2 buçuk yaşındaki bebek işkence yapamaz ayıptır ayıp..hiçmi allah korkusu yok bu kadında..2,5 yaşındaki bebek yapmış olsa bile bunun sorumlusu sensin be kadın ne demek 2 tane bebeği
yalnız bırakıp gecenin bilmem kaçında gezmek .
Böyleleri anne baba olmasın Allah aşkına çok yazık olan masum çocuklara oluyor
kadın yalan söylüyor,kendisi yada kocası yaptı allah bilir..her ne olursa olsun tekrar yapmayacaklarının garantisi yok..koruyucu aileye verseler bundan iyi..allah güzel günler göstersin o yavrulara..2.5 yaşındaki bir bebek nasıl bu kadar işkence yapabilir,cinsel organında sigara söndürecek,iplerlerle bileklerini bağlayacak o çocuğun bunları yapmaya gücü nasıl yeter sigarayı nasıl yakar çocuk annenin savunmasına inanmadım ben nedense,baba işte olduğunu iddia ediyor annede 2 çocuğunu bırakıp çay içmeye gitmiş madem arkadaşı gelmiş kendisi evine davet edebilirdi çay içmeye eşimde işte rahat rahat sohbet ederiz diyebilirdi.
2 buçuk yaşındaki bebek işkence yapamaz ayıptır ayıp..hiçmi allah korkusu yok bu kadında..
canım darp edebilir..ama bieğini bağlayamaz cinsel organında sigara söndüremez..kasıtlı yapılan şeyleri yapamaz demek istedim..işkence değil de vurabilir yerlerde sürükleyebilir
benim oğlum 2 yaşında ve 1 yaşındaki kuzenini her fırsatta kıskançlığından darp etmeye kalkıyor.
hep gözümüz üstlerinde bu yüzden.
yani demek istediğim o da bebek ne yaptığını bilmiyor ki suç tabi ki anne de 2 bebekli kadının o saatte sokaklarda ne işi var
akıl vicdan işi değil.
canım darp edebilir..ama bieğini bağlayamaz cinsel organında sigara söndüremez..kasıtlı yapılan şeyleri yapamaz demek istedim..
darp değil atlım benimde oğlan varya o nedenle neler yapabileceklerini ve yapamayacaklarını anneler bilebilir değilmi?kusura bakma canım ben orayı okumadım sadece darp sanmıştım
darp değil atlım benimde oğlan varya o nedenle neler yapabileceklerini ve yapamayacaklarını anneler bilebilir değilmi?
bencede vermesinler..tekrar yapmayacaklarının garantisi yok..heralde canım dediğim gibi o el bağlama ve sigara olayını kaçırmışım
böyle manyaklar çocuk sahibi olmamalı
o yavruları bunlara asla vermemeliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?