1.5 aylık evliyim başıma gelenleri dinleyin bana akıl verin..

1.5 aylık evlıymıssın..neden bırlıkte zaman gecırmek yerıne ondan once yatmayı tercıh edıyorsun.eşinin yaptıgın da tasvıp edıcı bır olay degıl..swenın yerınde bende olsam onurum kırılırdı acıkcası..bence bu olayı fazla abartma..bıdaha aynı sey olursada affetme..

kızlar ya bende 3 aylık evliyim bende çok yoğun çalışıyorum eve akşam 8e gidiyorum eşim benden önce gidiyor ve ben ondan önce sabahalrı kalkıp yola koyuluyorum bende hep yatapğa tek başıma girerim kızlar eşim hep tv izler ben 12 1 dayanabildiğim kadar dayanıyorum eşimede diyorum sende uy hadi yatalım eşim uykum yok tv izlicem diyor birlikte tv izlerken işte sarılır uzanırız öyle izlerizi birbirimize işe günün nasıl geçti diye sorarız konuşuruz ,akşamalrı yürüşe çıkarız iş dağılımını birlikte yaparız ben ev süprüürsem o balkonalrı yıkar eğer dışarı çıkmıcaksak balkonda birlikte çay keyfi yapar tavla oynarız vb... gibi ama birlikte çok az yatağa girmişizdir.......

Çok güldüm...

Ne alaka ayol...

Kızın uykusu geldiği zaman istediği saatte yatar...

Çözüm bu mu yani

bence çok fazla uzatma bu durumu ama eşinden önce yatağa girme derim ne olursa olsun birlikte uyuyun..

canım evliliğin henüz cok yeni ilk zamanlar şüphe içinde oluyorsun hep zamanla tanıyorsun eşini...senin erken yatman doğru değil eşinin geç yatması da doğru değil..biz 2yılı devirdik hep aynı saatte yataga gireriz..onun uykusu yoksa koltukta uyurum sonra beni alır gider yataga...sende öyle yap eşin oturuken o odada uyu kapa ışığı tv ışıgında uyu ..ya d abekle az uyu..tek bırakmaya gelmezler ilk aylarda..zaten bu aylar cok önemli evliliği sağlam olmasında sürekl, birlikte vakit geçirin...
ama kıza bakması da hoş değil bu konudan taviz verme..bir de ben ilk aylar gezerken bi kafade bi lokantada hep caktırmadan eşime bakardım acaba gözü kaydı mı diye hiç baktıgına şahit olmadım..kontrol et böyle bi huyu varsa vazgeçir..

walla tebrik ederim seni..nasil baslarsa öyle gider..insallahh hep böyle guzel anlasirsiniz:)

Çok güldüm...

Ne alaka ayol...

Kızın uykusu geldiği zaman istediği saatte yatar...

Çözüm bu mu yani

acıklama yazdım ama gerı sıldım sana acıklama yapmayacagım cunku sen anlamayacaksın..çözüm istiyorsa herkez kendıne gore bır cozum uretır..sanamı soracagım..çözümü..eger cok gulmek ıstıyorsan cici aynaya bak olurmu ayollllllll

tatlım daha 1.5 aylık evlı bır cıft olarak fazlasıyla monoton bır ılıskı olmus bu .ne kadar yorgun olursan ol esınden once yatag gırıp uyuman dıger uyelerın de soyledıgı yanlıs bır durum .evlılıgın tadını sımdı cıkarmıcaksınız da ne zaman cıkarıcaksınız .cıftler evlılıgın tadını cıkarabılmek ıcın cocuk yapmayı bıle ertelerken ,sız sımdıden 20 yıllık evlılık moduna gırmıssınız .esın bugun pencere den kadın siluetıne bakar,yarın nette kız arayısına gırer .kacınılmaz bır son bu yanı .
ılıskıne heyecan katmanı dılerım

Bencede evliliginiz daha baslarda monotonlasmaya baslamis.

Henuz 1.5 aylik evlisiniz esinizden once yatiyorsunuz birazda az uyuyuverin ne olacak esinizle guzel,guzel zamanlar gecirmek varken...

