1 adam h(p)iç hayat

Kıpırdamaz boşuna uğraşma, onun amacı bu zaten, çok iyi niyetlisin sen =)
Bazen onu tanıştırdığım için bilerek yaptığımı iddia ediyor, bazen boşan o zaman dediğimde kimoya gözüm olduğumu düşünüyor.
Onun durumunun kötü olduğunu düşündüğümden sözlerini yutuyorum. Kimsesi yok kime kusacak diyorum, lohusalık dönemi var birde..

Empati kurdukça beynimde devreler yanıyor

Elbette bilerek yaptın demiyorum kim yapar böyle bişeyi arkadaşına. Bence ayrılması için ikna et...

Kimo bir g.vat , bir p.şt madem hevesin geçecekti elin yabancısından niye çocu sahibi olursun

Nana da hiç Rus gibi değil, Ruslar acaip gözüaçık olur asla ilk geceden hamile falan kalmaz. Koca aşkıyla müslüman da olur, budist de Nana bir kezban

Elin yabancı kadınını alıp çocuk yapacaksın üstüne aldatıcaksın eh o zaman tazminat nafaka seni bekler g.vat Kimo
Bedavaya karı boşamak yok bizde , paraları dökülcekse gitsin davasını açsın

Nana da sakın bedavaya boşanmasın , adam doktormuş , şimdi kanıtları toplasın sonra donuna kadar alsın

Nanaya selamlar

Kimonun yüzüne yüzüne söylediklerimi yazman hoşuma gitti doğrusu.
Nana hakkında da nedense hem fikiriz seninle.
En iyisi kimonun dersini vermeli.

Bak onu kimoya sordum.
Kimo bana biliyor ama bizim bildiğimiz gibi bilmiyor dedi. Yani hira diyelim. Hira, nanayla kimonun kağıt üzerinde evli olduğunu biliyormuş, bebek yok ve aynı evde kalmıyorlar biliyormuş.
O zaman mevzuya hiradan dalmak Laz'ım.Ayılmanın zamanı gelmiş.Nanadan kimodan bi cacık olmayacağına göre hira umudumuz
şu bebeğe acısın ya

O zaman mevzuya hiradan dalmak Laz'ım.Ayılmanın zamanı gelmiş.Nanadan kimodan bi cacık olmayacağına göre hira umudumuz
şu bebeğe acısın ya
Ne yapsam Hirayla ben mi konuşsam, o zaman kimo azıma s.çar nanayla da görüştürmez falan şimdi

Bazen onu tanıştırdığım için bilerek yaptığımı iddia ediyor, bazen boşan o zaman dediğimde kimoya gözüm olduğumu düşünüyor.
Onun durumunun kötü olduğunu düşündüğümden sözlerini yutuyorum. Kimsesi yok kime kusacak diyorum, lohusalık dönemi var birde..

Empati kurdukça beynimde devreler yanıyor[/QUOTE]
Size bunlari mi soyledi cidden
Ve hala kafa yoruyosunuz bu olayaaa
Tarifsiz saskinlik icindeyim.
Ikisini de tanimak talihszlik olmus hayatinizda bence.
Vicdan azabi cekiyorsunuz diye dusunuyodum ta ki bu mesaja kadar
Kimo dan Nana ya ,ayni zamanda ikisinden de size hayir gelmez.
Bu olaydan siyrilin tezz..

Hirayı ayırsan Cira çıkar adam takmış aldatmaya Türk istiyoduysa başta evlenmeyecekti. En iyisi Kimo ya katmerli boşanma davası açtırmalı tabi Nana yanlış anlamassa

Evet.
Nana hukuk mezunu, mutlaka burada geçinir. Fakat korkuyor, belini tamamen kimoya bağlamış durumda. Kalk ayaklan diyorum. Yok..
bildigim kadariyla burada meslegini yapamaz. baska dallara yonelmeli ama once cesaretini toplamali. hakkinda hayirlisi olsun.

Ne şeref yoksunu adamlar var ya. Bide hala para derdinde.

Kadini kapatip, sonra da aldatmak ayri bir ironi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…