1.55 Olmak...

157ye 180iz. Kimsenin fikrini sormadim o yuzden bilemeyecegim. Ama fazla kilom var, boyum uzun olsaydi bu kadar toplu durmazdim, o açidan iyi olurdu

Bende 1.60im ve esim 1.87, annem disinda kimseden bi laf duymadim :) annem de cocuk gibi duruyosun yaninda der takilir.. ama her zaman bi boy kompleksim olmustur keske 5-10cm uzun olabilseydim ama boyle de kendimi seviyorum :)

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?[/QUOTB

Boyum 1,65, eşim 1,82. Topuklu ayakkabı ile gayet uyumlu görünüyoruz, giymesem de gayet iyi duruyorum.
Giydiğimi yakıştırabiliyorum ve kendimi seviyorum. Yaş muhabbeti açıldığında da eşimde de tatlı bir kıskançlık oluşuyor ve bu da hoşuma gitmiyor değil açıkçası.

Birde eltim var ki belki de 1,50 olabilir ama eşi kendisinden 30 cm kadar uzun :) komplekse girmemeyi deneyin bence.

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Be 1,62’yim ve ben de keşke beş cm uzun olsam diyorum. Eminim 1,67 olan da öyle diyordur. 1,70 altı hep bunu istiyordur bence. Gidip 1.90 bulmayın, maksimum 1,75’lik biriyle evlenin sorun kalmasın. Bu kadar takıyorsanız baştan düşünmeli.

1.67 yim, esim 1.85 kesinlikle bir 10 cm daha uzun olmak isterdim, hatta fiziksel olarak değiştirmek istedigim tek seydir boyum.
Ha bir de hayatta iki tip insani sevmem;
1. Boyundan sikayet eden uzun boylular,
2. Yiyip yiyip kilo alamiyorum diye aglayanlar,
İkisinin kombosunu yapmis olanlari islak odunla kovalamak istiyorum :KK70:
yapmayin ama ya :KK43:
gercekten uzun boy zor. 1.86 yim mesela bu kadar olmak istemezdim.
ayaklarim kaba ve buyuk. zarif olmasini tercih ederdim.

aylardir kot alacagim boy 34 giyiyorum. boy 30-32 de bitiyor her yer . isterdim ki alayim cikayim misss. siyah kot istiyorum dolasmadigim yer kalmadi. boydan hep kisa. bilekte giyince yandan koca uzun ayak yakistiramiyorum.
ceket kaban begeniyorum kollar kiss geliyor bu sefer beden buyuk almak gerekiyor ozaman da bol oluyor. daralt ustune uyarla vs cok bunaltici.

mesela kocamla ayni boydayiz hatta bi tık uzunum 4-5 cm , biraz kolunun altina girmek isterdim..

standart evye, masalar vs asagida kaliyor hep kambur olarak is yapiyorum kamburum cikti resmen. sikayet eden uzun varsa gercekten ediyordur. kizmayin sevin onlari :KK43:

aylardir kot alacagim boy 34 giyiyorum. boy 30-32 de bitiyor her yer . isterdim ki alayim cikayim misss. siyah kot istiyorum dolasmadigim yer kalmadi. boydan hep kisa. bilekte giyince yandan koca uzun ayak yakistiramiyorum.
ceket kaban begeniyorum kollar kiss geliyor bu sefer beden buyuk almak gerekiyor ozaman da bol oluyor. daralt ustune uyarla vs cok bunaltici.

mesela kocamla ayni boydayiz biraz kolunun altina girmek isterdim..

standart evye, masalar vs asagida kaliyor hep kambur olarak is yapiyorum kamburum cikti resmen. sikayet eden uzun varsa gercekten ediyordur. kizmayin sevin onlari :KK43:

Uzun boyun en büyük derdi uzun beden pantolon bulmak bence. Ben de araya araya buluyorum, bulabildiğime de gözüm gibi bakarım, zor buldum diye. :) Pijama mijama zaten yok da, kot veya klasik pantolon zor da olsa bulunuyor. Hayatımda ayağıma kadar gelen pijama giydiğimi bilmem. Hepsi kısadır. Uzun bacaklı vatandaşları da düşünsün giyim üreticileri ya...

