1.55 boya 1.95 lik erkek arkadaș vaz mı geçsem

Bu tarz şeylere takılmayın. Bu tip şeyler sadece bir sayıdan ibaret. Yaratılış bu... Bunda bir şey yapılamaz.
Seviyorsanız, anlaşıyorsanız hiçbir önemi yok. :)

Benim kuzenim 1.85 eşi 1.56 sorun yapmıyorlar.2 tanede çocukları var .Anlaşabildikten sonra boyu sorun etmeyin.

Allahin verdigi insanin hicbi caba gostermeden aldigi bi ozelligiyle gurur duyulmasi tuhaf!sanki adam astronot uzat muhendisi beyin cerrHi da kiz begenmiycek o mesaja takildim ben de
Sormayın valla sinirim zipladi gece gece kısa boylu bir insan olarak.

Bu nasıl bir şekilcilik...

Ama herşey boy değil ki sevgili cherry.
Doğrusu şaşırdım o mesajı beğenmene.
Bildiğin kısa boylular eziklenmjs o yorumda.

Sayin Ufak tefek, dikkat ederseniz kisa boylu kadinlara hicbir itirazim yok Bu yuzden Ufak tefek olmaniz gayet sevimli. Benim itirazim kisa boylu erkeklere. Dunya iyisi de olsa sevmiyorum iste ne yapayim Burda kisa boylu kocasi sevgilisi oan kadinlar tarafindan zaten cok taslandim kusura bakmayin hepiniz ben de boyleyim

Sormayın valla sinirim zipladi gece gece kısa boylu bir insan olarak.

Bu nasıl bir şekilcilik...
herkes 1.90 deyince kenan kivanc hayal ediyor da benim cevremde gordugum cogu sallapati yuruyuslu ,enine boyuna adamlar.o yuzden de tuhaf gelior boyle direkt boydan dolayi bi adami ulasilmaz sanmak

Ben sizi anladım,o kısımda sorun yok.

Sadece o bayanın yorumu üzerinden fikrinizi beyan edince şaşırdım

Yorumlarınızı beğenen ve gerçek hayatınızda da sempatik olduğunuzu düşünen biri olarak ben de şaşırdım.

herkes 1.90 deyince kenan kivanc hayal ediyor da benim cevremde gordugum cogu sallapati yuruyuslu ,enine boyuna adamlar.o yuzden de tuhaf gelior boyle direkt boydan dolayi bi adami ulasilmaz sanmak
aslında evet gözümüzde cok buyutmemek gerek uzun olduklari icin ama bu cogumuzda var sanirim bir tek bende degil kimine itici gelir kimine sempatik ben kendimi eksik hissediyorum yaninda ama gercekten su saaten sonra dusuncem degisti herkesin yazdiklarina dusuncelerine saygi duyuyorum kısa boylu erkeklerden hoslanmayan arkadasimiz gibi cok uzun erkeklerden de hoslanmayan bayanlarda var ve kisa bayandan hoslanmayan erkekler yada cok uzun boylu bayanlardan hoslanmayanlar gibi ama en onemlisi arkadaslarin dedigi gibi mutluysak nasil gorundugumuzun cokta bir önemi yok

ikiniz de cevreyi takmayan insanlarsaniz mutluluk kacinilmaz ;neden cevre cevre deyip duruyorum cunku densiz insann o kadar cok ki tukenesiceler

Yorumlarınızı beğenen ve gerçek hayatınızda da sempatik olduğunuzu düşünen biri olarak ben de şaşırdım.

Valla iyiyim hosum ama bu konuda kusurum var
Kisa boylu erkekleri seve-mi-yorum ve de onaylamiyorum. 1.65lik bir erkek karsima gecince erkek olarak gormuyorum.
yanlis anlamayin asla kadinda da erkekte de oyle dis gorunues kiymet veren bir insan degilim. Kendim de bayagi tombis gobekli bir erkekle hoslastigim oldu yani, hem de gobegi bayagi buyuktu Kendi de derdi ben de siskoyum diye ama ben de erkekte biraz gobek olabilir onemli degil derdim uzulmesin diye

Boyle yani dis gorunusu cok da sallamam aslinda ben espirili, egitimli, seker, zeki erkek severim. Bir tek bu boy isinde mazur goruverin iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…