genelleme yapmiyorum belki bu adam gercekten takmaz bunu anlamak icin zaman ve şans ver ona bikac falso gorursun zaten icinde boyle bi karakter varsabeni de bunlar dusunduruyor takinti yapiyorum bu yuzden
Niye bakmasın,kısa boylu olmak bir kusur mu?Ne güzel uzun boylu adam bana bakmis begenmis demiosun da...
bende keske 1.65 olsaydim diyip duruyorum:))ki bugune kadar hic boy takintim olmamistiAynı sorun bende de var.
Beğendiğim biri var. 1.88
Ben 1.60
Bilmiyorum ki beni beğenir mi?
Çok isterim.
Allahin verdigi insanin hicbi caba gostermeden aldigi bi ozelligiyle gurur duyulmasi tuhaf!sanki adam astronot uzat muhendisi beyin cerrHi da kiz begenmiycek o mesaja takildim ben deNiye bakmasın,kısa boylu olmak bir kusur mu?
Ama herşey boy değil ki sevgili cherry.++++++
Konu sahibesi bulmusken bunama bence ne guzel fidan gibi cocuk :) Cucuk boylu erkekten genel olarak hic hazzetmiyorum zaten.
çok hoșsunuz :))++++++
Konu sahibesi bulmusken bunama bence ne guzel fidan gibi cocuk :) Cucuk boylu erkekten genel olarak hic hazzetmiyorum zaten.
neden beğenmesin ben bu saatten sonra beğenmenin sevmenin boy olmadigini kk nin sempatik hanimlari sayesinde anlamis oldum:)Aynı sorun bende de var.
Beğendiğim biri var. 1.88
Ben 1.60
Bilmiyorum ki beni beğenir mi?
Çok isterim.
Sormayın valla sinirim zipladi gece gece kısa boylu bir insan olarak.Allahin verdigi insanin hicbi caba gostermeden aldigi bi ozelligiyle gurur duyulmasi tuhaf!sanki adam astronot uzat muhendisi beyin cerrHi da kiz begenmiycek o mesaja takildim ben de
Ama herşey boy değil ki sevgili cherry.
Doğrusu şaşırdım o mesajı beğenmene.
Bildiğin kısa boylular eziklenmjs o yorumda.
Şükür namazı da kılsın mı?Ne güzel uzun boylu adam bana bakmis begenmis demiosun da...
herkes 1.90 deyince kenan kivanc hayal ediyor da benim cevremde gordugum cogu sallapati yuruyuslu ,enine boyuna adamlar.o yuzden de tuhaf gelior boyle direkt boydan dolayi bi adami ulasilmaz sanmakSormayın valla sinirim zipladi gece gece kısa boylu bir insan olarak.
Bu nasıl bir şekilcilik...
Ben sizi anladım,o kısımda sorun yok.Sayin Ufak tefek, dikkat ederseniz kisa boylu kadinlara hicbir itirazim yokBu yuzden Ufak tefek olmaniz gayet sevimli. Benim itirazim kisa boylu erkeklere. Dunya iyisi de olsa sevmiyorum iste ne yapayim Burda kisa boylu kocasi sevgilisi oan kadinlar tarafindan zaten cok taslandim kusura bakmayin hepiniz ben de boyleyim
Yorumlarınızı beğenen ve gerçek hayatınızda da sempatik olduğunuzu düşünen biri olarak ben de şaşırdım.Sayin Ufak tefek, dikkat ederseniz kisa boylu kadinlara hicbir itirazim yokBu yuzden Ufak tefek olmaniz gayet sevimli. Benim itirazim kisa boylu erkeklere. Dunya iyisi de olsa sevmiyorum iste ne yapayim Burda kisa boylu kocasi sevgilisi oan kadinlar tarafindan zaten cok taslandim kusura bakmayin hepiniz ben de boyleyim
aslında evet gözümüzde cok buyutmemek gerek uzun olduklari icin ama bu cogumuzda var sanirim bir tek bende degil kimine itici gelir kimine sempatik ben kendimi eksik hissediyorum yaninda ama gercekten su saaten sonra dusuncem degisti herkesin yazdiklarina dusuncelerine saygi duyuyorum kısa boylu erkeklerden hoslanmayan arkadasimiz gibi cok uzun erkeklerden de hoslanmayan bayanlarda var ve kisa bayandan hoslanmayan erkekler yada cok uzun boylu bayanlardan hoslanmayanlar gibi ama en onemlisi arkadaslarin dedigi gibi mutluysak nasil gorundugumuzun cokta bir önemi yokherkes 1.90 deyince kenan kivanc hayal ediyor da benim cevremde gordugum cogu sallapati yuruyuslu ,enine boyuna adamlar.o yuzden de tuhaf gelior boyle direkt boydan dolayi bi adami ulasilmaz sanmak
ikiniz de cevreyi takmayan insanlarsaniz mutluluk kacinilmaz ;neden cevre cevre deyip duruyorum cunku densiz insann o kadar cok ki tukenesiceleraslında evet gözümüzde cok buyutmemek gerek uzun olduklari icin ama bu cogumuzda var sanirim bir tek bende degil kimine itici gelir kimine sempatik ben kendimi eksik hissediyorum yaninda ama gercekten su saaten sonra dusuncem degisti herkesin yazdiklarina dusuncelerine saygi duyuyorum kısa boylu erkeklerden hoslanmayan arkadasimiz gibi cok uzun erkeklerden de hoslanmayan bayanlarda var ve kisa bayandan hoslanmayan erkekler yada cok uzun boylu bayanlardan hoslanmayanlar gibi ama en onemlisi arkadaslarin dedigi gibi mutluysak nasil gorundugumuzun cokta bir önemi yok
Yine de olmasın boy takintiniz.bende keske 1.65 olsaydim diyip duruyorum:))ki bugune kadar hic boy takintim olmamisti
Yorumlarınızı beğenen ve gerçek hayatınızda da sempatik olduğunuzu düşünen biri olarak ben de şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?