- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 32
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Hediye almak için ad koymaya gerek yok. Çok beğendim sana yakışacağını düşündüm falan filan alınabilir yani neden olmasın ki.1,5 aydır sevgili/flört arası ilişkim olan biri var. Onu seviyorum ve hediye almak istiyorum. Doğum gününde alamamıştım sınav dönemi olduğu için. Geç kalmış doğum günü + 2 aydır benimle olduğun için içimden geldi diyerek adını koyabilirim hediyenin. 2. Ay dolduğunda veririm falan ama Sizce erken mi? Çok kararsızım :/
Bende böyle düşünüyorum ama yinede bir fikir almak istedimHediye almak için ad koymaya gerek yok. Çok beğendim sana yakışacağını düşündüm falan filan alınabilir yani neden olmasın ki.
Ben olsam almam1,5 aydır sevgili/flört arası ilişkim olan biri var. Onu seviyorum ve hediye almak istiyorum. Doğum gününde alamamıştım sınav dönemi olduğu için. Geç kalmış doğum günü + 2 aydır benimle olduğun için içimden geldi diyerek adını koyabilirim hediyenin. 2. Ay dolduğunda veririm falan ama Sizce erken mi? Çok kararsızım :/
Ne zaman alınmalı size göre
biraz daha tanısan daha uygun olur gibi ama yinede içimden geldi alıcam dersen alNe zaman alınmalı size göre
Kazak düşünmüştüm.Ya içimden geldi aldım deyip verebilirim.2 ay meselesi saçma olmuş haklısınız :)İki aydır benimle olduğun için diye adlandırmak tuhaf biraz sanki, bana iki aydır katlanıyorsun al bu da ödülün der gibi geldi bana.
Çok pahalı bir hediye ise kesinlikle erken, alma.Hele de kredi kartına bilmem kaç taksit yaptırıp da hediye alırsanız, alimallah ayrılırsınız her ay ekstreye bakıp bakıp lanet edebilirsiniz.
İnşallah :)İsterse 2 saatlik olsun içinden geliyosa yap tabiki. Hoşuna gidecektir emin ol
İçinizden geliyorsa alın. Hediyeleşmek güzel bir şey.
Kazak düşünmüştüm havalar da soğuk diyeYilbasi geliyor eldiven falan alırsın veya kitap veya anahtarlık cakmak vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?