- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
- Konu Sahibi kumru00115599
hadi bakalım ipin ucunu tutacağız bir yerdençok motive olamadim bugün tatile girdim, 2 hafta elimden geleni yapacağım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım ipin ucunu tutacağız bir yerdençok motive olamadim bugün tatile girdim, 2 hafta elimden geleni yapacağım inşallah
Evett kendime geldim resmenama o his muhteşem dimi :)
C Chivas Regal çok iyi gidiyorsun güncel kilon kaç merak ettim :)Günaydın kızlar nasıl oldu anlamadım ama bugün 51.5 çıktım . Dün 52.0 dım . Dün gece ufak tefek şeyler de yemiştim çok acıktığım için . Çünkü akşam yemeğini dörtte yemiştim .
geçmiş olsun salgın var dikkat et kendinecumartesi sabahtan beri çok kötü hastayım![]()
Sağol canım şu ara dikkat etmiyorum 51.7 yim . Bu hafta spora daha çok önem vericemC Chivas Regal çok iyi gidiyorsun güncel kilon kaç merak ettim :)
Ne kadar süredir bu kilodasin ve diyettesin? Belki yeme şeklinde birşeyleri değiştirmen gerekir. Mesela takılma olunca ben meyveyi azaltıyorum ise yarıyor hemen.ben bu sabahta 54,2 kilo çıktım.
her gün spor yapmama, akşamları hafif yemeklerle geçiştirmeme rağmen neden 53 leri göremedim hala anlam verebilmiş değilim. bi yerde kırılacak bu direnmede biraz daha gayret.
selamSelamlar
Biz geçen cuma gece sütünü bıraktık, haftasonunda yoğun geçti su içemedim spor da yok ama diyete devam. Cumaya yine eksi olurum bozmazsam, dikkat ediyorum.
17 aylık. Benimki 2 veya 3 defa uyanıyor sadece birinde emzirmeye kadar getirmiştim ve artık az içiyordu. Şimdi onu da kestik ve babası gidiyor ilk gece 5 dk filan ısrar etti sonra alıştı çünkü içmeden de uyumaya alışmıştı.selamayvacicegi 16 aylıktı dimi senin bebiş benim ki 23 aylık hala geceleri 1 kere kalkıp mama içiyor
mama içince sakinleşiyor yoksa ağlayıp duruyor ya da yatakta dönüp duruyor uykuya dalamıyor.
cumaya kadar 2-3 gün bile spor yapsan eksiyi görürsün tartıda, yaparsın sen.
ilaç kullanıyorum kan değerlerim düşük diye. bu ilacı her kullandığımda aynı tepkiyi veriyor vücudum. yeniden tahlil yaptırdım kan değerlerim normale dönmüş. ilaç kullanmayı bıraktım. normale dönerim diye düşünüyorum bu hafta.Ne kadar süredir bu kilodasin ve diyettesin? Belki yeme şeklinde birşeyleri değiştirmen gerekir. Mesela takılma olunca ben meyveyi azaltıyorum ise yarıyor hemen.
17 aylık. Benimki 2 veya 3 defa uyanıyor sadece birinde emzirmeye kadar getirmiştim ve artık az içiyordu. Şimdi onu da kestik ve babası gidiyor ilk gece 5 dk filan ısrar etti sonra alıştı çünkü içmeden de uyumaya alışmıştı.
Tek uyandığında ne kadar içiyor? Çoksa o saatlerde yemeye alışmıştır acıkıyordur ama tabiki ihtiyacı yok azaltarak biraktirabilirsin.
Mesela bir biberon içiyorsa yavaş yavaş sulandirman gerek. 3 gece 4te1i su, sonra 3 gece yarısı su gibi.
