• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 haftada 2 kilo verdim

meteli

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
5
0
6
35
Adana
Merhaba arkadaslar ben bekarken cok zayiftim evlendim ve iki evladim oldu dogumdan sonraki kilolar kaldi suan 80.5 kg yim ve karatay diyeti yapiyorum arti spor ama cok az verdigimi dusunuyorum hergun tartiliyorum ve morelim bozuluyor umutlarim tukeniyor napicam bilmiyorum ne olur yardimci olun arkadaslar

Merhaba arkadaslar ben bekarken cok zayiftim evlendim ve iki evladim oldu dogumdan sonraki kilolar kaldi suan 80.5 kg yim ve karatay diyeti yapiyorum arti spor ama cok az verdigimi dusunuyorum hergun tartiliyorum ve morelim bozuluyor umutlarim tukeniyor napicam bilmiyorum ne olur yardimci olun arkadaslar

spor yapmıyorsanız ne yazık ki diyet çok yavaş sonuç veriyor. yürüme şansınız olmıyorsa bari evde pilates yapın.

1,5 haftada 2 kilo gayet normal bence.Ben 15 ayda 32 kilo verdim.Başta birden verip kurtulmak istiyosun diyet süresi sıkıyo ama olmayan kıyafetler olmaya başladıktan sonra gerisi geliyo :) Bol şanslar :)

15 ayda 32 kg cook guzel ya darisi basima ins ben cok sabirsizim bir an once gitsin kurtulim kilolardan diyorum bide gunluk tartiliyordum morelimi bozuyordu bugun tartilmadim:)))daha mutluyum

Spor yapiyorum haftada 3 4gun 45 dakka zayiflarken sarkma olmasin diye cocuklarla anca bu kadar yapabiliyorum

Back
X