1.55 boya 1.95 lik erkek arkadaș vaz mı geçsem

İnş zevklerinize göre biriyle birlikte olursunuz :)

Goruntu biraz garip oluyor ama ben sorun etmedim evlendim :)

Onemli olan ruhi ve ahlaki uyum, fiziki denklik onem sirasina bile giremez bence.

1.60 lik boya
1,92 kocam var

Eşimle aramda 25cm fark var sarılırken eğilmek zorunda kalıyor garibim ama olsun cok şükür sürekli sarılmak istediğim bi kocam var. Allah başka dert vermesin, siz yeter ki anlasın komik görüneceğinizi düşünen bu olmasaydı başka bisi bulacaktı zaten, herkesi memnun etmek ne mümkün

Daha once de kisa boyle erkek mi yok daha neler yazmistim burda acaip taslanmistim Kisa boylu sevgilisi, kocasi olanlar vurup oldurmuslerdi ama hak ettiydim!
buyuk konusmayin yine de,bi bakmissiniz upuzunn kirpikli kirli sakalli boncuk gozlu tatli guluslu amaaa 165 bi cocuk gelmis karsiniza asik oluvermissiniz

buyuk konusmayin yine de,bi bakmissiniz upuzunn kirpikli kirli sakalli boncuk gozlu tatli guluslu amaaa 165 bi cocuk gelmis karsiniza asik oluvermissiniz

Tam onu yazacaktim
Allah'in sopasi yok Oyle bir sey olursa kendi girtlagima basip kendi kendimi bogazlarim Buraya bu kadar cercop yazdiktan sonra, etrafta ileri geri konustuktan sonra kisa biriyle olursam valla tefe koyarlar beni!!!

Tam onu yazacaktim
Allah'in sopasi yok Oyle bir sey olursa kendi girtlagima basip kendi kendimi bogazlarim Buraya bu kadar cercop yazdiktan sonra, etrafta ileri geri konustuktan sonra kisa biriyle olursam valla tefe koyarlar beni!!!
Çok büyük konuştun cooook

Şaka bir yana gönlünce birini bulur çok mutlu olursun inşallah.

Anlaşabilip sevdikten sonra bunlar sadece lanet birer sayı..
Ama yine de kısa boylu erkek istemezdim beni de topa tutmayın neyseki Allah gönlüme göre verdi:))
Biz de eşimle hemen hemen dediğin boylardayız. İkimiz de takıntı yapmadık hiç.. .aman aman topuklu giyiyim kapatıyım moduna da girmedim.. hatta çok hoşuma gidiyor yanında minnak kalmak .

Bizde 1.93 e 1.72 yiz. Ben zorlaniyorum sürekli topuklu giy diyor kendisi de.

Ben bayagi da yaklasacagimi düşünüyordum ama 20cm de az değilmiş bir yüzüne bakamadim ayaktayken:))))

Acikcasi miss e katılıyorum bende kisa boylu erkeklerden hiç hazetmiyorum. Hatta Allahim upuzun olsun rahat rahat topuklularimi giyeyim diye duam da vardi. Simdide 1.85 olsa da yetermis yahhh diyorum.
Insanlara yaranilmiyormus:)

Ya bizim ailenin kizlqri hep minyonuz eslerimiz de hep uzundur bi sikinti olmadi

ben 154 eşim 182

Tamam 40 cm gibi değil diyebilirsiniz ama valla bi sıkıntı olmuyor çok da sevimli olduğum söyleniyor eşim tarafindan

Ucan civcivmisim biraz hızlıyımdır da

Seviyorsam alırım :) Çevrenin ne düşündüğü umrumda olmaz.Hem ne demişler boyu değil işlevi önemli :))Boya gelesiye kadar ne önemli şeyler var bir ilişkide.Saygı gibi,sevgi gibi..Sizi kırıp incitmiyor,saygıda kusur etmiyorsa etrafın ne dediği ni hiç umursamayın.Etraf hep konuşur hiç susmaz.Önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı gerisi boş.

Bana böylesi geldi daha önce .bir içim su .
Ama kısa diye hiç düşünmeden reddettim
Bence önemli ya .

Ben 1.56 eşim 1.85 dediginiz durumu 6 yıldır yaşıyorum. Topuklu ayakkabı giyince aradaki fark biraz azaliyor.Insanlara iyi malzeme oluyorsunuz. Dalga geçiyorlar. Taklid ediyorlar filan. Herkes iyi niyetli değil. Özellikle karşı taraf yani uzun olanın ailesi sizi yakistiramiyor. Bu konuda muhakkak laf ediyorlar bizzat sizin oldugunuz ortamda. Çünkü bulmuşlar ya bir eksiklik kendilerince bunu esnetip esnetip oynuyorlar. Bir de tabi sarılmak dans etmek filan gülünç oluyor çünkü omzuna zıplayarak uzaniyorsun neredeyse .

Bunları neden mi anlattım. Çünkü aşağı yukarı bunları yaşayacaksın sen de. Eğer bu arkadasinla devam etmeye karar verirsen. Yani gerçekten seversen katlanilmayacak şeyler değil. Ama önce o insanı tanıyıp buna degip degmeyecegine karar ver.

Iq uyuyorsa sorun yok . Te allam yazınızı okumadım başlığa istinaden yazıyorum. Ne alaka boy herşey tamam mı tek sorununuz boy mu arkadaşım?

Lütfen tek derdiniz bu olsun ya boyun sevgiyle ne alakası var bunu düşünüyorsanız sevmiyorsunuz demektir ben öyl düşünüyorum

kendisi de bana boyle ornekler veriyo hiç takıntısı yok kendisinden çok kısa bi kız,arkadasinin olmasindan

Benim bir arkadaşım vardı üniversitede, çocuk 1.94, kız arladaşı da 1.50 ancadır. Çok tatlı duruyorlardı bence. :) kız hem çok kısaydı normale göre hem de aşırı zayıftı (32 kilo civarı). Sen düşün yani. :) hala da birlikteler sanırım, yani 6 yıldır falan en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…