- Konu Sahibi Bayanhazine
-
Evet.
Nana hukuk mezunu, mutlaka burada geçinir. Fakat korkuyor, belini tamamen kimoya bağlamış durumda. Kalk ayaklan diyorum. Yok..
Allah yardımcısı olsun .senin yapabileceğin birşey kalmamış .Nedense birden gülesim geldi
Ama şuan gülemem anımsadıkça üzülüyorum
BekliyorumYarisindan sonra devrelerim yandi.
Toparlayamadim
kimo ve nana var dimi.
Ozumseyip iyi fikirlerle donecegim.
Bazen onu tanıştırdığım için bilerek yaptığımı iddia ediyor, bazen boşan o zaman dediğimde kimoya gözüm olduğumu düşünüyor.Kıpırdamaz boşuna uğraşma, onun amacı bu zaten, çok iyi niyetlisin sen =)
Kadının hayatını neden kaydırmak isteyeyim ki, bende bir kadınım. Ben sadece tanıştırdım aşık oldular elimde mi? Nanaya anneni sat bizim kimonun annesinin evinde bu hayatından vazgeç demedim ki..
Bilseydim yapar mıydım?
Nana boşanamıyor, cesaretsiz ve korkuyor. Maddi durumu hiç yok ve tabi şu anda türk olmak için gün bekliyor..
Kimo da boşanmak istiyor fakat çocuk var, ayrıca yüklü bir miktarda tazminat onu korkutuyor.
Yoksa benimle ilk söylediğim buydu
İçimden kim o ya diye geçtiyse demekKimo nedir bu arada kimono gibi, Ahmet Mehmet yazsaydin konu sahibesi boyle zor olmus valla. Hem de damadin bizden oldugunu anlardik.
Kimonun yüzüne yüzüne söylediklerimi yazman hoşuma gitti doğrusu.Kimo bir g.vat , bir p.şt madem hevesin geçecekti elin yabancısından niye çocu sahibi olursun
Nana da hiç Rus gibi değil, Ruslar acaip gözüaçık olur asla ilk geceden hamile falan kalmaz. Koca aşkıyla müslüman da olur, budist de Nana bir kezban
Elin yabancı kadınını alıp çocuk yapacaksın üstüne aldatıcaksın eh o zaman tazminat nafaka seni bekler g.vat Kimo
Bedavaya karı boşamak yok bizde , paraları dökülcekse gitsin davasını açsın
Nana da sakın bedavaya boşanmasın , adam doktormuş , şimdi kanıtları toplasın sonra donuna kadar alsın
Nanaya selamlar
O zaman mevzuya hiradan dalmak Laz'ım.Ayılmanın zamanı gelmiş.Nanadan kimodan bi cacık olmayacağına göre hira umudumuzBak onu kimoya sordum.
Kimo bana biliyor ama bizim bildiğimiz gibi bilmiyor dedi. Yani hira diyelim. Hira, nanayla kimonun kağıt üzerinde evli olduğunu biliyormuş, bebek yok ve aynı evde kalmıyorlar biliyormuş.
Ne yapsam Hirayla ben mi konuşsam, o zaman kimo azıma s.çar nanayla da görüştürmez falan şimdiO zaman mevzuya hiradan dalmak Laz'ım.Ayılmanın zamanı gelmiş.Nanadan kimodan bi cacık olmayacağına göre hira umudumuz
şu bebeğe acısın ya
Sosyal medyada yok muNe yapsam Hirayla ben mi konuşsam, o zaman kimo azıma s.çar nanayla da görüştürmez falan şimdi
bence mazbut bi aile demek istedin :)Bizim aile cahil demek
bildigim kadariyla burada meslegini yapamaz. baska dallara yonelmeli ama once cesaretini toplamali. hakkinda hayirlisi olsun.Evet.
Nana hukuk mezunu, mutlaka burada geçinir. Fakat korkuyor, belini tamamen kimoya bağlamış durumda. Kalk ayaklan diyorum. Yok..
Kimo kullanmıyor diye kızın kullanmasını da istemiyormuş numarasını alayım ben en iyisiSosyal medyada yok mu
Çakma hesaptan döşe gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?