Şu an karnım ağrıyor ve ilk kez buna seviniyorum.
regl olmamandan kaynaklanan bi durgunluk olabilir canm,maşallah boyun baya iyi :) 60 olsan süper olursun ona da çok yok zaten
İnşallah öyledir son 1 buçuk saattir ağlıyorum moralim çok bozuldu artık bunalıma girdim bu konu yüzünden. :26:
kendini sıkma canım,ne kadar sıkarsan o kadar gecikir...
Fazla takmamam lazım cidden, yoksa delirmekten korkuyorum artık.
Ramazan geçtiğinde su içme düzenim de olacak çok su içemiyorum günde en az 8 bardak içmem lazım ödemimi atmam için.
Ayni beni anlatmissin canim ya :)) ben de jilliana basladigimda kilo veremiyorum diyodum delirme noktasina gelmistim birakmayi dusundum.sonra babam bu kadar yaptin bitir bari dedi.ilk 1 ay spora alisma surendir sonra pat pat gider kilolar dedi.bende bi umut devam ettim inanmayarak.simdi kilo vermem normal seviyede ne yavas ne hizli.ama shred yaparken cok cok az kilo vermistim bende 2 kilo anca yani.simdi ripped yapiyorum.ilk ay sanirim odem yapiyomus vucut spora alisirken sisiyomus kaslar.ama bu guzel bisey kastan kilo vermeni engelliyo bence pes etme devam et :)
Bende 16 sina kadar en az 59 olmaliyim ramazandan sonra umarim devam ederiz takip ediyodum seni obur topicten gayet iyi gidiyosun bence :)
Ayni annemin laflari yaAnneleri hic sorma ya en basta kiyameti kopardi hic yemiyosun diye zorla bas ettim simdi de kiziyo ama alisti cok fazla bisey demiyo.dese de duymamaya calisiyorum cunku saglikli besleniyorum ben ac kalmiyorumki sendr dikkat et kendine gerisini onemseme
Ve gunlugun hayirli olsunn cook :)
Bugün annem bana aynen bunları söyledi belli dönemde durur kilo vermen sonra pat pat birden verirsin dedi. demek ki bildikleri bir şey var bu büyüklerin.Ben de tutturdum spor yaptığım için veremiyorum diye daha iyi yağdan gidiyorsun dedi. Teşekkür ederim canım benim, ben de artık duymuyorum valla ye dedikçe.
Akşam yemeği yani iftar olarak 1 kepçe domates çorbası içtim. 3 tane köfte 3 tane patates yedim yanında da 2 yk kaşık yoğurt. Ve bol salatalık domates. Pide yok.Yeşil çay da içeceğim artık günde en az 2 kupa. Birazdan annemle dışarıya dolaşmaya çıkacağız çok tempolu olmasa da yürüyeceğiz en azından hareket etmiş olacağım. Eve gelince de Jillian yapacağım.
jillian tek başına kilo verdirmez kızlar, yanında mutlaka yürüyüş, bisiklet, koşu tarzı bir şeyler yapmalısınız ya da cardio pilates gibi...
vücudu çok güzel şekle koyuyor ama yarım saatlik bir spor kilo vermek için yeterli değil
Valla jilliandan sonra hareket etcek hal kalmiyokijillian kardiyoda iceriyo.ve eger daha fazla spor yapsaydim bikardim ben sahsen
zaten yürüyüşü 2 saat bile yapsan jillianın yarım saatte yorduğu kadar yorulmassıniçerdiği toplamda 6 dk cardio, hani yeterli değildir diyorum, bende en hızlı kilo verdiren leslie 5 mil ve cardio pilatesti... ikisini bir arada yapmıştım her gün bir haftada 3 kilo vermiştim dediğim gibi ikisini toplasan 2.3- 3 saat yapar ama jillian kadar yoramaz
jillian tek başına kilo verdirmez kızlar, yanında mutlaka yürüyüş, bisiklet, koşu tarzı bir şeyler yapmalısınız ya da cardio pilates gibi...
vücudu çok güzel şekle koyuyor ama yarım saatlik bir spor kilo vermek için yeterli değil
haklısın valla ama ben hızlı kilo vermek amacında değilim yoksa gerçekten sıkılıyorum çekilmez oluyoben de zaten zaman açısından daha verimli oldugu için jillianı seçtim yoksa tamamen hareketsiz kalırdım :) ama genelde en fazla 1 saat spor öneriyorlar herşeyin fazlası zarar :)
Aynen ben de öyle, bu ay dediğim gibi hızlı kilo vermek değildi amacım. Ama işte bayramdan sonra spor salonuna başlayacağım + evde de jillian'ın 6 pack programını uygulayacağım. Ama arada Jillian'dan önce bisiklet sürüyorum 15-20 dk, yemeği çok fazla kaçırdığımda.Jilan + diyet yapıp da kilo verenler de olmuş hem :)
Yaklaşık 1 saattir yürüdük annemle ama dura dura tabi bi etkisi olduğunu sanmıyorum hareket olmuş oldu en azından.Şimdi geldik, 15-20 dk bisiklet sürüp Jillian yapacağım. Kollarım çok acıyor ama ya. Bir elbise beğendim içine sığdım ama göbek falan çıktı tabi, artık hedefim onun içinde kusursuz görünmek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?