1.5 aylık evliyim başıma gelenleri dinleyin bana akıl verin..

katılıyorum.
ha bana derseniz sizde durum nasıl. bizde de aynı. örneğin dün saat 10 da uyuyakaldım.eşim kaldırdı yatak odasına yatırdı.kendisi gitti bilgisayar başına.
ara sıra geldi öptü kokladı gitti.
bizim de karşıda 2 genç kız var. eşim bir ara işsizdi.evdeydi.kızlarda tam balkon kızı
acaba baktımı ettimi diyordum kendi kendime.ama eşime belli etmedim. bizde eşimle atıyoruz balkona masayı sandalyeyi. oturuyoruz, sohbet ediyoruz. apartman kapısından çıkarken bile el ele- yada sarılarak çıkarız hala. herkes birbirimizi sevdiğimizi görüyor.
yine de erkek milletidir. boş bırakmaya gelmez mümkün olduğunca gözüm kocamın üstündedir.

yapma güzelim bak adamda farkında ve seni sözlü şekilde uyarıyor..
o tv karşısında uyumalara erkekler nedense sinir oluyor bunu bzimkilerde yaşıyor..babam gelince annemden sohbet güler yüz beklerdi kadın çalışırken yorgun geliyordu ayaktaydı işi sonra çıkarttım işten maddi anlamda yük biz çocuklara bindi ama inan ne kadar sevsemde babamın bu konuda çenesini çekmekten kurtulduk

yarın öbür gün hani yıllar biraz daha ilerleyince seninkide başlıcak bunlara ve kazandığın üç beş kuruşun o zaman inan bi anlamı olmayacak..

işimiz zor kadın olmak kolay değil ama artık hem çalışıyoruz hem evle uğraşıyoruz hem cariyelik yapıyoruz.. bunları yaparkende sadece gözümü kaparım vazifemi yaparım mantığıyla değil severek şevkle yapmak önemli.. ama çarklardan biri doğru işlemiyorsa diğerlerini de etkiliyor ve sistem bozuluyor.. sende genel olarak bak bu düzene öncelikle sen zevk alabilmelisin ki etrafında hareketlensin.. evliliği birebir yaşamadım direkten döndüm ama ailem ve yakın çevremdekiler yetti bişeylerden ders almama..

nacizane tavsiyem o çok çalıştığın ve seni yoran işten hemen ayrılmadan önce daha az yorulacağın bir iş bakmaya başlamak olmalı...kendine, evliliğine ve eşine daha çok zaman ayırabilirsen daha çok mutlu olacaksın gibime geldiiii

gizemcim anlıyorum yorgun düşmeni ama iş sende bitiyo adm bak demiş heyecan yok diye sanırım sen daha yeni evlisin yaaaa kırk yıllık evli değilsinki erkek çocuk gibidir bak ilgilenmessen ilgisizlikten dışarı gider o yüzden elinde tutmak zorundasın

gizemcim anlıyorum yorgun düşmeni ama iş sende bitiyo adm bak demiş heyecan yok diye sanırım sen daha yeni evlisin yaaaa kırk yıllık evli değilsinki erkek çocuk gibidir bak ilgilenmessen ilgisizlikten dışarı gider o yüzden elinde tutmak zorundasın​

Canım sen haklısın kızlara göre tabi ama biraz takip edip sürekli mi oluyo bu olay yoksa bi akşam dikkat çektiği için baktı die araştırman gerekiyordu, ki belki o kız yerine bi erkek o perdenin arkasında olsa sende bakıcaktın bi göz kayması olabilir her şeyde bir art niyet aramamak gerek, bence gönlünü almayı dene ve işin çok ağırsa ya ayrıl yada daha basit yormucak bi iş bul kendine daha çok yeni evlisiniz ilgini kaybetmiş gibisin biraz daha yoğunlaş eşine karşı ilgilen ve onu ne kadar sevdiğini göster

perdeden baktı diye ayrılacakmış ne kadar saçma ya.... eşinin ne amaçla baktığını sor, biliyorsan tamamdır. o suçluysa sana yanaşır zaten, sen suçluysan sen yanaş...özür dilemek de her zaman iyi değildir. insan hareketleriyle de özür dileyebilir. o senin eşinse onu elinde tutman lazım işten ayrılma tabikide, ama kocana ilgiyi de kesme, uyuklama yanında mesela cnm... bu erkeler açısından cok can sıkıcıdır.

