1.5 yıl oldu hâlâ kabullenemiyorum

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Bitmesine 1.5 yıl oldu 2 senelik ilişkimin. Aynı okuldayız sürekli görüyorum. Geçenlerde instagram açtığını gördüm. Her zaman kullandığı bi şifre vardı o şifreyi girdim olmadı şifrenin kısaltılmısını girdim açıldı instagramı. Bir kızla konusmasını gördüm yine bizim okuldan ilk 13 kasımda yazmıs kıza ve 16 kasımda sevgili olmuslar. O gün kapattım instagramına girmedim daha bakmak istemedim. Az önce yine girdim “çok özledim valla be” diye mesaj atmıs kıza konusma arasında. Kötü oldum ya ne bileyim. Hiç girmemem yapmamam gerekirdi. Niye hâlâ bunu yapıyorsam kendime onu da bilmiyorum. Nerdeyse 2 yıl olacak hâlâ kabullenemedim ayrılığı kendi içimde daralıp duruyorum. Yani tabi uzun süre oldu ayrılalı hayatına birini alacak bunda bir şey yok ama onun söylediğiyle “ilk defa aşık oldum böylesine seviyorum” deyip üstüme titreyen adamın birine bunu demesini görünce çok ağrıma gitti şuan hissettiklerimin tarifini anlatamıyorum.

Ve sizden rica ediyorum “baskasının özeline girmeyin ayıp” gibi cümleler söylemeyin ne yaptıgımın zaten farkındayım. Burada dertlesmek için bunu nasıl atlatabilirim belki birileri yaşamıştır bir şeyler söyler diye açtım bu konuyu.

Son düzenleme:
1,5 sene birinin yasini tutmak? zamanina gencligine yazik. illaki sende birini bulup mutlu olursun... iyi tutmusun aklinda sifreyi ben dogum günün bile hatirliyamiyorum

Yaptiginiz sey cok kötū.
Izni olmadan bir kisinin özel hayatini izliyorsunuz.
Bu size de cok fazla zarar veriyor farkindasiniz. Takinti halini alabilir lutfen yol yakinken kendinizi frenleyin.

Ayni seyi o size yapsaydi hayatiniza tecavuz edilmis gibi hissederdiniz muhtemelen.

Yaptı zaten baslarda benim de girilmişti instagramıma. Yaptıgım seyin ne oldugunun farkındayım zaten bunu da niye yapıyorum bilmiyorum mantıgı ön plana atamıyorum bi türlü

Yaptı zaten baslarda benim de girilmişti instagramıma. Yaptıgım seyin ne oldugunun farkındayım zaten bunu da niye yapıyorum bilmiyorum mantıgı ön plana atamıyorum bi türlü
Yapmalisiniz yoksa ruhunuz cok yaralanacak.
Kabullenememissiniz zaten ayriligi simdi bu takip durumuyla daha da kötū olursunuz.

Şu sözlerime gönülden inan. İlk ilişkindi sanırım o yüzden bu kadar etkisinde kalmışsın. Bak canım ona hissettiğin duyguları hep hatırlayacaksın . Aslında hiç görmesen daha çabuk atlatırdın ama eninde sonunda birgün çıkıp gidecek hayatından, gözünün önünden. Ayda yılda bir gördüğün zaman yine o duyguları hatırlayacaksın. Belki heyecanlanacaksın kötü olacaksın başa sardığını hissediceksin. Ama işin ilginç tarafı şu ki yine seviyorsun. Sevmeye devam ediyorsun . İnanıyorum ki tekrar aşık olacaksın. Ben 4 sene çıkaramamıştım aklımdan ve karamsarlık içindeydim. Bende mesajlarını okudum el ele kızla gördüm geldi gitti duygularımla oynadı sevmeye devam ettim. Yine görüyorum bazen ah ne günlerdi diyorum o geçmiş orda duruyor yaşananlar kayıtlı hafızanda. Bence işin aslı da bu o an hissettiğin duygular yaşadığın güzel anılar unutmamak o kişiyi unutamamak değil birçok şey de zorlaştırıyor işi o kişinin haricinde. Biriyle uyuyup uyanmadan birinin herşeyi olduğuna inanmadan gerçekten sevip sevilmeyi tatmadan karamsarlığa kapılma. Emin ol yaşayacağın daha çok şey var. O kişi karşına çıktığında ne demek istediğimi anlayacaksın. Olmaz deme oluyor. Gün geliyor bir kişi bütün ön yargılarını çürütüyor. Geleceğe umutla bak, herşeyin güzel olacağını bil ve her anının tadını çıkar hayat bir şekilde akıp gidiyor.

Zaten unutamadıgım şu yani fazla üstüme düşen ve çok zaman geçirdiğimiz neredeyse 1 yıl aynı evde yaşadığım insan. Yani öyle sahneler geliyor ki gözümün önüne bi insan onları kenara itipte bu kadar kısa zamanda nasıl sever. 1.5 yıl uzun bi zaman değil ki ya bence değil. Yeniden sevmek için hele hiç uzun bi zaman değil. Bunları ne yaptım ne ettimse hazmedemedim

Seni çok çok iyi anlıyorum. Güzel haber veremeyeceğim, unutman biraz zor olacak ama onun yaşattıklarından daha iyisini hissettirebileni bulduğunda unutmuş olacaksın. Neden çevrendekilere bir şans vermiyorsun?

Seni çok çok iyi anlıyorum. Güzel haber veremeyeceğim, unutman biraz zor olacak ama onun yaşattıklarından daha iyisini hissettirebileni bulduğunda unutmuş olacaksın. Neden çevrendekilere bir şans vermiyorsun?

Hoslanmadan birine adım atmayı sevmıyorum. Birde yoğun bi güvensizlik hakim

Herkes her duyguyu aynı şekilde tecrübe etmiyor. Bunu kabullenmelisiniz. Kafanızda "seven erkek böyle yapar", "uzun ilişki kolay unutulmaz" gibi kalıplar var. Ama insanlar çeşit çeşit, inanın sizin elinizden gelen bir şey yok, karşıdaki insanın sevgi tanımının sizinkiyle aynı olmasını bekleyemezsiniz. Siz ayrılığı atlatamamış olabilirsiniz, fakat o atlatmış, başka biriyle flört ettiğini görmek de çok üzücü biliyorum ama bunların hepsi normal şeyler. Sizin de bu kişiye hala bu kadar bağlı olmanızın nedeni kafanızdaki o kalıplı düşünceler. Hayatınızda bir noktada takılı kalmayıp yeni tecrübeler edinmelisiniz. Kalp bu, kırılıyor. Sırf bu korkuyla her şeyden kaçamazsınız. Ayrıca eski konularınızı okuyunca gördüm ki erkek arkadaşınız çok da tekin biri değilmiş zaten,flörtöz ve sevgi-vefa tanımları sizinkinden farklı. Bu yüzden durumu kabullenememişsiniz ve acı çekiyorsunuz. Umarım sonraki erkek arkadaşınız gerçekten uyumlu olduğunuz biri olur.

1,5 2 sene bir ilişki nasıl unutulmaz ya ben anlam veremiyorum gerçekten çocuğun instagramına girmen de facia ona yorum yapmıyorum ne kadar terbiyesizce sadece bunu bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…