Bugün karıma fazla acıkmıştı ben de biraz kaçırdım sanırım. 2 kepçe yoğurt çorbası içtim çok sevdiğim için, biraz pide de yedim ama çok değil anca 1/8i kadardır bütün pidenin. 2 parça da tavuk ve salata yedim. Bisiklete de bineceğim en az 100 kalori ordan yakmam lazım çok yediğim için, sonra da Jillian yapacağım. :26:
bence normal yemişsin canım zorlama kendini o kadar şöyle düşün hayatın boyunca o kadar az yiyerek yaşayamazsın :)
Doğru canım ya, zaten ramazan olduğu için bu kadar kasıyorum sonradan düzene gireceğim valla az yiyerek yaparsam olduğu gibi alırım biliyorum. :26:
aynen öyle yapma çünkü ramazandan sonra zaten otomatik hepimizin aldıgı kalori artıcak ben 800ü geçmemeye çabalıyorum ama çoğu zaman altında kalıyorum malesef
Benimde okulum 16 eylulde acilacak ve bende o zamana kadar vermek istiyorum soyle bi 5 6 kilo kadar :) 2 temmuzda 52 kilo ile baslamistim simdi bilmiyorum cikmadim regl cok yaklasti korktumboyumda 155 :) spor yapman hele de azimle jillian yapmani takdir ettim ben gecen kis 5 gun yaptim ve sonra hasta olup birakmistim birde onunla diyet yapanlar kilo verememis diye okumustum beni etkiledi azmimi koreltti :) 2 temmuzdan beri dukan yapiyorum hic ac kalmiyorum cok fazla kacamak yaptigim icin tam bir verim alamadim yani bana gore yine iyi ama bi 5 kilo veremedim yaninda da callanetics yaptim ve epeeey vermis gorunuyorum kiyafetlerimde bollasmaya basladi cok sukur annem de basladi benimle ve eridi resmen anne kiz yapiyoruz :) jillianin hangi levelindesin
Ben de regl oldum ve bugun tartida biraz artmistimacaba reglde de kilo veriliyor mu yani reglden sonra tartilinca kilo vermis olurmuyum
Bugün çok mutsuzum zaten yemekte de baya kaçırdım yazıp da moralimi daha çok bozmak istemiyorum neden başaramıyorum aklım almıyorkendimi çok suçlu hissediyorum 1 aydır hiç bu kadar kalori almamıştım kalori takibi yaptığım sitelere göre
onlar çogu zaman yanlış çıkıyo canım ya dün bende fittingoda yaptım yok artık dedim. vazgeçmek yok yarın devam et moralini bozmaaa :))
ben de bayramın 3. günü falan pirinç lapası diyeti yapmaya karar verdim. bir gün yapıcam hiç değilse ödem atıyım metabolizmamı şaşırtıyım diye bakalım ne olacak
vallahi ben bugün şoklamaya karar verdim o faciadan sonraspor da yapmadım dinlenme günü olsun diye, yarın devam
haha alemsinvericez o 5 kiloyu durmak yok 1 ayda 5 kilo nedirki hahaayyttt
tek korkum ben sporla kilo veremiyorum. 1 kere spor salonuna yazıldım diyet de yaptım ama kilo veremedim sadece yağdan gittim. sporu bırakıp diyet yaptım pat pat verdim kiloyu. bu yine olursa diye tırsıyorum. tabi 64 kilo olup 58 görünümünde olmak zor göbekle keşke yağdan gidince göbek de düzleşse...
bence devam et spora.mesela ben spor yaptıgım halde istediğim kiloya gelince istediğim görünümde olcagımı düşünmüyorum malesef.spora hayat boyu devam etmek zorunda olan, yediklerine dikkat etmesi gereken bi kesimdeyim benbi kere spor çok önemli zaten öyle düşün bu sadece diyet süresinde yapılan bişey olmamalı. ha böyle 100 kilo falan olsan derdim önce biraz kilo ver spor yapma diye. ama biz şuan sadece istediğimiz görünüme ulaşmaya çalışıyoruz doğru değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?