- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
1.5 aylık evlıymıssın..neden bırlıkte zaman gecırmek yerıne ondan once yatmayı tercıh edıyorsun.eşinin yaptıgın da tasvıp edıcı bır olay degıl..swenın yerınde bende olsam onurum kırılırdı acıkcası..bence bu olayı fazla abartma..bıdaha aynı sey olursada affetme..
yeni üye ve ilk mesaj
fake gibi geldi nedense?
kızlar ya bende 3 aylık evliyim bende çok yoğun çalışıyorum eve akşam 8e gidiyorum eşim benden önce gidiyor ve ben ondan önce sabahalrı kalkıp yola koyuluyorum bende hep yatapğa tek başıma girerim kızlar eşim hep tv izler ben 12 1 dayanabildiğim kadar dayanıyorum eşimede diyorum sende uy hadi yatalım eşim uykum yok tv izlicem diyorbirlikte tv izlerken işte sarılır uzanırız öyle izlerizi birbirimize işe günün nasıl geçti diye sorarız konuşuruz ,akşamalrı yürüşe çıkarız iş dağılımını birlikte yaparız ben ev süprüürsem o balkonalrı yıkar eğer dışarı çıkmıcaksak balkonda birlikte çay keyfi yapar tavla oynarız vb... gibi ama birlikte çok az yatağa girmişizdir.......
Çok güldüm...
Ne alaka ayol...
Kızın uykusu geldiği zaman istediği saatte yatar...
Çözüm bu mu yani
okuyorum okuyorum nihayet bi Allah kulu adamda kabahat buldu.
adam gece 3e kdr pcde duruyo diye kız da mı onu beklicek hayret bişi ya.
walla tebrik ederim seni..nasil baslarsa öyle gider..insallahh hep böyle guzel anlasirsiniz:)
kız dans etmiyordu bende baktım odada bişeyler arıyor gibiydi saçma sapan hareketleri varıd. perdeden çok yansıyordu bende merak ettim açıkcası ama biz tartışırken camı açınca ben iice çıldırdım tabi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?