1.55 boya 1.95 lik erkek arkadaș vaz mı geçsem

sizin ki kuruntu değil haklısınız böyle düşünmekte sende ona kazulet gibisin ama olsun sen benim kazulet sevgilimsin deyin bakalım ne diyecek olmaz kalp bu kırılır yapmamak lazım seviyorsa söylemez açık sözlülük ayır patavatsızlık ayrı şeyler seninki biraz patavatsız gibi geldi

Benim de eşim çok uzun ben 1.65 ne yapayim şimdi.İlk başlarda sevgiliyken hep topuklu giyerdim.Şuan 4 yıllık evliyiz hiç takıntım yok inan önemli olan gönüllerin bir olması canım.Ay hatta annem esimi ilk fotoda görmustu kadının verdiği ilk tepki ;

- Poly bu çok uzuuuuğn amaaa

Küçükken de hiç süt içmezdim kardeşlerim günde en az 1 litre içerdi onlar dev gibi şimdi.Annem bana hep şey derdi Poly senin boyun küçük kalcak kocanda küçük boylu olcak bunların dev gibi kocaları olcak diyodu ama kısmet işte

Seviyorsan böyle şeyleri takma hiç. Uzun erkekler de nedense hep minyon sever.

yan yana geldiğinizde çok çirkin bi görüntü olur hemen ayrıl...

Senin icin dogru kisiyse, seviyorsan zamanla aşarsın, alisirsin.
Ben kisayimdir, belki 1.56 filan. Esim 1.82. Benim cocukluktan beri boy kompleksim vardi, "güdük" diye dalga gecenler vardi. Esimi görünce komik gorunecegiz diye cok tirstim ama 1-2 yildan sonra alistim :) Beraber gezerken bizim gibi ciftler de görürdük, rahatlardim. Esim de hep destek oldu ama. Sevgimize vurgu yapti, bi de "Sen kısa degilsin ben uzunum" derdi, biraz rahatlardim :))
Istiyorsan durma, devam et :)

Kuruntu değil bu adamın seni sevdiğine emin misin? Bana cidden garip geldi. Ara ara demiş olsa bile demek ki hala seni beğenmiyor. Seni gördüğünde beğenmemiş olabilir sonuçta herkes herkesi sevecek diye bir şart yok. Sonra ilişki başladığında hala takılıyorsa bu şekilde seni tanımlıyorsa bence sıkıntılı iyi düşün derim.

Cnm 40 cm be, nasil kapancak :)
platform giyersin, topuklu kullanabiliyor musun bilmiyorum gerçi, aynı boyda olmak zorunda değilsin ki, al bitane günlük dolgu topuklular kullan yada özel günlerde platform kullan farkı minimuma indirirsin. 40 cm evet sanki biraz fazla bi fark ama kime kendini beğendirmek zorundasın ki? ben,m arkadaşlarımın sevgililerinin boyları maksimum 175 ben onlarla dalga geçiyorum ne minnoş sevgilin var diye :))) çekemiyolarsa kıskanıyorlardır boşver

Haha haklisin cnm :) esim o kdr uzun degil benim ama olsaydida hic sorun etmezdim. 5 senedirde topuklu giymiyorum zaten :)

Ay saçmalama ben de q1.57 yim, 1.80 dem aşağı boyu olan sevgilim olmadı. Eşim de 1.83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…