1.aşılamadan sonra farklı şeyler yaşayanlar yardım edin lütfen!!!

acaippp07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
44
0
16
Antalya
aşılama yapıldıktan sonra adet günümü beklerken 3 gün öncesinde kahverengi akıntı yaşadım.sonra 2gün hasta oldum.10 gün geçtikten sonra da ilk önce pembe sonra kahverengi akıntım oldu.sizce neden böle oldu?bu arada klomen kullandım,ama çatlatma iğnesi vurulmadım.yardımlarınızı bekliyorumm.

Asilamayla ilgili bilgim yok canim test yaptirdin mi? Bazen pozitif sonuclarda da kanama ve lekelenme oluyor diye biliyorum..

canım hiç panik yapma hamilelikten şüpeleniyosan test yaptır. ama şunu söyleyim hiç aşılama denemem olmadı tüp bebek yaptırdım. tedaviden sonra illa ki bi vucut şaşırıyo resmen mağlum kullandıgımız iğneler pekte yararlı bişi değil ama dert işte . bende tüp bebekten sonra senin gibi oldum ama anca 2 ay sonra düzene oturdu adetim. test yap ve zamana bırak düzelecektir. inş hakkında hayırlısı olur.

idrar testleri adetten 1 hafta sonraki betayı sağlıklı gösterir bence gidip kan verin sağlık ocakları ücretsiz yapıyormuş söyledikleriniz gebelik belirtilerinede benziyor

bu günde kasık ağrım vardı gaz sancısı sandım ama bariz kasıklarım ağrıyordu.adetim 8 şubatta oldu 2 gün sürdü. işte 18 indede bu lekelenme oldu.yani aslında adetten 12 gün falan geçti.idrar da çıkarmı ki???çalışıyorum izin de vermesler ki gidiim kan testi yaptıriim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…