Uzun boyun en büyük derdi uzun beden pantolon bulmak bence. Ben de araya araya buluyorum, bulabildiğime de gözüm gibi bakarım, zor buldum diye. :) Pijama mijama zaten yok da, kot veya klasik pantolon zor da olsa bulunuyor. Hayatımda ayağıma kadar gelen pijama giydiğimi bilmem. Hepsi kısadır. Uzun bacaklı vatandaşları da düşünsün giyim üreticileri ya...
evet evet ne yazikki :/ lohusa takimi ozenmistim giyeyim şıkır olayim derken boy kisa hep bulamamistim hic oturuyorsun kabak gibi aciliyor bilrk bacak. ayakta dururken daha komedi :))

esofman bulursam kendime gore bende altin gibi bakiyorum cok sık giymiyorum eskimesin falan diye :KK70: bi kotum var rahat ve tam boyuma gore gecen babam bile farketmis baska pantolonun yok mu kizim dedi :KK70: ariyorum yok. bi turlu rahat boyuma gore bulamadim.

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
ne güzel işte buse verirsen parmak uçlarna kalkarsın ki o da tatlı bişey:KK49:

mesela kocamla ayni boydayiz hatta bi tık uzunum 4-5 cm , biraz kolunun altina girmek isterdim..

Boyum 1.86 olsaydi da tek derdim kiyafet olsaydi :KK70:
Bu biraz kivirciklarin duz saclilara, duz saclilarin kivirciklara ozenmesi gibi galiba, yasamayan bilmiyor, ama yine de emin olun uzun boyun avantajlari dezavantajlarindan cok daha fazla :KK66:
Bu arada anladim ki moda sektoru 1.75 lere calisiyor, bu boyun altindakiler de ustundekiler de kiyafete verdikleri kadar terziye de para veriyor :bicak:

Boyum 1.86 olsaydi da tek derdim kiyafet olsaydi :KK70:
Bu biraz kivirciklarin duz saclilara, duz saclilarin kivirciklara ozenmesi gibi galiba, yasamayan bilmiyor, ama yine de emin olun uzun boyun avantajlari dezavantajlarindan cok daha fazla :KK66:
Bu arada anladim ki moda sektoru 1.75 lere calisiyor, bu boyun altindakiler de ustundekiler de kiyafete verdikleri kadar terziye de para veriyor :bicak:

1.75 grubundan sesleniyorum: ayakkabı, pantolon bulamıyoruz, öyle demeyin. :)
Ama diğer dediklerinize katılıyorum.

Eşim 1.80 ben 1.56 yim aksine çok yakistiriyolar boyun sorun olmuyor kardeşim merak etme sadece kilo alma yeter kilo alınca kostebek gibi oluyoruz kısa boylular yani :KK70: şahsen bende öyle boy farkımız ikimizide rahatsız etmedi ayrıca hiç de takmadik
Köstebek gibi nedir ya kahkaha attım sayenizde:KK70:

1.75 grubundan sesleniyorum: ayakkabı, pantolon bulamıyoruz, öyle demeyin. :)
Ama diğer dediklerinize katılıyorum.

