1 adam h(p)iç hayat

1 adam hiç hayatın mimarı da sizsiniz yalnız hiç mi böyle olacağını düşünmediniz adamın fikirlerine etki edecek yakınlıktasınız neticede.

Sizin artık yapacak biseyiniz yok nana ya aklını başına alıp çocuğu alıp ülkesine dönüp çalışacak ya da burada böyle sürünecek.Sizlik bi durum yok artık siz yapacağınızı yapmışsınız

Nana'nın hiç mi suçu yok?
Elinde patlamış planı, valla iyi de olmuş, ben sevdiğini düşünmüyorum kocasını, annesine rest çekmesi de hep mantığının ürünü, adamı kafesleyene kadar ne derse tamam derim diye düşünmüş. Şimdi paşa paşa ülkesine dönecek.
Dipnot: adamın yaptığını doğru buluyorum demiyorum.

Dönse iyi olur, kendi için. Peki çocuk için ne olur bilemiyorum

Arkadaşımın 2 çocuğu var, 4. senesi ve hala oturumu yok .
Yabancı uyrukları koruma derneği vardı.
Bizim kimo oraya başvurmuş, sanıyorum 100 bin lira kadar kefalet çıkartmışlar sağlıklı bir şekilde boşanmak için de bilmem birkaç yapılması gereken zorunluluklar işte

Kadının hayatını neden kaydırmak isteyeyim ki, bende bir kadınım. Ben sadece tanıştırdım aşık oldular elimde mi? Nanaya anneni sat bizim kimonun annesinin evinde bu hayatından vazgeç demedim ki..
Bilseydim yapar mıydım?

nana türk uyruğuna geçince madem hukuk mezunu denklik belgesi alıp türkiyede iş bulsun kendine adamın totosuna da tekmeyi vursun

nana türk uyruğuna geçince madem hukuk mezunu denklik belgesi alıp türkiyede iş bulsun kendine adamın totosuna da tekmeyi vursun
Bunu bilmiyordum, onunla bu konuyu bi konuşayım.
Gerçi nana da boşansınlar diye elimden geleni yapıyorum sanıyor bazen

Nana 26 yaşında, hala aileyle tabi.
Umarım, nananın durumu beni üzüyor.

Üzülmeyin kendi düşen ağlamaz
Vatandaşlık için yapılan işler bunlar, binlercesi yaptı, binlerce çocuk heba oldu böyle arada derede
Boşanmaktan başka çaresi yok, bir süre sonra işler iyice çirkinleşir, siz iyi niyetle tanıştırmışsınız ama bu konuda elden bir şey gelmez. İstemeyen adamı zorla tutamaz kimse, edeple boşanıp herkesin üzerine düşeni yapması en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…