1.5 sene bile olmadi evleneli...çok üzülüyorum. Kendimi cok hirpaladim

Nedense bu ayrılmak isteyip ayrılamayan kadınların anne ya da babası hep yaşlı ve hep kalp hastası, hiç şaşmıyor bu. Annemin yüreğine iner , babam benim yüzümden kriz geçirir vs vs.
Anlamadığım diğer konu : 10 kilo veriyosunuz , hiç mi aileniz ne bu hal demiyor ? Benim kızımın suratı düşse okulda mı ,arkadaşlarıyla mı bisey oldu da üzüldü diye hemen soruyorum.
Neyse. Çocuk doğurmayın bence kurtulmaya bakın, şiddeti de kabul etmeyin .
ben ölüm döşeğinde olsam evladım mutsuzsa çaresizse dayak yiyorsa koşsun bana gelsin isterim.bana ne olursa olsun ama onu kimseler ezemesin dövemesin isterim.çoğu anne baba da benim gibi düşünür değil mi?

Saçma sapan yorumlar yapmayin kalbinizi kirmayim rica ediyorum ki. Hastalıktan dolayı çok kötü şeyler yaşadı annemle babam annem de babam da kronik kalp rahatsizi . Hersey tetikliyor. Az beklemedim gözlerim yaşlı, yoğun bakım önlerinde. Yaşamayan bilemez. Babam 61 annem 60 yaşında çok mu gencler

İyi kötü yorum için hepinize teşekkür ederim.
Kötü yorum yazanlara da kocami kendime bağlamak istermişim gibi gozukmusum ama bir kadın yuvası ni kurtarmak için elinden gelenin fazlasını yapmalı olmazsa gidicem zaten . İlk defa gelmiş sizlere dert yanmışım lütfen kötü iğrenç yorimlarinizi kendinize saklayiniz
Sacmalik bastan asagi. Yasadigimiz bir tartisma yuzunden esimle bosanacagiz. Fiziksel siddet yok, sadece bagrisma var. Yasadiklarinizin 1/100ini bile yasamadim. Akliniza gelebilecek her turlu hastaligi olan, artik ilaclar birbirleriyle cakistigi icin ilac kullanamayan, beni buyutenlerle beraber esya topladik, evime geldim. Yarı zamanli calisiyodum isten ciktim, birde bebegim var. Imkansizliklari kendiniz yaratiyorsunuz. Kendinize azicik saygınız olsun. Evliliginizde saygi yok, sevgi yok, kendinizi yere atacak kadar korkuyorsunuz, boyle yuva mi olur?

yahu 40 yaşında doğurmuş olsun, hadi 45 olsun -ki çok çok az bir orandadır o yaşta doğuran... 60 yaş civarı insanlar işte, 60 yaşa yaşlı diyorsak hep birlikte ölelim.

benim babam 66 yaşında daha sabah namazından sonra yattığı vaki değildir, bilfiil özel sektörde hem de çalışıyor adam
yaşlı dediğin kişinin bir 80'i olacak.

hastalık olayını zaten hiç anlamıyorum. ben kendim kronik hastayım. üstelik de senelerce tanı alamadım, tedavilerim ağır geçti. vs vs. e yani? hayat sürüyor, etrafımda kimse de ben hastayım diye hayati bir konuda kararını bana göre vermesin, vermezde zaten. delilik bu. bir yaştan sonra herkes hasta zaten.

hadi annen/baban 4. evre kanserdir, yeni büyük ameliyat olmuştur filan, birkaç hafta ya da ay bir şeyleri ertelersin. eyvallah. ama gerisi sadece bahane.
Her şeye laf vurmak durumunda değilsin.... Kimsenin yaşadığını bilemezsiniz..

Hiç anlam veremiyorum dayak yenem evliliği kurtarma çabasını, terapi önerilerini... terapi öneren kendisi dayak yese kocasının kolunu tutup psikologa mi götürecek? Bazı şeyler net olmalı. Şiddet mi var, bitti. Şiddet gösteren bir aciz ne şansı hak eder ne de çabayı.
Tilt olmaya başladım ben de iyice. Dayağı ben yemişim, tecavüze ben uğramışım, ben aldatılmışım ama zorbamı kolundan tutup doktora ben götürmeliyim, istemiyorsa sürüklemeliyim öyle mi? Saçma.

Yazının baslarinda ne kadar akli basinda, kendini guzel anlatan ve gerekeni yapacak bir tip diyorum, sonlara dogru kendisini doven kocasini kendisine baglama yollari arayan bir kadina evriliyor.

