- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 32
- Konu Sahibi nuripapacium
-
içinden geliyorsa 2. gün de bir hediye verebilirsin bence. küçüğü büyüğü olmaz hediyenin ama, erken dönemlerde çok para tutan şeylere girmemek gerekir diye düşünüyorum.
Tmm o zaman öyle yapayım en güzeli :) teşekkür ederim.Aman, kazaktan ne olacak... Görünce aklıma sen geldin diye ver, sevinsin. Hediyeleşmek iyidir, ama çok üzerinde durmuş gibi yansıtma; geçmiş doğum günü, ilişkimizin ikinci ayı falan deme.
Hediyeleşmek sünnettir :)
Eğer olur da ayrılırsanız vay ben hediye aldım demeyeceksiniz, bu hediyenin karşılığını beklemeyecekseniz alın tabi ki.
Ama ince giyiniyorsa bu onun tercihi olabilir, kalın giyinmekten ya da kazaklardan hoşlanmıyor olabilir. Benim eşim hiç kazak giyinmezseniz mesela yaz kış incecik şeylerle hatta genelde tişörtle gezer. Sıcağı sevmiyor adam. Bunu bi öğrenin hediyeye öyle karar verin. Kullanmayacagi bişey almayın.
Ben olsam yılbaşını bekler o zaman alırdım.
Gömlek nasıl olur? Veya ince ama uzun kollu bir şey o zaman
İçinden gelmiş tabii ki al
Hediye deyince illa saat almak zorunda değilsin (örneğin )
Ona aldığın çikolata bile hediyedir
Bileklik bence güzel olabilir .
Yada kulaklık
Yok öyle hediyelere girmem daha tabi.Sadece onu düşündüğümü gösterecek,onu mutlu edecek normal arkadaşa da alınabilecek türde bi hediye alıcam :)Şimdiden romantik bir hediye olmasın ama atkı, cüzdan vs olabilir gibi:)
Gömlek giyiniyorsa olur tabi ki. Bilirsin az çok giyim tarzını.
Kulaklığı düşündüm aslında.Telefonun orjinal kulaklığı bozulmuştu.idare etsin diye öylesine bi yerden bir tane almıştı ama.Ben yinede gidip orjinalini alsam mı diye sordum kendime.Kararsız kaldım orda
bilmem limitine göre karar verebilirsin
İlla ufak kulaklık ta almaya bilirsin
Yada bu kulaklık ama kabloları çok hoş olanları var düz değil şekilli onlardan alabilirsin
İlişkiniz daha uzun süreli olsaydı içi müzik dolu mp3 verirdin
1,5 aydır sevgili/flört arası ilişkim olan biri var. Onu seviyorum ve hediye almak istiyorum. Doğum gününde alamamıştım sınav dönemi olduğu için. Geç kalmış doğum günü + 2 aydır benimle olduğun için içimden geldi diyerek adını koyabilirim hediyenin. 2. Ay dolduğunda veririm falan ama Sizce erken mi? Çok kararsızım :/
Gerçek olan neymiş ki onu anlamadımben kadılarla erkeklerin olaylara bakış açısının farklı olduğunu düşünüyorum
birçok kadına göre "içimden geldi aldım",
fakat erkek onu öyle görmüyor işte, aslında gerçek olan!'ı şak diye anlıyor
henüz ilişkin netleşmemişken, onun net tavrı belli değilken, bence yapma böyle birşey
en azından yılbaşını bekle
Anlaşıldı sen hediye alacaksınÖyleyse fikrimi söyleyeyim "kitap" uygundur
Okuduğu tarz bir kitap alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?