1 ay sonra eşim TRye geldi.

LaReina

it's just me, myself and I
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
395
417
53
1 ay sonra eşim TRye geldi. görüşmek istiyor. facetime üzeirnden son kez yüzyüze konuştuğumuzda konuşmayı "sadede gel ne istiyosan ayrılcaksan ayrılırız işim gücüm var" diyip kapatmıştı. şimdi yüzüme söyle diyo. anlamıyorum ben bu adamı daha ne yapmaya çalışıyo. bi de şu saate şurdayım gel dedi. kesinlikle ayağına gitmicem zaten. görüşmek istiyosa da terapistimin yanında görüşelim dicem. siz ne diyosunuz?

konunuzu bilmiyorum ama anlattiginiz hic hos degil
eger icinizde kalan, yüzüne vurmak istediginiz biseyler varsa o gelsin yaniniza, dökün icinizi

aksi taktirde görüsmeyin. bence
sonrasinda büyük ihtimal allak bullak olacaksiniz, rahatlayacaginiz yerde

1 ay sonra eşim TRye geldi. görüşmek istiyor. facetime üzeirnden son kez yüzyüze konuştuğumuzda konuşmayı "sadede gel ne istiyosan ayrılcaksan ayrılırız işim gücüm var" diyip kapatmıştı. şimdi yüzüme söyle diyo. anlamıyorum ben bu adamı daha ne yapmaya çalışıyo. bi de şu saate şurdayım gel dedi. kesinlikle ayağına gitmicem zaten. görüşmek istiyosa da terapistimin yanında görüşelim dicem. siz ne diyosunuz?
çok yeni evlisiniz ve evliliğin ilk yılı hele de sizin gibi 3 ayda evlenmiş biri için cok zor olur ki bu da normal. güçlü ve sabırlı olmalısınız. ama ben bu evliliğin bitmesini pek istemiyorum.bir şeyler yapılabilir gibime geliyor.

konunuzu bilmiyorum ama anlattiginiz hic hos degil
eger icinizde kalan, yüzüne vurmak istediginiz biseyler varsa o gelsin yaniniza, dökün icinizi

aksi taktirde görüsmeyin. bence
sonrasinda büyük ihtimal allak bullak olacaksiniz, rahatlayacaginiz yerde
ben de öyle düşünüyorum. o yüzden terapistim olmadan görüşmicemi söyledim. şu an çalışıyorum zaten çıkamam hiçbir yere dedim

Daha ne yüzüne sölicen ki? Görüşme.
gelicem dediğinde ilk zahmet etme 1 ay oldu tren kalktı demiştim zaten ama inat etti geldi. güya sevgisini kanıtlıyo. aşkının peşinden koşmuş mazlum çocuk olcak bende kabul etmeyen vicdansız kadın. kv nin planları işleyemicek bu sefer. terapistin yanında istiyorum ki uzman görüşü olarak mahkemede de sunabileyim

yakın çevrenizde biri olsun mutlaka ama madem yeni evlisiniz bir görüşün madem..
1 ay da az bir süre değil.

Bence doğru düşünmüşsünüz.

Sen bh adama dönersin çünkü kafanda bitmemiş. Hala eşim yazmışsın, hala ne dedi ne yaptı takıyorsun. Engeli basayım geçeyim kafam rahat olsun kafasında değilsen boşanamazsın.

Saygı bitmiş... Bundan sonra bi şey kaldıysa da aranızda hiçbir önemi yok. Ama yine de insanın aklı almıyo bir insan evlendigi, karım diyebildigi birine sonradan nası böyle davranabilir? Allah yardımcınız olsun

Back
X