğun adam, o battaniye altında cilveleşen kadını mutlaka keser bir gün. Yazık kadının da haberi yoktur daha onun psikolojik sorunlarından. Böyle adam için üzülünür mü? Canını kurtardığına şükret.

Ay ne hayali ne yalnızlığı arkadaşım eski konularına baktımda canını kurtardığına dua et sen o şizofrenden.

Satır almalar, arkandan bıçakla saplar gibi yapmalar, aniden kalkmalar, korkutmalar, hakaretler. Canını yolda mı buldunda bardağa salona üzülüyorsun. O kadına neler yapacak allah bilir. Ben boşandığına sevindim gerçekten

eski konularına baktım da hatırladım seni. bence şu priskoloji ile kurtulman bile mucize.

Ayni seyleri yasamisiz. Göz pinarlarim kurumustu aglamaktan. Duvarlarla konusuyordum. Hic kimse bir kez olsun bana "nasilsin?" demedi. Gercekten yurekten. Ödü koptu arkadaslarimin bosandiktan sonra piyasadan kayboldular. Cahil insanlar akil verir bir de bosanmamak daha iyiymiscesine. Oyle ya hep kadin susar, kadin alttan alir. Aksi olursa yürümez. Elin oğlunun kaprisleriyle, metresleriyle, beceriksizligi ile ömür gecmiyor. Benim kizim olsaydi damadimi mum gibi yapardim ama bizde damat bastaci, gelin paspas ne yazik ki.
Aman kizlari bosanmasin da ne yasarsa yasasin. Ogullari bosanirsa bosanir kiz cok. Denizde balik cok.

Eski esim de facebookta instagram da kizlarla samimi pozlar iceren resimler paylasmisti. Ama su anda depresyonda.Cunku iyi bir işi yok ve annesi maasina el koyuyor. Ayrica begendigi iyi aile kizlari da onu begenmiyor bosandigi icin. Kaldi ki 2.kez evlenmeye kalksa kuzeninin giydigi gelinligi kiza giydirmeye kalkarsa ne olur acaba ? Insallah 2.kez cazgir bir kiz ile evlenir de kv de burnu sürter. Dugunun ertesi sabahi altinlarin hepsini verecek enayi kiz yok.

Bosanan erkekler mutlu degil. Seni rahatlatmak icin soylemiyorum. Bir baltaya sap olamiyorlar.

Insan nicin evlenir ? Mutlu olmak icin. Bir kez daha ayni uzuntulere tahammulum yok. Ilk evliligimdeki gibi taviz vermeyecegim. Gormezden gelmeyecegim. Inceldigi yerden kopacak ben degil o adam uzulecek. Ki bu gidisle bekarlik sultanlik mis

Sizin istediğiniz ismi mi koydular vay pislikler karaktersizler vay!!

Canim kendini suclama biz kadinlar bazen cok duygusal oluyoruz yeni bosanmisin kendini kotu ve yalniz hissetmen cok normal ama inan zamanla gececek kendini birakma eskileri ve o adamin simdiki hayatina bakip kendini iyice karamsarlastirma hayatina bak calis gez kimse vazgecilmez degil.Kime ait oldugunu bilmedigim esyalar icinde buldum kendimi demisin nereye gittin ailenin yaninda degilmisin?

Bir konuna denk gelmistim.Ay kurtulduguna sukret ve ileriye bak bence...Bu arada umarim o yanindaki hatun gece gece kacmaz o evden :)

Eski konularınıza baktım şimdi. Eşinizin zaten ciddi psikolojik sorunları varmış. Yazık şimdi de başka bir kadının başını yakmak üzere.

hayır ailem başka şehirde yaşıyor.ben de eşayalı bir stüdyo daire kalıyorum.

ne kadar sessiz ağzı var dili yok maşallah çok efendi gibi düşüncelere bürünmüştür ama cidden hiç kolay seyler yasamadım bir nevi rahatladım...haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…