1 adam h(p)iç hayat

Evet, nananın yanında olup kimoyla sert bir şekilde münasebetimizi sonlandırmakta fayda var.

Fazlaca sabırlısın yerinde olsam ağzını yırtarım. Uğraşma bırak dostane bir tavsiyedir bu sonunda suçlu çıkarsın

Nana kimoyu sallasin bebisi alsin Rusya'ya gitsin anasi aslanlar gibi bakar. Rusya'da bu sekilde 3 jenerasyon birlikte babasiz dedesiz cok aile var. Onlar da tutturur bir dikis.

Cesaretine de sasirdim insan bu devirde kendi sectigi kocadan emin olamiyor baskasina hic karismazdim.

3 sene sonra vatandaşlık alabilir.Oturma izni,çalışma izni,vatandaşlık hepsi farklı şeyler. Yani bir yabancı Türkiye'de çalışmak isterse,oturma izni yanında çalışma izni almak zorunda

Nananın çıkarı için yapmayacağı bişey yok herhalde.. ama muhakkak çoğu kapıyı açan güzelliği sayesinde kimo buzdağinin arkasini görememiş.
ikiside yaşayacakları herşeyi hakediyolar da bu durumda sadece doğacak çocuğa üzüldüm.

Kimo denen adam tam Bir ş........
Al karşına konuş şunla. Nana'nın hayatını mahvetmis pislik. .....
Neyine konusuyon sen bunla anlamıyorum yaa nana ya çok üzüldüm. ..
Destek ol ona ve kimo hayatı takmış bi yerine kimse umrunda değil tam bır o... c.... Afedersin

Kötülemek değil kuzum öyle.
Bizim paçoz adamlara bayılıyolar yakalıyolar anında :)
Rusyada çok az kesimin maddi durumu iyi geri kalan fakir hah onlar burda burda mutlu oluyolar.

Irkımız tehlikede evet yapıcak bişey yok.
Buraya gelip çalışanlar uyanık oluyo parayı görünce daha paralısını istiyolar tatile gelen dönmüyo ülkeye türk koca kapıyo.

Kusura bakmada rus hatunlar abazan oluyorlar.nana Tr de rahat is bulur.kocada bulur sen karisma.onlar her türlü bulurlar yolunu.koca icin her kılığa girerler.Turk erkegi olsam bende faydalanmak isterim boylesinden.Herkes kendi ülkesine hadi canim hadi naşşş

Siz böyle olacağını bilemezdiniz, booşanmaları en hayırlısı olacak Nana annesine dönecek annesi bebeği ve Nana birlikte devam edecekler

Aynen öyle.
Bunların evinde halı bile yok genelde. Kıyafetleri de hep yerde .Üst üste yıgıyorlar.
Bayağı şaşırmıştım. Gerçekten Türk erkekleri nimet. Hatta biz onlara göre bayağı zenginiz. Ama gel gör ki ne kadar fakir olsalar da asla giyimlerinden ödün vermezler.
Bu arada amcamın bile ruslardan birkaç çocuğu var ama hic birimiz görmedi. Ay neyse Türkiye de ne kadar çirkin erkek var hepsini alabilirler sorun yok. Ama o cirkinleri mümkünse cogaltmasinlar :)

Bilseydim yapmazdım ya, alt tarafı kahve içeceklerdi..

Kendime bulsam kahve içmeye gelmezdi

bu hikayedeki kahramanlar anormal.
yani nana rus ama kapanıp evde çocuk bakmaya tav oluyor hemen!
sonra muhafazakar görüşlü adam! bir rusla hemencecik eleniyor ki biz Türklerde 2 aynı ırk aynı mezhpli kişiler bile ne savşlar ne tantanalardan sonra evleniyorlar, yetmiyor bu muhafazakar kimo başka kadınla zina içerisinde üstelik evde hamile bir kadın yolunu bekliyor ama adam memnn halinden takılıyor. yani nerden tutsam elimde kalıyor.

Anormal olan bir durumun canlı şahidi olduğum için, siz okuyorsunuz bu hikaye metnini.
Gerçek olması kadar acı bişi varsan o da uzaktan da olsa bunun parçası olmak.
Nana hemen kapanıp evlenmeyi kabul etmesi, kimonun nanayı o aileye nasıl soktuğu hakkında ne bir fikre sahibim ne de bu kararı aldıklarındaki hızlarına yetişebildim.
Kimo ne çabuk bıktı da daha 4. Ayında başka biriyle birlikte olmaya başladı ne akıl erdirebildim nede sır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…