• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yıllık ilişkimi bitirmeli miyim

Erkek arkadasımın su sözünü unutamıyorum “gercekten nasıl biri oldugunu yemek yerken garsona gösterdigin davranısından anlarım..” demisti. Cok önemli bir yaklasım, lütfen kaç.

Arkana bakmadan kaç. Çok yakın bi arkadaşım da sevgililik döneminde benzer şeyler yaşadı. Yok yanında erkek varken o sipariş veremezmiş vs. Sonra evlendi hayatı kabusa döndü. Kendini yakma

Konu sahibi, barışmayın. Benzer bir ilişkiden çıktım. Birisinin bana mesaj atması bile benim suçumdu, ne yaptım da mesaj atıyor, ne var aranızda oluyordu. Okula giderken etek giyinsem (sıcak bir ülkede yaşıyorum) sorun oluyordu. Dışarı çıkmayı saymıyorum bile. Şimdi düşünüyorum neden çekmişim bunca şeyi diye. Sonu iyi olmayacak. Lütfen barışmayın..

Arkadaşlar merhaba, öncelikle okuyacak olanlara şimdiden çok teşekkürler . Hemen konuya değinmek istiyorum , 1,5 yıllık bir ilişkim var ve ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum geçenlerde restaurantta yemeklermizin servisini yapan garsona yüzüne bakmadan teşekkür ettim (3kez masayı toplaması da dahil) kavga çıktı onun oldugu yerde o teşekkür edermiş ben etmemeliymiişim yapım gereği kendi ayakları üzerinde durmaya gayret gösteren birisiyim ve bir teşekkür için kavga etmek çok ağrıma gitti , yüzünü görmek istemediğimi ve gitmesini söyledim oda gitti fazla tepki göstermiş olabilirim belki ama bu konuda ikinciye tartısıyoruz her insanın saygı duymaya ihtiyacı vardır ve bu bana ve karakterime yapılan saygısızlık olarak düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.​
Eski erkek arkadaşımın modeliydi bu. Ay en son gittiğimiz yerlerde çekimser kaldım bu kezde ezik demeye başladı niye konusmuyormusum.

Senin ananı biperim ha yeter deyip masadan ayrılmıştım .asla da küfür etmezdim nasıl ağzımdan çıktıysa artık

İlerleyen günlerde de terk edildim zaten 🤣iyiki terketmiş 😍😍😍👯👯👯💃💃💃 5 yıldır nefes alıyorum çok şükür 🤣

Bana göre yanlış olmayan ona göre yanlış olan hareket

E siz zaten bu durumu kabul edip ilişkinize devam etmişsiniz. Garsonla konuşmama tepki gösteriyordan önce tepki göstermeniz gereken yer garsonla göz göze gelmeme tepki gösteriyor olmalıydı. Bu yanlışlığa o zaman ses çıkartsaydınız muhtemelen bir buçuk yıllık bir ilişkinizde olmazdı. Zararın neresinden dönerseniz kardır bence daha fazla uzatmadan bitirin bu ilişkiyi

E siz zaten bu durumu kabul edip ilişkinize devam etmişsiniz. Garsonla konuşmama tepki gösteriyordan önce tepki göstermeniz gereken yer garsonla göz göze gelmeme tepki gösteriyor olmalıydı. Bu yanlışlığa o zaman ses çıkartsaydınız muhtemelen bir buçuk yıllık bir ilişkinizde olmazdı. Zararın neresinden dönerseniz kardır bence daha fazla uzatmadan bitirin bu ilişkiyi
🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Eski erkek arkadaşımın modeliydi bu. Ay en son gittiğimiz yerlerde çekimser kaldım bu kezde ezik demeye başladı niye konusmuyormusum.

Senin ananı biperim ha yeter deyip masadan ayrılmıştım .asla da küfür etmezdim nasıl ağzımdan çıktıysa artık

İlerleyen günlerde de terk edildim zaten 🤣iyiki terketmiş 😍😍😍👯👯👯💃💃💃 5 yıldır nefes alıyorum çok şükür 🤣
Dengesizler bizimde dengemizi alt üst ettiler 😪

Yakin bir zamanda yaşadığım durum 4 ayda psikolojimi alt ust eden bir durumdu.

Hep onceden yaşadığı kotu tecrübelerden dolayi boyle davrandığını dusunup kendimi ikna etmeye çalıştım. ( Bunu neden yaptigimi hiç bilmiyorum.)
Ben alttan aldıkça hep daha fazlasi geldi.

En son hasta olduğum icin doktora gittiğimi soyledigimde doktor erkek mi diye sordu. Dusunun bu kadar sacmasapan bir duruma dönüştü. Devaminda biz doktorların ne olduğunu biliyoruza kadar geldi konu.

Bu olay sonrasinda bitirdim. İyi ki bitirmisim yoksa suan evden çıkamıyor bile olabilirdim.
Sizinki de ayni tıp. O da bir mekanda kadin nasil durmasi gerektiğini bilecek derdi iyyy

Dengesizler bizimde dengemizi alt üst ettiler 😪
Bosver altı üstünden iyi çıktı benim 🤣oh be dünya varmış ilk zamanlar niye yas tuttuysam.simdi bakıyorum ne aşkı .yooo sevmiyormusum ki diyorum vallahi. Bunu detaylandiriyorum çünkü sende de öyle olacak

Hep onceden yaşadığı kotu tecrübelerden dolayi boyle davrandığını dusunup kendimi ikna etmeye çalıştım. ( Bunu neden yaptigimi hiç bilmiyorum.)

En son hasta olduğum icin doktora gittiğimi soyledigimde doktor erkek mi diye sordu. Dusunun bu kadar sacmasapan bir duruma dönüştü. Devaminda biz doktorların ne olduğunu biliyoruza kadar geldi konu.

Bu olay sonrasinda bitirdim. İyi ki bitirmisim yoksa suan evden çıkamıyor bile olabilirdim.
Sizinki de ayni tıp. O da bir mekanda kadin nasil durmasi gerektiğini bilecek derdi iyyy
Modeller hep aynı heppp

1.5 yil nasil sabrettiniz?
Ayrica hala ayrilsam mi noktasindaysaniz ayrilmayin bence, bari diger kadinlarimizin basi yanmasin.

Bende ay yazık babası bunları terketmiş ya ondan psikolojisi bozuk diye alttan alırdım çocukluk mu nedir beş yıl geçti aradan 🤣🤣🤣gecmisteki kendime gıcık oluyorum

Sirf 1 bucuk senelik ilski diye sorguladiginizi umuyorum,cunku kabul edilebilir tarafi yok. Evliyim, sık sık restorana cafeye vs giderim hosgeldiniz diyen garsona hosbulduk da derim bisey siparis edeceksem garsonla iletisim de kurarim servis yaptiklarinda tesekkur de ederim. Yok oyle bir dunya. Kimse benim orda odedigim 3 kurusla bana yada yanimdakine kolelik edecek degil. Orda calisanlar da insan. Saygiyi ve nezaketi hak ediyorlar. Tesekkur ettiniz diye kiskanclik kilifinda ortaligi karistiran biriyse sevgiliniz, dusunun suan bunlari yapiyorsa evlenince daha da ileri gidecek hiç şaşmaz. lutfen kendinize yakisani yapin. Hayatinizda ne olsun istiyorsunuz ona karar verin. Kibarlik/insanlik yada hanzoluk? seçim sizin. 😊

Back
X