- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
- Konu Sahibi kumru00115599
regl 2.gün
tartılmadım
tartılmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kilomuz boyumuz çocukların yaşları birbirine çok yakın :)Merhaba ,benimde boyum 1,60 ve 55 kilolardayım.53 kilo ile hamile kaldım 2,5 yaşında oğlum var :) 1 ay önce 58 ile başladım 55,5 olmuştum en son,suan regl olduğumdan tartılmıyorum.hedefim sizinle aynı :))
leslie bana göre oldukça faydalı. bir hafta yaptığımda bile bacaklarımdaki farkı görebiliyorum ben.Merhaba,Leslie’nin faydasını gören oldu mu? Ben de 2 gündür diyet yapıyorum ve Leslie ile desteklemek istiyorum
merhaba hoş geldinKızlar kimseler yok mu
Bugün 1500 kcal ve 50dk spor
leslie bana göre oldukça faydalı. bir hafta yaptığımda bile bacaklarımdaki farkı görebiliyorum ben.
desteklemenizde fayda var diye düşünüyorum
merhaba hoş geldin
geçen hafta giremedim siteye şimdi gördüm yazdıklarınızı.
nasıl gidiyor kalori sayımı ?
ben bu aralar çok konsantre değilim diyet işine ama yediklerimi de çok abartmamaya gayret ediyorum. 53
Merhabalarmerhaba hoş geldin
geçen hafta giremedim siteye şimdi gördüm yazdıklarınızı.
nasıl gidiyor kalori sayımı ?
ben bu aralar çok konsantre değilim diyet işine ama yediklerimi de çok abartmamaya gayret ediyorum. 53 civarında gidip geliyorum.
merhabaMerhabalar
Ben kalori sayıyorum ama bugün serbest gün yaptım.20 dakika da spor yaptım o kadar.Yarın 1200 kal yapmam lazım.Bu sabah kilom 54.3 geldi.Keşke bu sayfa daha aktif olsa da motivasyonumuz artsa
Ben de 53- 54 arasındayım hep ama 51 in üzerine çıkmak istemiyorum hiç![]()
Bence görüntü bizi tatmin ediyor o yüzden veremiyoruz.Ben de bugün itibariyle 53.8 kg çıktım ve bugün 1100 kalori aldım.merhaba
malum virüs dolayısıyla işe geliş gidiş günlerimiz belli olmuyor evde de nete giremiyorum aslında dediğiniz gibi daha aktif olsak süper olur.
şu anda güncel kilonuz ne? ben 53,5 civarıyım
2-3 kilo vermek neden bu kadar uğraştırıyor beni anlamıyorum50-51 arası sabitlemek yetecek halbuki