- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
Mutaassıp dediğimiz şey,tamam.Türk olmak için 3 yıl gerekiyor çocuk olduğunda bu 2 yıla düşebiliyormuş.
Muzhip- kapalı görüşlü, kendi halinde
En azından ben öyle biliyorum, belki de bizim oraların bi kelimesidir
Evet kimoya inşaatın tepesinden atasım var.Bosancaklar ya
Yapmis bi hata Nanayi affeder anacigi ..
Ama kimo evlat olsa sevilmez
Kaç yılı kaldı Türk olması için?
O kadar zaman sabretmek için değer mi,
Ayrıca muzhip nedir,bulamadım sözlükte ,yerel bir deyiş mi?
Doğru, fakat birçok hatasını durdurdum. Sadece aşık olduğu için ilişkisini sürdürüyor sanıyorumTanıştırmak hataydı değildi bunlar geri alınacak şeyler değil nasip bir yerde. Nana herşeyi kabullenmiş sizin yapabileceğiniz birşey yok ki, kimonun kararlarında nasıl bir etkin olabilir? Hata olduğunu söylemene rağmen ilişkisi hala sürdürüyor, demek ki kendi bildiğini okuyor adam.
Siyasi durumlar oldu bir süre kadar, ya şartlar burada daha iyi yada kimoya deli gibi aşıkNana da ki bu Türkiye ısrarı neden
Nana şüpheleniyor bana öğrenirsin sen öğren diyor. Biliyorum da ne diyeceğim evet aldatılıyorsun mu diyeceğim. Zaten kadın iyi değil, annesi rahatsız gelemiyor bildiğim kadarıyla. Kimo nananın burada iyi yaşamasını sağlıyor, Rusya'ya gitse daha kötü durumda olacak çünkü belki nana bunun için dönmüyorNana baska kadin oldugunu bilmiyor mu?Biliyorsa niye bosanmiyor ?Rusya ya donse annesinin yanina madem maddi gucu yok.Kimo insallah su tr den gider yururyen bela
İyide kız önce aşık olup mecburen buraya gelmiş değil ki.Tam tersi buraya gelebilmek için evlenmiş,annesine resti çekmiş,kapanmış,aileyle yaşamış,korunmamış...Siyasi durumlar oldu bir süre kadar, ya şartlar burada daha iyi yada kimoya deli gibi aşık
Yapmadım elbette, ama nanaya bakınca kimoyu çağırdığım güne lanet edesin geliyor. Tabi kimo için annesini satan nanaya da aynı şeyi düşünmüyor değilimbence nana şu an vatandaşlık hakkı için boşanmıyor, göz yumuyor.
sizin tanıştırmanız bir hata değil elbette, iki kocaman insan kendi kararlarını vermişler. siz evlenin diye baskı yapmadınız ya...
Nana benle de konuşmazsa ölür herhalde.İyide kız önce aşık olup mecburen buraya gelmiş değil ki.Tam tersi buraya gelebilmek için evlenmiş,annesine resti çekmiş,kapanmış,aileyle yaşamış,korunmamış...
Rusya ya dönmemek için ne gerekiyorsa fazlasıyla yapmış.Adam zaten pislik ama kızda da bir acayiplik var.
Siz bence ilişiği kesin ikisiyle de.Pek tekin değiller
Babanne nanayı sevmiyor, babanne torununa bakar da nana çalışmaz çalışamaz, tom ve jerryde bir köpek vardı tom ondan nasıl korkardı. Nana hayatı o korkuda yaşıyor işteNana kimliğini alana kadar çocuk büyür kreşe gider...babanne de getirir götürür
Nana işe gider
Boşandılar diye torunu unutmazlar herhalde
Aslında kimo laf arası şöyle bir malmantıkta bişi söylemişti;bildigim kadariyla ya 3 ya da 5 yillik evlilik lazim vatandaslik.icin. sabredebilecek mi?
Kesinlike durum özetiyle böyle.Bastan sorunlu bir evlilik.
Kimse ne istedigini tam anlamiyla bilmeden evlenmis.
Nana sanki yeterki turkiyede kalayim dusuncesiyle acele etmis.
Birde ustune kayinvalideyle oturmayi kendi gibi davranmamayi kabul ederek hamile kalmis.
Burada sanki erkegin maddi durumun iyi olmasi ve doktor yani kariyerli olmasi etkilemis gibi geldi nanayi.
Nana rus kizi ya sarisin uzun boyludur simdi. Kimo da atlamis hemen gorunuse aldanarak evlenmek icin.
Bence ikiside kendi cikarini dusunmus ortada ask mesk yokmus.
Olan cocuga olmus yazik. Bari azicik akilli olup onu yapmasaymislar.
Ama olan olmus artik.
Bosanmaktan baska care yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?