Doğuma Hazırlık 1 ay kaldı hala karar veremedim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mustafa isminin yanına hangisi daha çok yakışır????

• mustafa giray

OY: 3 8,3%
  • mustafa enes

OY: 6 16,7%
  • mustafa ensar

OY: 2 5,6%
  • mustafa emre

OY: 14 38,9%
  • mustafa arda

OY: 11 30,6%

• Ankete Katılan
    36
  • Anket Kapalı .

semprex

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
247
8
296
İstanbul
merhaba arkadaşlr 1 ay kaldı doğumuma hala oğluma hangi ismi koycağmıza bir türlü karar veremedik mustafa ismi kocam illaki olcak diyor 2.isim benim ama bilmiyorum hangisi daha güzel olur şimdiden teşekkürler...

mustafa emre dedim ama ben mustafanın yanına samet ide çok yakıştırıyorum :))

saolun arkadaşlar bende mustafa emreyi çok yakıştırıyorum. ilk başlarda hep giray diye düşünmüştüm ama oda itici gelmeye başladı. ne zormuş yaw..

ben taha,emir ve yağız isimlerini ikinci isim olarak çok yakıştırıyorum ben sözlmn adıda mstafa babasınında ali onlarda hep mustafa ali mustafa ali gidiyor:D bende ali yağız yada ali emir diyorm hep allah nasip ederse.. AGAAAH ıSMıDE HEM DUYULMAMIŞ HEMDE HOŞ MUSTAFA AGAH
ANLAMI ıSE: Bilgili, haberli, uyanık, afif. Vakıf olmuş, malumatlı. Agah Efendi: (1744-1824). Türk devlet adamı

ben taha,emir ve yağız isimlerini ikinci isim olarak çok yakıştırıyorum ben sözlmn adıda mstafa babasınında ali onlarda hep mustafa ali mustafa ali gidiyor:D bende ali yağız yada ali emir diyorm hep allah nasip ederse.. AGAAAH İSMİDE HEM DUYULMAMIŞ HEMDE HOŞ MUSTAFA AGAH
ANLAMI İSE: Bilgili, haberli, uyanık, afif. Vakıf olmuş, malumatlı. Agah Efendi: (1744-1824). Türk devlet adamı

evet oda hoşbir isim ama ben değişik güzel birşey düşnüyorum bugünde aklıma yiğit ismi geldi oda hoşuma gitmeye başladı.

Back
X