kızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?
üzüldüm yazdıklarına.. Şuan hamileyim ben de, daha yüzünü görmeden varlığını bile nasıl seviyorum bebeğimin, peki ya o doğduktan sonra senin anlattığın gibi olursa bana karşı... Çok üzücü Allah yardımcın olsun, umarım geçici birşeydir. Deneyimli anneler fikirlerini sunacaktır sanırım...
hiç emmedi bile. hazır mamayla besledık emmedıgı ıcın sutum kesıldı
kızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?
Neden öyle oldu acaba
Belki biraz özele girecek ama, planlı bir şekilde mi hamile kaldın, yani istenen bir bebek miydi? Ne bileyim daha hamileyken bile annenin her hissi bebeği etkiliyor falan diyorlar onun için soruyorum lütfen yanlış anlama..
hamılelıgım cok stresli gecti ama benım yuzumden degıl bazı olaylar oldu ondanmı bılemıyorum
hamılelıgım cok stresli gecti ama benım yuzumden degıl bazı olaylar oldu ondanmı bılemıyorum
istemeyrek mi hamile kaldin ? Yada hamileyken olumsuz seyler mi yasadin ?
Siz de anne cocuk bagi olusmadi mi acaba ? Ama daha henuz bunu gostermesi icin erken. Benim kizimda en cok babannesine giderdi, ben calisiyordum, o bizle yasiyordu, ama sonra buyudugunde bana cok baglandi, su an etegimden ayrilmaz ben varsam, babasina bile gitmez. gececektir ins.
ne gibi olaylar oldu ki ? Bu sirada keske hamile olmasaydim dedigin seyler deyildi dimi ?
herkese ılgılı sıze bıle bıraksam sızınle yaşar. hıc bızı aramazMerhaba.
Elektra kompleksi bu diyecegim ama cok ilginc babaya da ilgisi yok. En cok kiminle ilgili?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese ılgılı sıze bıle bıraksam sızınle yaşar. hıc bızı aramaz
ne olmadıkı 9 ay boyunca hep üzüldüm ağladım boşanma yolundan döndüm. ama öyle istememzlık yapmadım yani. hiç emmemesı en basından bırsey oldugu ızlenımı verıo bana yani sonradan olan bırsey degıl bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?