- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
kızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?
kızım 1 bucuk yasında ilk dogdugunda beni emmemişti. 3-4 aylık oldugundada benı tanımıyordu hep ılerde gecer ogrenır dıye umıt ettım. 8 aylık oldu 9 aylık oldu benı annesı olarak bılmıyordu herkese gıdıyordu. derken 1.5 yasına geldı hala benı bilmiyor gıbı ve sevmıyor. bana karsı hıc ılgısı yok babasınada oyle ama babaya oranla bana daha ılgısız otızmmı dıye dusundum arastrdm ama alakası yok cok akıllı cocuk. ama benı bu akşam cok uzdu babaannesıne bırakmıstm bugun almaya gıttım o zaman opmek ıstedım koşarak babaannesıne gıttı ve ben cok uzuldum herkesın ıcınde bellı edıyor.
calısıyormusun dıye soran olursa ev hanımıyım ve cocugumla cok ıyı ılgılenıyorum beslıyorum sevıyorum. babaannesıne hafdada bır felan gıdıyor hep bırakmıyorum yanı 24 saat yanyanayız. şiddet felanda uygulamıyorum tabıkı hanıı soran olur dıye soyluyorum gayet ıyı anneyım ama neden bu durumdayım sızce?
hep geçer dıye dusundum hatta buraya 2 kere daha sordum hep ılerde gecer dedıler ama gectıgı yok. ben cok uzuluyorum bu duruma kaynanamlara gün doguyor resmen bugun ağlayınca kaynanam hemen kucak açtı cok zoruma gıttı
canım benim kız 3 yaşında
benimki de öyle...ama babasıyla aynı ortamdayken
beni tanımaz bile...bir alt kattaki eltimde olalım wcye bile gidemiyorum.
hemen bağırıyor "anneee ditme ,bende d(g)eliyim "
Kizlar cok tatlilar yaa :). benim kizim da oyle. Kedi gibi surtune surutune gelir yanima hep :). Uykusu geldiginde de gidip bizim yataga surtunuyor minik kedim :)
canım benim.yerim onu.kaç yaşın da?
Bebegınız sizi emmemiş anne kokusunu alamamış bu yüzden olabilir belki de
Aklıma bir film geldi :KEVIN HAKKINDA KONUŞMALIYIZ.
Abartılı bir örnek gibi gelebilir size ama anne karnında yaşananlar çok önemli.
Ne olursa olsun sakin kalmak ve çocuğun huzurunu bozmamak gerekiyor bence.
Bu arada izlemeyenlere tavsiye ederim.
Tabi biraz değişik bir film hamile olanlar izlemesin.
Kadın diyor ki; kızım neden boyle? Bu durumu yasayan var mı?
Bazisi da nispet yapar gibi ; oyyyy benim kuzum hic oyle degil..
Allah'ım sen sabır. Dinimiz amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?