• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.55 boya 1.95 lik erkek arkadaș vaz mı geçsem

Bnm halamla eniştemde öyleler. Gayette mutlular. Halam giyiyor 15 cm topukluyu oh mis. Bunumu sorun ettin.

iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize

senin de ne büyük bir derdin varmış şekerim... :KK14:

iyi akșamlar kızlar gelgitlerle dolu ayril baris depresyona gir çık 3 yılı geçkin bi iliskim vardi öncelerde bununla ilgili konularimda vardi suan artik yoluma bakmaya karar verdim uzun zamandir tanidigim bir arkadasim var bu kisi benim onceki iliskimi de bilen biri gecenlerde gorustuk arkadasca ama bana karsi uzun zamandir hislerinin duygularinin oldugunu soyledi suan iliski dusunmedigimi biliyo zaten arkadasca gorusup zamana birakiriz dedi...oldukca kibar naif olgun biri yalniz cok uzun boylu 1.95 ben 1.57 civariyim yanyana cok uyumsuzuz ben ona bunu sakayla karisık rahatsiz oldugumu soyledim kendisi de ne var bunda cok doğal ki avrupada boyle ciftler cok fazla unluler bile var hic denk gelmedin mi dedi ama ben bunu takinti yaptim bariz komik bi goruntu belki cok iyi anlasicaz mutlu olucaz ama cok rahatsizlik duyuyorum bu goruntuden sizin dusuncelerinizi almak isterim mutlu aksamlar hepinize
Başka sıkıntı olmayınca tabi neye saracağını şaşırır insan

1.58 boyum, eşim 1.86 hiç sorun değil beni böyle seviyor ben de onu öyle.

Ben ilk istemiyordum benden bu kadar uzun adam ama çok uğraştı :-) Sen değil o kompleks yapsın boşver :-) hiç sorun olmuyor, çok tatlıyız.

Bizim de erkek arkadaşımla 30 cm boy farkı var hiç aklımıza dahi gelmiyor kafamızın boyu eşit olunca

Tamda boyle bi çift taniyorum ondan yazmak istedim kiz minicik kocasi 1.95 falan kapilardan gecerken egiliyo belki daha fazladir:KK48: ve bitane tatlimi tatli kizlari var mutlu bi çift boy farkinin disardan bakan insanlar icin onemi olabilir ama sizin icin olmasin bence seviyorsaniz kim ne derse desin ne onemi varki.onemli olan mutlu olabilmeniz anlasabilmeniz

Iciniz isinmamis. Ne olursa olsun bence devam etmeyin.

Benimde boyle boylari arasinda ucurum olan arkadasim var ama onlar birbirlerine asik olduklari icin takmiyorlar. Siz de ask yok. O yuzden zorlamanin da anlami yok bence
henuz baslayan bir iliski yok arkasiz ilersi ne olur duygular nasil gelisir bilmiyorum suan bu beni dusunduren bi detaydi o yuzden sizlere danismak istedim sevgide askta tabi ki boyun posun onemi yoktur

Önemli olan kalplerinizin uyumu bence .

Doğru söylemek gerekirse görüntü olarak bu tarz çiftler cidden kötü görünüyor.

Ama kafa yapısı, uyum, iletişim, huzur, mutluluk bu detaylar görüntüden çok daha önemli hayatta.

Biz de tam tersi durumdayız. Ben 173 boyundayım, erkek arkadaşımla boyumuz hemen hemen aynı hatta belki ben daha uzun olabilirim bi ayakkabısız çorapla göremedik ki birbirimizi :KK70: Ama kafa yapımız uyuyor bence önemli olan da o. Yoksa ben de biraz iri yapılıyım normalde yanıma 185 civarı olmalıydı benim herif 175 bile yok:deli: Sevdikten sonra inanın bunların önemi kalmıyor başta kafaya takılıyor ama sonra benim gibi gülüyorsunuz:KK53:

Cucuk boylu erkekten genel olarak hic hazzetmiyorum zaten.
Yorumunuzu okuyunca gülümsedim ben de aynı cümleyi kurmuştum. Hatta biriyle tanıştırılmıştım çocuğun boyu 177 kısa muammelesi göstermiştim. Tamam cücük değil ama ben öyle görüyodum. 180'den kısa erkek eltimdir diyodum:KK70: Sonuç şimdi benim herif 172 173 falan:KK70:

Boyu 160 bile olmayan kısa biri olarak bu konuya yorumum; tuhaf bir görüntü oluyor aradaki fark çok fazla olunca.
Tabi ki hayat görüşü, düşünce yapısı ve ortak beğenilerin olması daha önemli ama fiziksel uyum da mühim bence.

Ben yanımda 180'lik birini düşünemiyorum, adamın yüzüne bakacağım derken boynum tutulur ayol:KK53:

Son düzenleme:
Yorumunuzu okuyunca gülümsedim ben de aynı cümleyi kurmuştum. Hatta biriyle tanıştırılmıştım çocuğun boyu 177 kısa muammelesi göstermiştim. Tamam cücük değil ama ben öyle görüyodum. 180'den kısa erkek eltimdir diyodum:KK70: Sonuç şimdi benim herif 172 173 falan:KK70:

Iste buna buyuk laf etmek diyoruz. :KK70:

MissCherryBlossom MissCherryBlossom , sen de mi buyuk laf etmesen hani? :cool:

Back
X