• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 yıllık ilişkimi bitirmeli miyim

Arkadaşlar merhaba, öncelikle okuyacak olanlara şimdiden çok teşekkürler . Hemen konuya değinmek istiyorum , 1,5 yıllık bir ilişkim var ve ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum geçenlerde restaurantta yemeklermizin servisini yapan garsona yüzüne bakmadan teşekkür ettim (3kez masayı toplaması da dahil) kavga çıktı onun oldugu yerde o teşekkür edermiş ben etmemeliymiişim yapım gereği kendi ayakları üzerinde durmaya gayret gösteren birisiyim ve bir teşekkür için kavga etmek çok ağrıma gitti , yüzünü görmek istemediğimi ve gitmesini söyledim oda gitti fazla tepki göstermiş olabilirim belki ama bu konuda ikinciye tartısıyoruz her insanın saygı duymaya ihtiyacı vardır ve bu bana ve karakterime yapılan saygısızlık olarak düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.​
Niye sizin ağzınız yok muymuş? Sizi bir birey olarak kabullenemiyor sanırım.

Cidden ayrıl
İlerisi açıkça görünen bir ilişki malesef.
Ayrılırken de "güzel günler için teşekkür ederdim ama malum ortamda bir teşekkür edilecekse sen edebilirsin ancak" de kapat
Yüz yüze bile ayrılma böyle tiplerin napacağı belli olmaz telefonda bitir gitsin

Bu tavrı kadını nasıl gördüğünü gösteriyor size.Basit bir teşekkür kavgası gibi düşünmeyin. Bu zihniyetteki biri sizi mutlu edemez (kısıtlanmak hoşuna giden bir ruh hastası değilseniz )
1,5 yılı umursamayın.Evli ve çocuklu olsanız umursamamanız daha zor olurdu.Kaçın kurtulun,hayatınızın kıymetini bilin.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle okuyacak olanlara şimdiden çok teşekkürler . Hemen konuya değinmek istiyorum , 1,5 yıllık bir ilişkim var ve ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum geçenlerde restaurantta yemeklermizin servisini yapan garsona yüzüne bakmadan teşekkür ettim (3kez masayı toplaması da dahil) kavga çıktı onun oldugu yerde o teşekkür edermiş ben etmemeliymiişim yapım gereği kendi ayakları üzerinde durmaya gayret gösteren birisiyim ve bir teşekkür için kavga etmek çok ağrıma gitti , yüzünü görmek istemediğimi ve gitmesini söyledim oda gitti fazla tepki göstermiş olabilirim belki ama bu konuda ikinciye tartısıyoruz her insanın saygı duymaya ihtiyacı vardır ve bu bana ve karakterime yapılan saygısızlık olarak düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.​
Gerçekten burda fazla tepki verenin siz olduğunuzu mu düşünüyosunuz yoksa ben mi yanlış anladım? Umarım ikincisidir.

Anlatsak bile bir şeyin değişeceğini sanmam çünkü böyleleri baskın çıkmayı hep sever. Devam edip etmemek size kalmış. Yarın bir gün evlenirsiniz size “bensiz evden çıkmayacaksın perde bile açmayacaksın” da diyebilir.Ki yanlış hatırlamıyorsam burada öyle bir konu vardı.Bi üyenin eşi kendisi olmadan karısının dışarı çıkmasına izin vermiyordu perdeyi açtırmıyordu,perdenin şekli bozulsa bile hemen perdeyi mi açtın camdan mı baktım diye hiddetleniyordu,şiddette vardı...Lütfen kimsenin boyunduruğu altına girmeyin.Atatürk kadınlar seçme ve seçilme hakkını verirken kadın erkek eşitliğini getirirken lütfen siz kendinizi birey yerine koyun.Aileniz size bu kadar baskı yaptı mı?Yapsalar izin verir miydiniz?Muhtemelen vermezdiniz.O zaman elin oğlunada vermeyin.Böylelerinin kaprisleriyle kompleksleriyle ömür geçmez.

İnsanların içinde kavga etmek hoş olmayan tavır sakinliğimi korumayıp onun seviyesine indiğim için kızgınlıgım
Seviyesinin sizden ne kadar aşağıda olduğunun siz de farkındasınız. Bence koşarak uzaklaşın görünen köy kılavuz istemez. Giden bir ömür değil de 1,5 sene olsun.

Bugün teşekkür ettin diye kavga çıkarır yarın seni yakın çevremden birine gözün değse bile aldatmakla suçlar. Ayrılma kaç ordan kaç iki ağlarsın sonra geçer.bu zamana kadar nasıl dayandın?

Toplumda nasil bu kadar arizali karakterler yetisiyor ,nasil bu kadar arizali yetistiriliyorlar ben artik iliskilerden ziyade bunu merak etmeye basladim.Arkaniza bakmadan kacin bu arada.

Back
X