1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Bugün karnım fazla acıkmıştı ben de biraz kaçırdım sanırım. 2 kepçe yoğurt çorbası içtim çok sevdiğim için, biraz pide de yedim ama çok değil anca 1/8i kadardır bütün pidenin. 2 parça da tavuk ve salata yedim. Bisiklete de bineceğim en az 100 kalori ordan yakmam lazım çok yediğim için, sonra da Jillian yapacağım. :26:

Son düzenleme:

bence normal yemişsin canım zorlama kendini o kadar şöyle düşün hayatın boyunca o kadar az yiyerek yaşayamazsın :)

bence normal yemişsin canım zorlama kendini o kadar şöyle düşün hayatın boyunca o kadar az yiyerek yaşayamazsın :)

Doğru canım ya, zaten ramazan olduğu için bu kadar kasıyorum sonradan düzene gireceğim valla az yiyerek yaparsam olduğu gibi alırım biliyorum. :26:

Doğru canım ya, zaten ramazan olduğu için bu kadar kasıyorum sonradan düzene gireceğim valla az yiyerek yaparsam olduğu gibi alırım biliyorum. :26:

aynen öyle yapma çünkü ramazandan sonra zaten otomatik hepimizin aldıgı kalori artıcak ben 800ü geçmemeye çabalıyorum ama çoğu zaman altında kalıyorum malesef

aynen öyle yapma çünkü ramazandan sonra zaten otomatik hepimizin aldıgı kalori artıcak ben 800ü geçmemeye çabalıyorum ama çoğu zaman altında kalıyorum malesef

Canım ben bir kalori takibi sitesine üye oldum, fittingo. Orada bana yemek-spor=günlük kalori limiti koydu günlük. 1190 diyor ama ben işte 800-900 arası alıyorum, o site yararlı bence kontrol etmek için. Ramazanın ilk başında toplam 500-600 alıyordum ama şimdi yükseldi, Ramazandan sonra da 900ü aşmamam lazım

ben de demin şu fittingo neyin nesi bi bakayım dedim ideal kiloma 56 dedi. ama bu neye göre ideal acaba merak ettim. 5 haftada 6 kilo verip bu ideal kiloya gelmem için günlük 860 kalori almalıymışım.yanlış bişey yapmadıgıma sevindim ama 56 bana çok uzak göründü
ama ben bu siteden kalorimi takip etmeyi düşünmüyorum yemekleri bulamadım hiç ayrıca gram olarak nasıl bileyim ben

Son düzenleme:
Dün gece evde kepek ekmeği kalmadığı için malesef beyaz ekmek yemek zorunda kaldım o da küçük bir kuyruk olarak yedim zaten, diğerleri her zaman yediğim şeyler. Evet 1 ay 13 gün kaldı okulların açılmasına allahtan 2 3 gün geç gideceğim yani toplasan 1 ay 15 gün ediyor. Yeşil çay beni acıktırıyor bunu farkettim. Dün gece içtikten yarım saat sonra karnım acıktı. Annemle oturup konuştuk bayramdan sonra o da diyete başlayacak yemeklerimiz salatalarımız yağsız yapılacak tavuğun göğsünü domates biberle beraber max. 1 tatlı kaşığı yağla yapıp yiyeceğiz. Haftanın 6 günü de spor salonu eh bir de ek olarak Jillian'a devam edeceğim. Tartı oynamıyor ama sanırım yağdan gidiyorum tam bilemiyorum yağımı ölçmedim hiç. yalnız sol ayağım feci ağrıyordu dün gece, sakatladım sanırım dün Jillian yaparken inşallah akşama kadar ağrı falan kalmaz da Jillian uzamaz gün olarak. :26: Benim işte pazartesiden itibaren baz alırsak 6 haftalık bir maraton kalıyor. Şu an gidip tartılmamak için kendimi zor tutuyorum ama bu sefer tartılıp da moralimi bozmayacağım.

Benimde okulum 16 eylulde acilacak ve bende o zamana kadar vermek istiyorum soyle bi 5 6 kilo kadar :) 2 temmuzda 52 kilo ile baslamistim simdi bilmiyorum cikmadim regl cok yaklasti korktum boyumda 155 :) spor yapman hele de azimle jillian yapmani takdir ettim ben gecen kis 5 gun yaptim ve sonra hasta olup birakmistim birde onunla diyet yapanlar kilo verememis diye okumustum beni etkiledi azmimi koreltti :) 2 temmuzdan beri dukan yapiyorum hic ac kalmiyorum cok fazla kacamak yaptigim icin tam bir verim alamadim yani bana gore yine iyi ama bi 5 kilo veremedim yaninda da callanetics yaptim ve epeeey vermis gorunuyorum kiyafetlerimde bollasmaya basladi cok sukur annem de basladi benimle ve eridi resmen anne kiz yapiyoruz :) jillianin hangi levelindesin

2.levelindeyim bugün 5. günü yapacağım ayağımın ağrısı geçerse.

Ben de regl oldum ve bugun tartida biraz artmistim acaba reglde de kilo veriliyor mu yani reglden sonra tartilinca kilo vermis olurmuyum

Son düzenleme:
Bugün çok mutsuzum zaten yemekte de baya kaçırdım yazıp da moralimi daha çok bozmak istemiyorum neden başaramıyorum aklım almıyor kendimi çok suçlu hissediyorum 1 aydır hiç bu kadar kalori almamıştım kalori takibi yaptığım sitelere göre

Son düzenleme:

onlar çogu zaman yanlış çıkıyo canım ya dün bende fittingoda yaptım yok artık dedim. vazgeçmek yok yarın devam et moralini bozmaaa :))

ben de bayramın 3. günü falan pirinç lapası diyeti yapmaya karar verdim. bir gün yapıcam hiç değilse ödem atıyım metabolizmamı şaşırtıyım diye bakalım ne olacak

vallahi ben bugün şoklamaya karar verdim o faciadan sonra spor da yapmadım dinlenme günü olsun diye, yarın devam

haha alemsin vericez o 5 kiloyu durmak yok 1 ayda 5 kilo nedirki hahaayyttt

tek korkum ben sporla kilo veremiyorum. 1 kere spor salonuna yazıldım diyet de yaptım ama kilo veremedim sadece yağdan gittim. sporu bırakıp diyet yaptım pat pat verdim kiloyu. bu yine olursa diye tırsıyorum. tabi 64 kilo olup 58 görünümünde olmak zor göbekle keşke yağdan gidince göbek de düzleşse...

Son düzenleme:

bence devam et spora.mesela ben spor yaptıgım halde istediğim kiloya gelince istediğim görünümde olcagımı düşünmüyorum malesef.spora hayat boyu devam etmek zorunda olan, yediklerine dikkat etmesi gereken bi kesimdeyim ben bi kere spor çok önemli zaten öyle düşün bu sadece diyet süresinde yapılan bişey olmamalı. ha böyle 100 kilo falan olsan derdim önce biraz kilo ver spor yapma diye. ama biz şuan sadece istediğimiz görünüme ulaşmaya çalışıyoruz doğru değil mi

Son düzenleme:

Doğru canım haklısın. Ya daha fazla takmayacağım valla elimden geleni yapacağım psikolojim bozulmamalı artık gideceğim spora diyeti de güzel yapacağım olduğu kadar olmadığı kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…