çok saçma geldi bana bu konu madem öyle camı aralayıp yatak odasından baktıysa sizi öpüp uyandırıp neden süt içmeye gidiyor onu anlamadım.Sizi öpmeden giderdi gizli işini öylede yapardı....bence böyle birşey yok

Peki eşi neden erken yatmayı denemiyor.. Tamam konu sahibide her zaman erken yatmamalı ama konu sahibinin eşide bazı zamanlar erken uyumalı bilg. takılmak yerine.

okuyorum okuyorum nihayet bi Allah kulu adamda kabahat buldu.
adam gece 3e kdr pcde duruyo diye kız da mı onu beklicek hayret bişi ya.

ne kadar yorgun olsanda eşinle ilgilenmek zorundasın canım çünkü erkeklerde çoçuk gibi sürekli ilgi görmek ister daha çook yeni evlisin

okuyorum okuyorum nihayet bi Allah kulu adamda kabahat buldu.
adam gece 3e kdr pcde duruyo diye kız da mı onu beklicek hayret bişi ya.

Gece 3'e kadarda demedik,oturup birlikte zaman gecirip belli bir saatte birlikte uyumak..

yahuu henuz 1.5 aylik evli... ufff biz ne cilgindik o aylarda:)))))

canımcım evet bende esımı o pozisyonda gecenın bı vaktı gorsem sınırlerım zıplardı ama gözlemlemeye devam et zaten bı haltlar karıstıyorsa kokusu cıkra yakında.
uyku provlemıne gelince ben 1 yıllı devırelı 3 ay olur neredeyse evliliğimin ılk dönemlerınde bu sorunu yasadım esımle 8 yıldır beraberız ama evlendımız ilk zmanlarda evde pek bıseyler paylasamıyoruz dıye kendımı yedım bıtırdım ama sonra fark ettım kı bazı seyler zmanla oturuyor bende calısıyorum ısım fızıkı anlamda değil ama beyın anlamında benı yoruyor eve 5 30 gıbı gıdıyorum esimde 9 9:30 gibi gelir yemek felan derekn tv karsında kafayı koydugum gıbı uyuyodum elimi ayağmı kaldıramaz vazıyette eee sonra diğer şeylerı erteliyordum ama zamala bunu atlattım sende kendını cok yıpratma derım kafanı sorgulyıp durma bazı taslar zamanla otuyor ben evliliğin ilk zmanları masal gıbı olacak zannedıyodum herkesın muhtesem gecmıstır dıye dusunurek kendı kendımı yıyordum ama bır yılı devırınce taşlar oturdu duzene gırdı şimdi çok şükür sende zman tanı bıraz uyku probleminide bi şekilde yenmeye calış kı ben kafayı yastıga bıle koymadan gunun her saattı uyuyabılecek bı ınsan tıpıyım.

Ne kadar igrenc bir durummmmmm

Henuz 1,5 aylik evlisin yaaa bu nasil bir erkek

Sana bunu 1,5 aylik evliyken yapan 1,5 sene sonra neler yapar dusunmek bile istemiyorumm...

Acik acik konus kavga etmeden birdaha yakalarsanda bu evliligi bitirecegini soyle ne anlami varki seninle evli olmasinin orayi burayi rontgenliyecekse?????

ALLAH sabir versin ben delirirdim kesinnn ve kesinnnn ondan cok sagurdum hatta kisa bir zaman ayriligi bile dusunurdum biraz kendime gelmek icin oda o surede hatasini anlasin!!!

valla ben 6 yıllık evliyim ayrı ayrı yatağa girdiğimiz sayılıdır
hadi yatalım derim eşim ya tamam der yatağa gideriz ya da bi yarım saat daha duralım der beklerim yine beraber gideriz
bazen eşim uykusu olmasa bile gelir benle yatağa ya da ben giderim
daha bu kadar yeniyken evliliğiniz bunların olmaması gerek şaşırdım

Yahu insan kendi evinde ister saçma sapan hareketler yapar, ister perdeyi açık bırakır, ister on defa ışığı yakıp söndürür, ister sigara kola içer, isterse atlar size ne.? Kız gülseydi niye güldü diye evini mi basçaktınız. İlk okuduğumda birşey var sandım ama olan tek şey sizin yanlış anlamanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…