Merhaba, kimsenin haddine değil aslında sana laf söylemek, içinde neler yaşıyorsun kim bilir, okumakla olmuyor bazı şeyler, eğer insanın içinde yoksa eğitimde versen olmuyor.
Arkadaşım da benzer bir durumu yaşadı şiddet olayı dışında, çocuk yaptılar daha evleneli 5 ay olmuştu, fakat şuan herşey daha kötü oldu, eşi akademisyen kendisi hemşire üstelik. Çocukla düzelir sandım dedi eşi çok istemiş bi umut dedi ama olmadı, ayrılma noktasına geldiler sırf elalem ne der küçük yerde yaşıyoruz ailem kahrolur diye ayrılamadı. Annesi kabul etti gel kızım bizimle kal diye ama yapamadı, çocuk olmasaydı herşey bitmişti dedi bana
Şöyle söyleyeyim eşine saygısı olmayanın çocuğuna sevgisi asla olmaz. Önce terapi görmesi gerek ki kabul edeceğini bende sanmıyorum. Sende ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın bunları çekmek zorunda değilsin, kimseye bağlı veya muhtaç değilsin, kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin. Şiddet demek evliliğinin temeli yok demek, çok zor bir durum. Ama bu böyle devam etmez. Ayrılmak senin için en güzel çözüm olur naçizane tavsiyem.