• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay içinde beraber 5 kilo verelim mi:)) hadi bekliyorum

Günaydın kızlar,
Babam ameliyat oldu bacağı kırıldı dün hastanedeydim :14:

İşler çok birikiyo çok yoruluyorum vaktim olmuyo pek ben zayıfladımda bu tempoda kıyafetlerimden anlıyorum göbeğim falan çok az kaldı iştahsızlık var sırf emzirdiğim için yiyorum yemek

canım geçmiş olsun.

Günaydın kızlar,

İşler çok birikiyo çok yoruluyorum vaktim olmuyo pek ben zayıfladımda bu tempoda kıyafetlerimden anlıyorum göbeğim falan çok az kaldı iştahsızlık var sırf emzirdiğim için yiyorum yemek

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur baban.

shelincim canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce atlatır baban, önce sağlık canım benim, sağlığın olsunda gerisi gelir zaten :nazar:

Günaydın kızlar,

cok gecmis olsun canim
Allah hayirli sifalar versin tez zamanda iyilesir insallah.
Kendini cok uzme ve cok yorma canim,
kendine dikkat et.

ayy kızlar ya nasılsınız sizle beraber yazayım başlayayım dedim ama bu on gündür gelebim gidenim eksik olmadı, çok misafir agırladım, çok yemekler ikramlar hazırlamaka zorunda kaldım tabii ipin ucu kaçtı, adet dönemi öncesindeyim, eski diyet performansımı kaybettim bana yardımcı olun destek olun bende vereyim şu 7 -8 kgyu:( öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın..

anlaşıldı bu gruptaki bütün arkadslarım kilolarını vermişler:) o zaman sizin adınıza çok sevindim kızlar:) darısı benim başıma:)

Günaydın kızlar,

Giremiyodum hiç cnm çok sıkkındı sizler nasılsınız?

Ne durumdasınız hiç girmemişsiniz

arkadaşlar dun tartıldım 46kılo idim.ama sızınle dıyete devam edemeyecegım cunku HAMİLEYİM:nazar::emir_bebek:46 kılo ıle hamıle kaldım bakalım doguma kadar ne kadar kılo alacagım :51:

yok cANIm diyeti bıraktım.daha 4 haftalık hamileyim minnak bebişim benim:nazar::emir_bebek:

Dün hastanede kadın doğum bölümünü gezdim minnacık bebekler vardı benim oğlumda öyleydi şimdi kucağıma alamıyorum çok küçük geliyorlar gözüme. Annelik öyle farklı bir duyguymuş ki herşeyi yapıveriyosun o doğduktan sonra hiç zorlanmadan üstelik.. Artık bebişin için beslenmelisin her gün sütünü meyveni iç ye cnmm

Canım çok çok geçmiş olsun. İnsanın başına bişey gelmeye görsün.Ne varsa üst üste gelir. Keşke yapabileceğimiz birşey olsa. Dualarım seninle canım

Aynen öyle oldu cnm bebeğime bakacak kimse de yok annemi mecbur bıraktım kadın babamın yanına gidemiyo benim yüzümden bakıcı arıcam en azından 15 gün baksın

Back
X