Gercekten istediğiniz bu mu?
Sizi doven birini neden kendinize bağlamaya calisiyorsunuz hanimefendi? Iyi misiniz cidden soruyorum? Hayir yani orada olup bi sarsmak falan istiyorum sizi.

üzgünüm. eşinizle arayı düzeltemezsiniz o sınır çoktan aşılmış. size aşık olup sevmeye başlamayacak. daha da kötüleşecek. çocukla bağlarım belki demeyin size saygı sevgi duymuyor. sizden olacak çocuğa da duymayacak maalesef. ona da şiddet uygulayacak. en hafifi size uygularken çocuğunuz bu travmayla büyüyecek. elalem ne der diye toplum baskısından evli kalmaya devam ederseniz gelecek bu. e bi de çalışamayacaksınız bu sürede. düşünün ki ekonomik bağımsızlığınız da yok. bu herifin daha da kötü davranması için bütğn olanaklar olacak. lütfen çocuk yapmayın.

bi de 23 yaş...gençliğinize yazık etmeyin. düzgün bi ilişkiyi hak ediyorsunuz.

ben ölüm döşeğinde olsam evladım mutsuzsa çaresizse dayak yiyorsa koşsun bana gelsin isterim.bana ne olursa olsun ama onu kimseler ezemesin dövemesin isterim.çoğu anne baba da benim gibi düşünür değil mi?
Kesinlikle çoğu anne babalar aynı düşünür.
Çocuğumun yüzünden ne olup bittiğini anlıyorum, annemden uzaktayım telefonla konuşurken bile sesin kötü geliyor kesin bisey olmuş der , hisseder. Kaldı ki 10 kilo vericem , psikoloji gidicek ama annem babam farketmiycek.
Bence konu sahibesinin boşanmaya niyeti yok bahanelere sığınıyor.

Uslubunuz düzgün olsaydı emin olunuz güzel.bir cevap alırdınız. Benim de ihtiyacım var ki yazıyorum değil mi.buraya benim güzel kardeşim..
Biricik bahaneniz elinizden alındığı için mi bu kadar sinirlisiniz şu an? Merak etmeyin sizde bu motivasyon varken illa bulursunuz yenisini.

Tilt olmaya başladım ben de iyice. Dayağı ben yemişim, tecavüze ben uğramışım, ben aldatılmışım ama zorbamı kolundan tutup doktora ben götürmeliyim, istemiyorsa sürüklemeliyim öyle mi? Saçma.
Her konuda böyle oluyor. Koca erken boşalıyor, sertleşmiyor, kadin doktor randevusu aliyor. Koca yatak ayırıyor 1 buçuk ay, kadin terapiyi teklif ediyor. Çiftin çocuğu olmuyor. Kadinda bir sorun yok. Adam ben muayene olmam diye tutturuyor. Ya tedavisi için karısını yalvartan adam bile gördüm burada. Gerçekten bıktım yani kadınlara yüklenen sorumluluktan.

Boşan kardeşim bitir direk sende öğretmensinbak. Ve o adamla beraber uyumayıp cinsellikte beraber olmaniz da tuhaf

Baska bir konuya yazdiginiz yorumu gorunce gelip kendi konunuza yazdiklarinizi tekrar okudum. ister istemez birileri bizimle kafa buluyor herhalde diye dusundum.

Her konuda böyle oluyor. Koca erken boşalıyor, sertleşmiyor, kadin doktor randevusu aliyor. Koca yatak ayırıyor 1 buçuk ay, kadin terapiyi teklif ediyor. Çiftin çocuğu olmuyor. Kadinda bir sorun yok. Adam ben muayene olmam diye tutturuyor. Ya tedavisi için karısını yalvartan adam bile gördüm burada. Gerçekten bıktım yani kadınlara yüklenen sorumluluktan.
Zaten kadının derdi kendine yetiyorken bir de herifi çekiştirmek zorunda kalıyorlar. Kadınlar uyansın artık, kendilerini tamir etmeye harcasınlar bu eforu. Evdeki de eşşek gibi gelecek arkadan.

Zaten kadının derdi kendine yetiyorken bir de herifi çekiştirmek zorunda kalıyorlar. Kadınlar uyansın artık, kendilerini tamir etmeye harcasınlar bu eforu. Evdeki de eşşek gibi gelecek arkadan.
Gelmezse de cehenneme kadar yolu var. 1 kere gelmişim şu dünyaya. Zaten yüzümüz gülmüyor. 2 gram sevgiyi, merhameti, seksi de yaşamayacaksak ne b*kuma sürükleyelim kambur adamları?

Back
X