Çok içiyormuş birden kesersen ağlar tabiki çünkü o saatte bir öğün yiyor. Uyusun diye mama vermek sorunolabilir ilerde özellikle diş çürüğü yapabilir, azaltarak kesmek iyi olur.biz hala yanımızda yatırıyoruz. o kıpırdandıkça eşimde rahatsız oluyor, mama içir dönüp durmasın diyor bende mecbur içiriyorum. 120 lik biberonla 2 tane içiyor. ama sulandırma işi mantıklıymış bu geceden itibaren deneyim onu ben.
evet diş çürüğünden çekiniyorum ben de. sulandırarak içirmeyi deneyeceğim bu gece bakalım ne tepki verecek.Çok içiyormuş birden kesersen ağlar tabiki çünkü o saatte bir öğün yiyor. Uyusun diye mama vermek sorunolabilir ilerde özellikle diş çürüğü yapabilir, azaltarak kesmek iyi olur.
Sadece geceyi mi kestin ? Benimki de 21 aylık ben şuanda sadece iki kere emziriyorum . Genelde öğlen uykusundan önce ve gece uykusundan önce . Geceyi bende kestim . Yakında emzirmeyi komple kesicem . Zaten bizimki gelip de meme istemiyor hiç bu zamana kadar hep ben uğraştım emsin diye . Dün akşam da kafasını vurdu çok kötü şişti be morardı . Allahtan eşim vardı . Bende kumsalla birlikte oturdum ağladım resmen . Şuan alnında ki şiş baya inmiş hafif mırluk var ama o taraftaki göz kapağı şişmiş biraz . Gözü küçülmüş .17 aylık. Benimki 2 veya 3 defa uyanıyor sadece birinde emzirmeye kadar getirmiştim ve artık az içiyordu. Şimdi onu da kestik ve babası gidiyor ilk gece 5 dk filan ısrar etti sonra alıştı çünkü içmeden de uyumaya alışmıştı.
Tek uyandığında ne kadar içiyor? Çoksa o saatlerde yemeye alışmıştır acıkıyordur ama tabiki ihtiyacı yok azaltarak biraktirabilirsin.
Mesela bir biberon içiyorsa yavaş yavaş sulandirman gerek. 3 gece 4te1i su, sonra 3 gece yarısı su gibi.
Birden çok sulandırma azar azar yap farkına varmadan daha az kalori almaya alışacak. Sonunda iyice su gibi olunca aralamaya başlar.evet diş çürüğünden çekiniyorum ben de. sulandırarak içirmeyi deneyeceğim bu gece bakalım ne tepki verecek.
Geçmiş olsun bu tür kazalardan çok çekiniyorum ama şansıma benim ki temkinli bir bebek. Bir de evi tamamen onu düşünerek bosalttik resmen sehpa bile yok :)Sadece geceyi mi kestin ? Benimki de 21 aylık ben şuanda sadece iki kere emziriyorum . Genelde öğlen uykusundan önce ve gece uykusundan önce . Geceyi bende kestim . Yakında emzirmeyi komple kesicem . Zaten bizimki gelip de meme istemiyor hiç bu zamana kadar hep ben uğraştım emsin diye . Dün akşam da kafasını vurdu çok kötü şişti be morardı . Allahtan eşim vardı . Bende kumsalla birlikte oturdum ağladım resmen . Şuan alnında ki şiş baya inmiş hafif mırluk var ama o taraftaki göz kapağı şişmiş biraz . Gözü küçülmüş .
Aynen canım bizde de yok . Ama duvara çarptı düşünce . Normalde yramzda değil ama nazar değdi herhaldeBirden çok sulandırma azar azar yap farkına varmadan daha az kalori almaya alışacak. Sonunda iyice su gibi olunca aralamaya başlar.
Geçmiş olsun bu tür kazalardan çok çekiniyorum ama şansıma benim ki temkinli bir bebek. Bir de evi tamamen onu düşünerek bosalttik resmen sehpa bile yok :)
Sadece geceyi kestim gündüz 4 kez içiyor ama hiç uykudan önce değil. Uyanınca, 11 gibi, öğlen uykusundan uyanınca ve akşam üstü. Bazı günler 3 oluyor. Yavaş yavaş azaltıp 20 -21 ay civarı bırakırız herhalde.