Kime oluyor ki bu pantolonlar :bicak:
1.67 yim, genis paca, bohem pantolonlarin hastasiyim, ama hepsi 3-5 cm yerde surunuyor, kestirsem pacadaki model gidiyor, dar pacali skinny pantolonlardan nefret ediyorum belki onlar oluyordur bana ama onlar da 1.75 in altina asla yakismiyor, hatta bacak boy uzun degilse onlara da yakismiyor :olamaz:
Ayaga gelince, benim boyumda 40 numara olmak da var :KK70: neyse ki sporda 39 :KK53:

Kime oluyor ki bu pantolonlar :bicak:
1.67 yim, genis paca, bohem pantolonlarin hastasiyim, ama hepsi 3-5 cm yerde surunuyor, kestirsem pacadaki model gidiyor, dar pacali skinny pantolonlardan nefret ediyorum belki onlar oluyordur bana ama onlar da 1.75 in altina asla yakismiyor, hatta bacak boy uzun degilse onlara da yakismiyor :olamaz:
Ayaga gelince, benim boyumda 40 numara olmak da var :KK70: neyse ki sporda 39 :KK53:

Bence kisa boylular ciplak gezsin. Genis pacayi kisa boylular giyince de paçali guvercin gibi diye dalga geciyorlardi bir ara. :KK70:Fotografi da buldum. :D

Benim boyum 155, 1,56 en uzun cikan ölçüm 1,58. :KK70:
Iç bacak boyu 74cm olmasi lazim pantolonlarimda hic tadilat yok tam oluyor. Skinny jean giyiyorum sadece 34 beden bulmakta sikinti cekiyorum cunku 34 bedenleri 34 beden gibi yapmiyorlar daha buyuk yapiyor bircok magaza.

Bence kisa boylular ciplak gezsin. Genis pacayi kisa boylular giyince de paçali guvercin gibi diye dalga geciyorlardi bir ara. :KK70:Fotografi da buldum. :KK70:

Benim boyum 155, 1,56 en uzun cikan ölçüm 1,58. :KK70:
Iç bacak boyu 74cm olmasi lazim pantolonlarimda hic tadilat yok tam oluyor. Skinny jean giyiyorum sadece 34 beden bulmakta sikinti cekiyorum cunku 34 bedenleri 34 beden gibi yapmiyorlar daha buyuk yapiyor bircok magaza.

Bence genis paca, ispanyol paca, boru ve cizme paca paca pantolonlar guzel oluyor kisa boya ama pantolon kisa kalip bilek gorununce bacak boyu yariya iniveriyor :olamaz:
Benim iş disinda giydigim pantolonlar genelde su tarz ve hep boylari cok uzun oluyor, hatta 1.75 lik manken bile uzun gelmis:
images (9).webp

Beden konusuna da kesinlikle katiliyorum, 34 bedenler 36, 36 lar 38 gibi, bedeni dogru yapan markalar da cok pahali :bicak:

Eklentiler

• images (10).webp
    images (10).webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 64
Bence genis paca, ispanyol paca, boru ve cizme paca paca pantolonlar guzel oluyor kisa boya ama pantolon kisa kalip bilek gorununce bacak boyu yariya iniveriyor :olamaz:
Benim iş disinda giydigim pantolonlar genelde su tarz ve hep boylari cok uzun oluyor, hatta 1.75 lik manken bile uzun gelmis:
Eki Görüntüle 2198805

Beden konusuna da kesinlikle katiliyorum, 34 bedenler 36, 36 lar 38 gibi, bedeni dogru yapan markalar da cok pahali :bicak:
home store tarzı çok hoş zevkınıze bayıldım

Eki Görüntüle 2198805

Dogru yapanlar hangileri ki? 400tlnin uzerinde degilse sorun etmicem :KK70: Bi ara bunun icin konu acmistim bilen varsa yazsin diye ama pek bisey cikmadi. Toto ve alt bacaktan tam oturanlarinda dizden asagisi hafif bol gelebiliyor bana.

Cok tesekkur ederim :KK36:
Yaz kis salas pantolonlara bayiliyorum ama hep ya bilek boy ya boyle upuzuun oluyorlar ve kestirince paca detaylari mahvoluyor, desen gidiyor orta yeriden :mad:
maalesef ama ben almaya devam ustune basic bır tişört akşamda onun ustune Jean montla çok şık oluyorlar

Back
X