size ne açıklama yaptı bu hareketleri için?
size ne açıklama yaptı bu hareketleri için?
Kıza neden bakıyord peki dansmı ediyordu yoksa şüphelendiğiniz başka birşey mi var.. Eğer sürekli yaptıgı birşeyse konuşmazdım herhalde ama dikkatını cekip bakmışsa yıne kızardım hatta kafasını kırardım ama aynı seyı bende yasatırdım ona anlardı o zaman
evliliğiniz bana sıkıcı gibi geldi sizi rahatsız etmiyor mu bu durum??? kocanız bilgisayar başında siz yatak odanızda.. kaldı ki bir buçuk aylık evlisiniz nerde heyecan??
hadi 30 yıllık evli olursunda yemek yenir tv izlenir hadi yatalım dersin.. daha bir buçuk aylık evlilik var paylaşım kısıtlı... bilgisayar ve televizyon öldürüyor zaten sohbeti..yazık etmeyin kendinize..erken kalkabilirsiniz (çalışıyor musunuz, işiniz çok mu ağır bilmiyorum) ama beraber vakit geçirdiğiniz zamanları arttırmanın bir yolunu bulun..
yoksa penceredeki kız olmazsa internetteki kızlar, sokaktaki kızlar, işyerindeki kızlar hep canınızı sıkacak sizin.......
evliliğiniz bana sıkıcı gibi geldi sizi rahatsız etmiyor mu bu durum??? kocanız bilgisayar başında siz yatak odanızda.. kaldı ki bir buçuk aylık evlisiniz nerde heyecan??
hadi 30 yıllık evli olursunda yemek yenir tv izlenir hadi yatalım dersin.. daha bir buçuk aylık evlilik var paylaşım kısıtlı... bilgisayar ve televizyon öldürüyor zaten sohbeti..yazık etmeyin kendinize..erken kalkabilirsiniz (çalışıyor musunuz, işiniz çok mu ağır bilmiyorum) ama beraber vakit geçirdiğiniz zamanları arttırmanın bir yolunu bulun..
yoksa penceredeki kız olmazsa internetteki kızlar, sokaktaki kızlar, işyerindeki kızlar hep canınızı sıkacak sizin.......
bnm de evliliğim öyleydi de, artık düzeldi simdi ben yataga gryrm dıyınce en fazla yarın saat sora gelıo yanıma uyuyo...ben sarılıorum..erkekler ılgı bekler..topu at kaç..bekletme de ne blm az kur yap..dayanamazlar hehehe utandım kız bunları yazarken
galiba bu net ilişkilerı çok köreltıyor benım eşimde işten gelınce kendını pc ye zor atar yalvarıırm yeter artık kalk dıye ama bazen kalkar bazen 5 saat kalkmaz nette ne yapıyo dıceksınız o netteyken ben göruyorum gazete okur okumadıgı spor haberı kalmaz bazende okey oynar zaten okeye gırdımı çıkmaz....ne yapacagım bılmıyorum kendı kendıme işten gelıyor yorgun dınlensın dıyorum ama çok baartıyor yaaa:///////// en güzelı evde pc olmayacak..eşler bırbıırne vakıt ayıracak.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?