Doğru canım haklısın. Ya daha fazla takmayacağım valla elimden geleni yapacağım psikolojim bozulmamalı artıkgideceğim spora diyeti de güzel yapacağım olduğu kadar olmadığı kader
kilo veremesen de beden olarak küçülürsün emin ol spor dedin de kalkıp ben de ripped yapayım ama korkuyorum
valla ben bugün yapmadım. niye korkuyorsun ki çok mu zorluyor
onceki levellar iyiydi de level3e başladım dün çok fenaydı dizleri ve kolları feci zorluyo.onlar 10 yapıyosa ben 5 anca yapabildim o da yarım yamalak.
şimdi yaptım 2.günümü de bugun daha iyiydim alışcam artık
bu arada selulıtlerle aran nasıl?
hiç yoktur benim selülitim allaha şükür
moralimi bozmıcam giderler diye düşünüyorum
Giderler. Sporla emin ol her şey gider. Senelerdir kollarımdan o kadar rahatsız oluyordum ki askılı badiyi sadece hırkayla giyebiliyordum ama şu an incelmiş durumlar ve sade 15 gündür spor yapıyorum. Annem mesela basenlidir benim bildim bileli, spora gitmişti kışın 2 ay mı 3 ay mı ne, kadının basenleri eridi inanır mısın, gözle görülür bir incelme vardı yani, azıcık kaldı işte onları da bisikletle eritmeye çalışıyor. Bisiklet selulit basen bacak alt bölgeyi tamamen eritiyor yok ediyor diye biliyorum spor hocası da demiş bunu.
bisiklet çok iyi de ben anca jillian yapabiliyorum evdehiç spor yapmamaktan iyidir diye avutuyorum işte kendimi
Jillian'la da gider bence örnekleri var sitede. İnşallah ya selülit üstesinden gelinebilecek bir şey, hem sen azimli birisin takip ettiğim kadarıyla, sana inanıyorum bu konuda da
shredla bence gitti biraz zaten ama gözüme ne kadar güvencem bilmiyorumrippedla gitmezse artık dağıtırım ortalıgı boşunamı sızlıyo bacaklarım aman ne azmi düşe kalka vazgeçip devam ede ede ilerliyorum inşallah hepimiz sonuç alalım bu kadar çabaya emeğe
Bugün çok mutsuzum zaten yemekte de baya kaçırdım yazıp da moralimi daha çok bozmak istemiyorum neden başaramıyorum aklım almıyorkendimi çok suçlu hissediyorum 1 aydır hiç bu kadar kalori almamıştım kalori takibi yaptığım sitelere göre
niye böyle bende çok mutsuzum bu konuda,halbuki diyetteyken ne kadar mutluydum ya,yediklerim yetiyodu zayıflıyodum noldu böle anlamadım,hem yiyorum hem mutsuz oluyorum çok kötü.Daha kötüsü doymuyorumdabu sitelerden dolayımı acaba bilmiyorum,kaç kalori almışsın bugün ben 2100 ü geçtim
niye böyle bende çok mutsuzum bu konuda,halbuki diyetteyken ne kadar mutluydum ya,yediklerim yetiyodu zayıflıyodum noldu böle anlamadım,hem yiyorum hem mutsuz oluyorum çok kötü.Daha kötüsü doymuyorumdabu sitelerden dolayımı acaba bilmiyorum,kaç kalori almışsın bugün ben 2100 ü geçtim
aa sen diyeti bıraktınmı
heheh evet bence o kalori siteleri yüzünden oldu buben bugün 1140 almışım görünce şok geçirdim o yüzden bugün koyverdim işte şok günü ilan ettim spor da yapmadım sanırım kalori takibinden vazgeçeceğim
Canim odemdir gider regl bittikten bir hafta sonraBen de regl oldum ve bugun tartida biraz artmistimacaba reglde de kilo veriliyor mu yani reglden sonra tartilinca kilo vermis olurmuyum
Level1 i yapamadim ben Allah bilir 2.si ne kadar zordur2.levelindeyim bugün 5. günü yapacağım ayağımın ağrısı geçerse.
Kizlar kizlar eger ya hep ya hic ile calisiyorsa sizinde benimki gibi beyniniz cok yediginizi dusundugunuz gun kalori saymayin yoksa fena halde koyverdirtiyo batti balik yan gider hesabiheheh evet bence o kalori siteleri yüzünden oldu buben bugün 1140 almışım görünce şok geçirdim o yüzden bugün koyverdim işte şok günü ilan ettim spor da yapmadım sanırım kalori takibinden vazgeçeceğim
Canim odemdir gider regl bittikten bir hafta sonra
Level1 i yapamadim ben Allah bilir 2.si ne kadar zordur
callaneticste atpama ziplama yok o yuzden daha cok seviyorum :)
Kizlar kizlar eger ya hep ya hic ile calisiyorsa sizinde benimki gibi beyniniz cok yediginizi dusundugunuz gun kalori saymayin yoksa fena halde koyverdirtiyo batti balik yan gider hesabi
Valla bir yerde metabolizmamizin o donemde hizlandigi bu yuzden rahat kilo verilecegi yaziyordu ama baska bir yerde de regl doneminde verilmeyecegi yaziyordu o yuzden hic bilmiyorum yanlista bilgilendirmek istememyok öyle değil yani adet dönemi kılo verme dururmu onu merak ettim?hani şimdi tartıda değişmeyebilir ama bittikten sonra pat pat gidermi kilolar
Aynii ben isteevet bende öyleyim ya,ortası yok.O gün ya çok az yicem,yada eğer sevdiğim bişeyi yediysem arkası gelicekkalori sınırını aşmasam bile nası olsa çok oldu deyip yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?