- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
İnş zevklerinize göre biriyle birlikte olursunuz :)Valla iyiyim hosum ama bu konuda kusurum var
Kisa boylu erkekleri seve-mi-yorum ve de onaylamiyorum. 1.65lik bir erkek karsima gecince erkek olarak gormuyorum.
yanlis anlamayin asla kadinda da erkekte de oyle dis gorunues kiymet veren bir insan degilim. Kendim de bayagi tombis gobekli bir erkekle hoslastigim oldu yani, hem de gobegi bayagi buyuktuKendi de derdi ben de siskoyum diye ama ben de erkekte biraz gobek olabilir onemli degil derdim uzulmesin diye
Boyle yani dis gorunusu cok da sallamam aslinda ben espirili, egitimli, seker, zeki erkek severim. Bir tek bu boy isinde mazur goruverin iste
İnş zevklerinize göre biriyle birlikte olursunuz :)
iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
1.60 lik boyaiyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
buyuk konusmayin yine de,bi bakmissiniz upuzunn kirpikli kirli sakalli boncuk gozlu tatli guluslu amaaa 165 bi cocuk gelmis karsiniza asik oluvermissinizDaha once de kisa boyle erkek mi yok daha neler yazmistim burda acaip taslanmistimKisa boylu sevgilisi, kocasi olanlar vurup oldurmuslerdi ama hak ettiydim!
buyuk konusmayin yine de,bi bakmissiniz upuzunn kirpikli kirli sakalli boncuk gozlu tatli guluslu amaaa 165 bi cocuk gelmis karsiniza asik oluvermissiniz
Çok büyük konuştun cooookTam onu yazacaktim
Allah'in sopasi yokOyle bir sey olursa kendi girtlagima basip kendi kendimi bogazlarim Buraya bu kadar cercop yazdiktan sonra, etrafta ileri geri konustuktan sonra kisa biriyle olursam valla tefe koyarlar beni!!!
Bana böylesi geldi daha önce .bir içim su .buyuk konusmayin yine de,bi bakmissiniz upuzunn kirpikli kirli sakalli boncuk gozlu tatli guluslu amaaa 165 bi cocuk gelmis karsiniza asik oluvermissiniz
Kısa boyu kusur olarak görüyorsan uzun boyda kusurdur o zamanNe güzel uzun boylu adam bana bakmis begenmis demiosun da...
kendisi de bana boyle ornekler veriyo hiç takıntısı yok kendisinden çok kısa bi kız,arkadasinin olmasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?