Bebek İkinci El 1-5 YAŞ erkek giysi ayakkabı Eğitici oyuncak kitap her Tür eşya

Furada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
344
22
45
image.jpg
Playskool yaramaz toplar fili ittikçe ağzından top püskürtür ve önündeki topları yakalar.

image.jpg
2.sıfır kutusu ile hiç giyilmemiş Almanya'dan alınmış barenschuhe marka sandalet 21 numara

Daha ekleyeceklerim var vakit bulup giremedim siteye. Fiyat 55 tl dir
Mayısta bir arkadaşa 50 tl yazmıştınız, 2.elde aradan zaman geçince elde kalan ürünün fiyatı daha da düşer ama siz zam getirmişsiniz :-)
Benim için sıfıra yakın bir fiyat tutar kargoyla birlikte alırsam, teşekkürler yinede, size hayırlı satışlar :)

Mayısta bir arkadaşa 50 tl yazmıştınız, 2.elde aradan zaman geçince elde kalan ürünün fiyatı daha da düşer ama siz zam getirmişsiniz :-)
Benim için sıfıra yakın bir fiyat tutar kargoyla birlikte alırsam, teşekkürler yinede, size hayırlı satışlar :)
O zaman da 55 idi son fiyatım 50 yazmıştım yine Öyledir. Sıfıra yakın tutmaz ebebekte 120 tl. Ordan alındı. Tesekkürler

image.jpg
3.orjinal timberland sıfırdır. Hiç giyilmedi 31 numara kalıp dardır 30 numaraya rahat olur.isteyene Ayrıntılı foto da gönderebilirim.

lüçük araba Taşıma 6 tl
image.jpg
uzun TIR araba taşır 10 tl
image.jpg
Uzun TIR araba taşıyıcısı Parçalar sökülüp takılır 15tl
image.jpg
Nike 23.5 numara 30 tl
image.jpg
image.jpg
Deichmann 22 numara araba terlik 10tl
image.jpg
Nike 26 numara 30tl

Şimşek mcqueen öykü kitabı ve vakumlu kitaba yapışan oyuncak arabalar .kitabı okurken herbir sayfaya yapışacak arabayı buluyorsun 20 tl
image.jpg
image.jpg

Playskool müzikli oyuncak karnına basınca müzik çalar öpücük yollar elinde battaniyesi var tamamen zararsız materyalden . Beraber uyumak için Tüysüz'dür.
image.jpg
image.jpg

X