1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Doğru canım haklısın. Ya daha fazla takmayacağım valla elimden geleni yapacağım psikolojim bozulmamalı artık gideceğim spora diyeti de güzel yapacağım olduğu kadar olmadığı kader

kilo veremesen de beden olarak küçülürsün emin ol spor dedin de kalkıp ben de ripped yapayım ama korkuyorum

valla ben bugün yapmadım. niye korkuyorsun ki çok mu zorluyor

onceki levellar iyiydi de level3e başladım dün çok fenaydı dizleri ve kolları feci zorluyo.onlar 10 yapıyosa ben 5 anca yapabildim o da yarım yamalak.
şimdi yaptım 2.günümü de bugun daha iyiydim alışcam artık

bu arada selulıtlerle aran nasıl?

Son düzenleme:

hiç yoktur benim selülitim allaha şükür

moralimi bozmıcam giderler diye düşünüyorum

Giderler. Sporla emin ol her şey gider. Senelerdir kollarımdan o kadar rahatsız oluyordum ki askılı badiyi sadece hırkayla giyebiliyordum ama şu an incelmiş durumlar ve sade 15 gündür spor yapıyorum. Annem mesela basenlidir benim bildim bileli, spora gitmişti kışın 2 ay mı 3 ay mı ne, kadının basenleri eridi inanır mısın, gözle görülür bir incelme vardı yani, azıcık kaldı işte onları da bisikletle eritmeye çalışıyor. Bisiklet selulit basen bacak alt bölgeyi tamamen eritiyor yok ediyor diye biliyorum spor hocası da demiş bunu.

bisiklet çok iyi de ben anca jillian yapabiliyorum evde hiç spor yapmamaktan iyidir diye avutuyorum işte kendimi

bisiklet çok iyi de ben anca jillian yapabiliyorum evde hiç spor yapmamaktan iyidir diye avutuyorum işte kendimi

Jillian'la da gider bence örnekleri var sitede. İnşallah ya selülit üstesinden gelinebilecek bir şey, hem sen azimli birisin takip ettiğim kadarıyla, sana inanıyorum bu konuda da

Jillian'la da gider bence örnekleri var sitede. İnşallah ya selülit üstesinden gelinebilecek bir şey, hem sen azimli birisin takip ettiğim kadarıyla, sana inanıyorum bu konuda da

shredla bence gitti biraz zaten ama gözüme ne kadar güvencem bilmiyorum rippedla gitmezse artık dağıtırım ortalıgı boşunamı sızlıyo bacaklarım aman ne azmi düşe kalka vazgeçip devam ede ede ilerliyorum inşallah hepimiz sonuç alalım bu kadar çabaya emeğe

inşallah canım

niye böyle bende çok mutsuzum bu konuda,halbuki diyetteyken ne kadar mutluydum ya,yediklerim yetiyodu zayıflıyodum noldu böle anlamadım,hem yiyorum hem mutsuz oluyorum çok kötü.Daha kötüsü doymuyorumdabu sitelerden dolayımı acaba bilmiyorum,kaç kalori almışsın bugünben 2100 ü geçtim

aa sen diyeti bıraktınmı

heheh evet bence o kalori siteleri yüzünden oldu bu ben bugün 1140 almışım görünce şok geçirdim o yüzden bugün koyverdim işte şok günü ilan ettim spor da yapmadım sanırım kalori takibinden vazgeçeceğim

evet bencede,durmadan kalori sayıyorum deliricem artık,girmicem bi daha oralara.Bi gün dinlenmiş olursun bişey olmaz,bacağın nası oldu peki?

Ben de regl oldum ve bugun tartida biraz artmistim acaba reglde de kilo veriliyor mu yani reglden sonra tartilinca kilo vermis olurmuyum
Canim odemdir gider regl bittikten bir hafta sonra
2.levelindeyim bugün 5. günü yapacağım ayağımın ağrısı geçerse.
Level1 i yapamadim ben Allah bilir 2.si ne kadar zordur
callaneticste atpama ziplama yok o yuzden daha cok seviyorum :)

Kizlar kizlar eger ya hep ya hic ile calisiyorsa sizinde benimki gibi beyniniz cok yediginizi dusundugunuz gun kalori saymayin yoksa fena halde koyverdirtiyo batti balik yan gider hesabi

Canim odemdir gider regl bittikten bir hafta sonra

Level1 i yapamadim ben Allah bilir 2.si ne kadar zordur
callaneticste atpama ziplama yok o yuzden daha cok seviyorum :)

yok öyle değil yani adet dönemi kılo verme dururmu onu merak ettim? hani şimdi tartıda değişmeyebilir ama bittikten sonra pat pat gidermi kilolar

Kizlar kizlar eger ya hep ya hic ile calisiyorsa sizinde benimki gibi beyniniz cok yediginizi dusundugunuz gun kalori saymayin yoksa fena halde koyverdirtiyo batti balik yan gider hesabi

evet bende öyleyim ya,ortası yok.O gün ya çok az yicem,yada eğer sevdiğim bişeyi yediysem arkası gelicekkalori sınırını aşmasam bile nası olsa çok oldu deyip yemek istiyorum

yok öyle değil yani adet dönemi kılo verme dururmu onu merak ettim? hani şimdi tartıda değişmeyebilir ama bittikten sonra pat pat gidermi kilolar
Valla bir yerde metabolizmamizin o donemde hizlandigi bu yuzden rahat kilo verilecegi yaziyordu ama baska bir yerde de regl doneminde verilmeyecegi yaziyordu o yuzden hic bilmiyorum yanlista bilgilendirmek istemem
evet bende öyleyim ya,ortası yok.O gün ya çok az yicem,yada eğer sevdiğim bişeyi yediysem arkası gelicekkalori sınırını aşmasam bile nası olsa çok oldu deyip yemek istiyorum
Aynii ben iste ve ardindan da yemeye devam ediyorum yarin diyetim cok sıkı olacak bir daha yapmicam falan 2 gun sonra yine ayni yeme atagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…