- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
- Konu Sahibi Bayanhazine
-
Mama yüreği ne cok güldüm yaa.Alması yeri tabi de , mama yüreği bu kabul eder mi eder.
O nanada belasını bulmuş başka hiç bişi değil allah yardımcısı olsun zor bir durum .
İlginçmiş hakkaten. Vatandaşlık olsa anlarım da...acaba bizde oturum izni/vatandaşlık ayrımı yapılmıyor mu?Arkadaşımın 2 çocuğu var, 4. senesi ve hala oturumu yok .
Ona da bir dede bulalım , kimogillerden ırakEvet sanıyorum olacak olan en doğrusu bu, fakat nananın annesi için oturma izni nasıl olur bilemiyorum
Bilmiyorumİlginçmiş hakkaten. Vatandaşlık olsa anlarım da...acaba bizde oturum izni/vatandaşlık ayrımı yapılmıyor mu?
Hahaha nanayı da gekeneklerimize uydurduk. Türk çocuklarına babaanne bakarNana kimliğini alana kadar çocuk büyür kreşe gider...babanne de getirir götürür
Nana işe gider
Boşandılar diye torunu unutmazlar herhalde
Evet bizim ailede muzhip denir, o manaya gelirMuzhip nedir hanımefendi? Ona takıldığım için konuya odaklanamadim. Muhafazakar falan mi demek istediniz? Veya mutaassip?
Dönse iyi olur, kendi için. Peki çocuk için ne olur bilemiyorumNana'nın hiç mi suçu yok?
Elinde patlamış planı, valla iyi de olmuş, ben sevdiğini düşünmüyorum kocasını, annesine rest çekmesi de hep mantığının ürünü, adamı kafesleyene kadar ne derse tamam derim diye düşünmüş. Şimdi paşa paşa ülkesine dönecek.
Dipnot: adamın yaptığını doğru buluyorum demiyorum.
Yabancı uyrukları koruma derneği vardı.Arkadaşımın 2 çocuğu var, 4. senesi ve hala oturumu yok .
Muzhip, şakacı kişiliği olanlara denir bu arada.Evet bizim ailede muzhip denir, o manaya gelir
Kadının hayatını neden kaydırmak isteyeyim ki, bende bir kadınım. Ben sadece tanıştırdım aşık oldular elimde mi? Nanaya anneni sat bizim kimonun annesinin evinde bu hayatından vazgeç demedim ki..Valla bide hata mı ettim demişsin. Bildiğin kadının hayatını kaydırmışsın. Elbette bilemezdin ama hiç kimsemi demedi sana böyle konularda asla aracı olma diye... Nana bacıda biraz safmış annesini yollamalar kaynanayla oturmalar falan... Kadın tabi nerden bilsen Türk kaynana nasıl bi model... Boşanarak başlayabilir hatalrını düzeltmeye..
nana türk uyruğuna geçince madem hukuk mezunu denklik belgesi alıp türkiyede iş bulsun kendine adamın totosuna da tekmeyi vursunNana boşanamıyor, cesaretsiz ve korkuyor. Maddi durumu hiç yok ve tabi şu anda türk olmak için gün bekliyor..
Kimo da boşanmak istiyor fakat çocuk var, ayrıca yüklü bir miktarda tazminat onu korkutuyor.
Yoksa benimle ilk söylediğim buydu
Bizim aile cahil demekMuzhip, şakacı kişiliği olanlara denir bu arada.
Bunu bilmiyordum, onunla bu konuyu bi konuşayım.nana türk uyruğuna geçince madem hukuk mezunu denklik belgesi alıp türkiyede iş bulsun kendine adamın totosuna da tekmeyi vursun
Nana vatandaşlık istiyor onlar bir değil miydi ya?İlginçmiş hakkaten. Vatandaşlık olsa anlarım da...acaba bizde oturum izni/vatandaşlık ayrımı yapılmıyor mu?
Nedense birden gülesim geldiOna da bir dede bulalım , kimogillerden ırak
Nana 26 yaşında, hala aileyle tabi.
Umarım, nananın durumu beni üzüyor.
Amerika'da farklı mesela. Oturum izniyle yaşayabilirsin, ama oy kullanmak için vatandaş olmak şart.Nana vatandaşlık istiyor onlar bir değil miydi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?