- Konu Sahibi AvaCollette
-
merhaba özel mesaj gönderemiyorum, alan olmadıysa ben almak isterim
evet mutluluk,ben de seni hatırlıyorum,teşekkürler mutlaka dua edeceğim.
blueeyes eşimde hızlı ileri hareket sorunu var. sanırım sizin eşinizde de hareket problemi varmış. ve şimdi hamileymişsiniz. hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. hareket sorununu aşmak için neler yaptınız acaba. biz de çok istiyoruz ama maalesef henüz hamile kalamadım bu şekilde kalmam da mümkün değil zaten çünkü hızlı ileri harekete sıfır
Bizim herşey sorunluydu,toplam 1,6 milyon sperm vardı zaten.
ilk 3 ay Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu, çörek otu-susam-ısırgan tohumu-bal karışımı (karışım göz kararı) ve incir kürü.
3 ay sonra bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik ve bol yeşillikli mısırlı salata ,ceviz-fındık-yer fıstığı -badem-muz karışımı yedi eşim . Hepsi bu. ilk 3 aydan sonra yazdıklarımıı 2 ay yaptık ve hamile olduğumu öğrendim,çok şükür.Bir de bol dua ettim,her fırsatta Meryem suresi okudum.İlişkiden sonra yarım saat ya da bazen sabah kadar yatardım,hamile kaldığım gün sabaha kadar yatmıştım,nereden biliyorsun o gün kaldığını dersen,tatildeydik ,15 günde 2-3 kere beraber olabilmiştik,yumurtlama günümü takip ediyordum zaten,böylelikle biliyorum,Allah yardımcınz olsun,şimdi inanın hayal gibi o günler,bebeğimin kıpırtılarını hissetmeye başladım,Allah isteyen her kadına yaşatsın.
canım hayırlısıyla bebeğini doğurmayı nasip etsin allahım . bizim de hızımız yavaş ve dna sında sorun var .çakşır suyu şu aktarlarda şişelerin içinde satılan sudan mı içtiniz yoksa kökünümü kaynattınız onu merak ettim.
canım hayırlısıyla bebeğini doğurmayı nasip etsin allahım . bizim de hızımız yavaş ve dna sında sorun var .çakşır suyu şu aktarlarda şişelerin içinde satılan sudan mı içtiniz yoksa kökünümü kaynattınız onu merak ettim.
Allah hayırlısıyla doğurmanı da nasip eder inşallah. bizde sayıda bir problem yok. ileri hareket 0. doktor sabahları süt bal ve çip yumurta karıştır iç demiş sadece bunu yapmasını söylemiş. eşim de ilaç filan sormuş istiyorsan proxeed alabilirsin ama benim dediğimle aynı işi yapar demiş. biz ilaç almadık doktorun dediğini yapıyoruz bir de keçi kürü macunu diye bir macun aldık içinde polen arı sütü keçi boynuzu macunu vs var. biz bunlar yeterlidir herhalde diye düşünüyorduk ama sizin uyguladıklarınıza bakınca eyvah dedim şimdi
hazır suyunu almıştık,eşim tadını beğenmemişti yalnız ama yine de içti.
amin,inşallah yeterli olur,özellikle ileri hareket için ben 2 ay havuç kürü yapmıştım eşime,isterseniz deneyin.Bize hiç birini doktor önermemişti, zira bunlardan haberi bile yokmuş kendisi öyle dedi,3 çeşit ilaç yazmıştı sadece,ben diğerlerini araştırarak kendim yaptım,proxeed i bile kendi kararımızla kullandık,iş başa düşünce böyle oluyor işte.
ben de havuç kürünü yapmak istiyorum ama şimdi içinde arı sütü polen keçi boynuzu pekmezi vs bulunan bir macun yiyor. havuç kürünü de internette okuduğum kadarıyla keçi boynuzu kürüyle birlikte uygulamayın yazıyordu. bu macunla birlikte havuç suyu da içerse bir sıkıntı olur mu diye kafama takılıyor.
çok teşekkür ederim. hayırlısı olur inşallah.pekmezle zararı olmaz,keçiboynuzu kürü yaparsan ,yani çayını yaparsan etkisini azaltır.
gozunuz aydin arkadasim saglicakla kucagina alirsin insallah bebegini cok emek sarf etmissin gercekten benim esimde varikosel ameliyati olucak senin esinde oldumu o ayrintiyi gormedim nerden hangi doktora nerde ameliyat oldu
Blueeyess
canım benim eşiminde sayısında ve ileri hızında sorun var ve ilk araştırmalara başladığımda 3 ay önce senin yazından etkilenip prokseed plus aldım eşime ozaman kıştı taze portakal suyu ile içiriyordum eşime bişey demiyodu mevsimi geçince su ile yapmaya başladım mızmızlandı içmek istemedi evde 10 günlük ilaç var kutu öle duruyo 1 ay kadar içti ama ben o ilaca çok inandım senden ricam bana bi yorum yapman bunu eşime okutup ilacın gerçekten işe yaradığını ispatlıycam diğer şeyleri biz yapıyoruz zaten ve eşinide tebrik ediyorum gerçekten 5 ay nasıl dayandı bizimki 3. Ayı sıkılmaya başladı eşinin sabrınıda yazarsan çok sevinirim kocişime okutayımda bi kendisimi okadar uğraşıyomuş görsün
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?