Yaptiginiz sey cok kötū.Bitmesine 1.5 yıl oldu 2 senelik ilişkimin. Aynı okuldayız sürekli görüyorum. Geçenlerde instagram açtığını gördüm. Her zaman kullandığı bi şifre vardı o şifreyi girdim olmadı şifrenin kısaltılmısını girdim açıldı instagramı. Bir kızla konusmasını gördüm yine bizim okuldan ilk 13 kasımda yazmıs kıza ve 16 kasımda sevgili olmuslar. O gün kapattım instagramına girmedim daha bakmak istemedim. Az önce yine girdim “çok özledim valla be” diye mesaj atmıs kıza konusma arasında. Kötü oldum ya ne bileyim. Hiç girmemem yapmamam gerekirdi. Niye hâlâ bunu yapıyorsam kendime onu da bilmiyorum. Nerdeyse 2 yıl olacak hâlâ kabullenemedim ayrılığı kendi içimde daralıp duruyorum. Yani tabi uzun süre oldu ayrılalı hayatına birini alacak bunda bir şey yok ama onun söylediğiyle “ilk defa aşık oldum böylesine seviyorum” deyip üstüme titreyen adamın birine bunu demesini görünce çok ağrıma gitti şuan hissettiklerimin tarifini anlatamıyorum.
Yaptiginiz sey cok kötū.
Izni olmadan bir kisinin özel hayatini izliyorsunuz.
Bu size de cok fazla zarar veriyor farkindasiniz. Takinti halini alabilir lutfen yol yakinken kendinizi frenleyin.
Ayni seyi o size yapsaydi hayatiniza tecavuz edilmis gibi hissederdiniz muhtemelen.
Yapmalisiniz yoksa ruhunuz cok yaralanacak.Yaptı zaten baslarda benim de girilmişti instagramıma. Yaptıgım seyin ne oldugunun farkındayım zaten bunu da niye yapıyorum bilmiyorum mantıgı ön plana atamıyorum bi türlü
Şu sözlerime gönülden inan. İlk ilişkindi sanırım o yüzden bu kadar etkisinde kalmışsın. Bak canım ona hissettiğin duyguları hep hatırlayacaksın . Aslında hiç görmesen daha çabuk atlatırdın ama eninde sonunda birgün çıkıp gidecek hayatından, gözünün önünden. Ayda yılda bir gördüğün zaman yine o duyguları hatırlayacaksın. Belki heyecanlanacaksın kötü olacaksın başa sardığını hissediceksin. Ama işin ilginç tarafı şu ki yine seviyorsun. Sevmeye devam ediyorsun . İnanıyorum ki tekrar aşık olacaksın. Ben 4 sene çıkaramamıştım aklımdan ve karamsarlık içindeydim. Bende mesajlarını okudum el ele kızla gördüm geldi gitti duygularımla oynadı sevmeye devam ettim. Yine görüyorum bazen ah ne günlerdi diyorum o geçmiş orda duruyor yaşananlar kayıtlı hafızanda. Bence işin aslı da bu o an hissettiğin duygular yaşadığın güzel anılar unutmamak o kişiyi unutamamak değil birçok şey de zorlaştırıyor işi o kişinin haricinde. Biriyle uyuyup uyanmadan birinin herşeyi olduğuna inanmadan gerçekten sevip sevilmeyi tatmadan karamsarlığa kapılma. Emin ol yaşayacağın daha çok şey var. O kişi karşına çıktığında ne demek istediğimi anlayacaksın. Olmaz deme oluyor. Gün geliyor bir kişi bütün ön yargılarını çürütüyor. Geleceğe umutla bak, herşeyin güzel olacağını bil ve her anının tadını çıkar hayat bir şekilde akıp gidiyor.
Şu sözlerime gönülden inan. İlk ilişkindi sanırım o yüzden bu kadar etkisinde kalmışsın. Bak canım ona hissettiğin duyguları hep hatırlayacaksın . Aslında hiç görmesen daha çabuk atlatırdın ama eninde sonunda birgün çıkıp gidecek hayatından, gözünün önünden. Ayda yılda bir gördüğün zaman yine o duyguları hatırlayacaksın. Belki heyecanlanacaksın kötü olacaksın başa sardığını hissediceksin. Ama işin ilginç tarafı şu ki yine seviyorsun. Sevmeye devam ediyorsun . İnanıyorum ki tekrar aşık olacaksın. Ben 4 sene çıkaramamıştım aklımdan ve karamsarlık içindeydim. Bende mesajlarını okudum el ele kızla gördüm geldi gitti duygularımla oynadı sevmeye devam ettim. Yine görüyorum bazen ah ne günlerdi diyorum o geçmiş orda duruyor yaşananlar kayıtlı hafızanda. Bence işin aslı da bu o an hissettiğin duygular yaşadığın güzel anılar unutmamak o kişiyi unutamamak değil birçok şey de zorlaştırıyor işi o kişinin haricinde. Biriyle uyuyup uyanmadan birinin herşeyi olduğuna inanmadan gerçekten sevip sevilmeyi tatmadan karamsarlığa kapılma. Emin ol yaşayacağın daha çok şey var. O kişi karşına çıktığında ne demek istediğimi anlayacaksın. Olmaz deme oluyor. Gün geliyor bir kişi bütün ön yargılarını çürütüyor. Geleceğe umutla bak, herşeyin güzel olacağını bil ve her anının tadını çıkar hayat bir şekilde akıp gidiyor.
neden ayrılmıştınız ne kadar süre birlikte olmuştunuz?
Seni çok çok iyi anlıyorum. Güzel haber veremeyeceğim, unutman biraz zor olacak ama onun yaşattıklarından daha iyisini hissettirebileni bulduğunda unutmuş olacaksın. Neden çevrendekilere bir şans vermiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?