evliliğiniz bana sıkıcı gibi geldi sizi rahatsız etmiyor mu bu durum??? kocanız bilgisayar başında siz yatak odanızda.. kaldı ki bir buçuk aylık evlisiniz nerde heyecan??
hadi 30 yıllık evli olursunda yemek yenir tv izlenir hadi yatalım dersin.. daha bir buçuk aylık evlilik var paylaşım kısıtlı... bilgisayar ve televizyon öldürüyor zaten sohbeti..yazık etmeyin kendinize..erken kalkabilirsiniz (çalışıyor musunuz, işiniz çok mu ağır bilmiyorum) ama beraber vakit geçirdiğiniz zamanları arttırmanın bir yolunu bulun..
yoksa penceredeki kız olmazsa internetteki kızlar, sokaktaki kızlar, işyerindeki kızlar hep canınızı sıkacak sizin.......
Canım sen haklısın kızlara göre tabi ama biraz takip edip sürekli mi oluyo bu olay yoksa bi akşam dikkat çektiği için baktı die araştırman gerekiyordu, ki belki o kız yerine bi erkek o perdenin arkasında olsa sende bakıcaktın bi göz kayması olabilir her şeyde bir art niyet aramamak gerek, bence gönlünü almayı dene ve işin çok ağırsa ya ayrıl yada daha basit yormucak bi iş bul kendine daha çok yeni evlisiniz ilgini kaybetmiş gibisin biraz daha yoğunlaş eşine karşı ilgilen ve onu ne kadar sevdiğini göster
ilk başta odaya girdiğinde camdan dışarıya tükürdüğünü. tükürürken karşı camda kızın gölgesini farkettiğini söyledi. o yüzden meraklanıp baktığını söyledi. yeminler etti kızın yüzünü bile görmediğini. biz tam kavga ederkende kız perdeyi açıp sigara külü attı dışarıya atarken de bizim cama baktı bende zaten cama bakıyordum acaba bakışıyorlar mı die zaten ondan sonra olay koptu. be uyurken bakışıyorsunuz die.
bu hikaye bana biraz masal gibi geldi kızlar,, bence boşuna zamanınızı harcamayın,,,
cnm bende calışıyorum 7 ye doğru evde oluyorum ama hem ev işi olsun yemek olsun herseyi oratk yapıp kendimize zaman ayırıyoruz haftada en az 3 gecede dışrdayız .sabah 6.30 da kalkıyoruz 1 saat beraber rahat rahat kahvaltı yapmak için. sana diyeceğim adam belli seni seviyo ama böyle olmaz uykundan taviz vermek zorundasın en fazla 1 hafta içinde alışırsın inan
sevgisinden hiç şüphem yok. beni seviyor her dediğimi yapıyor. ama işte o bakışlarını görünce kaldıramadım sabaha kadar kavga ettik. ben eşekler gibi çalışığp yorulayım akşama yorgun düşeyim oda benim arkamdan iş çeviriyor die düşündüm. doğru söylüyorsunuz boş bırak nereye kadar. sevigisi zamanla biter. eve gitmek için sabırsızlanıyorum. akşama gönlünü almak için bişey yapmam lazım.
en sevdiği tatlıyı yap :))) kös kös uyuma :) mum da yak bence
yeni üye ve ilk mesaj
fake gibi geldi nedense?
bu hikaye bana biraz masal gibi geldi kızlar,, bence boşuna zamanınızı harcamayın,,,
cam dışarımı tükürmüş, hey allahım, bence bunun kavgasını yapsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?