bu hikaye bana biraz masal gibi geldi kızlar,, bence boşuna zamanınızı harcamayın,,,

cam dışarımı tükürmüş, hey allahım, bence bunun kavgasını yapsaydın

bu hikaye bana biraz masal gibi geldi kızlar,, bence boşuna zamanınızı harcamayın,,,

niye masal olsun. kimseyi inandırmak zorunda değilim. yakın çevreme anlatmıyorum. bilgi almak istediğim için anlattım yaşadığım durumu. çok yardımcı oldular sağolsunlar.

inanmıyorsan ilgilenmez çeker gidersin.

cnm bende calışıyorum 7 ye doğru evde oluyorum ama hem ev işi olsun yemek olsun herseyi oratk yapıp kendimize zaman ayırıyoruz haftada en az 3 gecede dışrdayız .sabah 6.30 da kalkıyoruz 1 saat beraber rahat rahat kahvaltı yapmak için. sana diyeceğim adam belli seni seviyo ama böyle olmaz uykundan taviz vermek zorundasın en fazla 1 hafta içinde alışırsın inan

bılgısayarın basında pek bırakma bence farklı seyler yapın..
bılgısayar bı sure sonra bagımlılık yapıyo
benım eşim bagımlı olma yolunda hızla ılerlıyo mesela
konusucam bende bı ara ama bu ara cok yogun uygun oldugu zamanda konusacam eşimle

kıza bakma meselesıne gelınce bısey dıyemıycem vala

sevgisinden hiç şüphem yok. beni seviyor her dediğimi yapıyor. ama işte o bakışlarını görünce kaldıramadım sabaha kadar kavga ettik. ben eşekler gibi çalışığp yorulayım akşama yorgun düşeyim oda benim arkamdan iş çeviriyor die düşündüm. doğru söylüyorsunuz boş bırak nereye kadar. sevigisi zamanla biter. eve gitmek için sabırsızlanıyorum. akşama gönlünü almak için bişey yapmam lazım.

en sevdiği tatlıyı yap :))) kös kös uyuma :) mum da yak bence

yeni üye ve ilk mesaj

fake gibi geldi nedense?

Merhaba
Sizlerin bu sitede nasil bir misyonunuz var ? Anlayabilmis degilim, editormusunuz ? bolum sorumlusu mu ? Yoksa fakemesaj bulucu mu ? Konu disi mesajdan ceza yemeden artik konularda bu tur mesajlar yazmayin ! Inandirici bulmuyorsaniz ne okuyup zaman harcayin ne de cevap yazarak !

Kazen tam 12 den vurmuş gerçekten...Fake bulucu bi grup insan var.. sürekli konuları sabote edip ,insanların konulara olan ilgisini azaltıyolar ve konu sahibinin hikayesinin fake olmadığını inandırmak için ayrı bi mücadele vermesine sebep oluyolar..

Konuya gelince,eşin röntgenci mi değil mi önce bunu anlamak lazım..biraz şüpheci olmakta zarar değil fayda vardır..
Bunu anlamaya çalışırken de biraz yeni evli bi çift gibi davranmalısınız..Özellikle siz..çünkü erkekler eşlerine ilk zamanlar nasıl yaklaşmaları gerektiğini bilmezler genelde..Tedirginlik yaşarlar acaba ne tepki verir,ne hisseder gibi..Çünkü toplumumuzda yaygın ve kültürel olarak kadınların çoğu evlilikle beraber cinsellikle tanışır.. Sizi ne kadar iyi tanıyosa tanısın ilk kez tecrübe edeceğiniz durumlar olduğu için eşinizi yönlendirmek size düşüyor..
Utanmanın çekinmenin gereği yok..uyanık tutun kendinizi..eşinizin dikkatini "karşı cama" değil size yönlendirin..Size bakmaktan,sizinle ilgilenmekten karşı camdaki striptizci olsa göremesin çok yeni evlisiniz ..tadını çıkarın..

Eşiniz aslında size sinyal vermiş.İlişkiniz konusunda sitem yapmış.Elbetteki yoruluyorsunuz ve dinlenmeniz gerekiyor ama böyle iki tarafın sürekli yalnız kalması iyi değil geceleri. Ya eşinizde deneyecek erken uyumayı, ya siz fedakarlık yapacaksınız ya da işiniz konusunda bir değişiklik yapacaksınız.

cam dışarımı tükürmüş, hey allahım, bence bunun kavgasını yapsaydın

Bu msj.a çok güldüm..

Bende okurken şok oldum penreden tükürüldüğünü ilk kez duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…