1 ay sonra eşim TRye geldi.

Eski konularınızı biliyorum. Bu adamla evlenerek genç yaşında hayatının hatasını yapmışsın. Bu adamın umrunda bile değilsin. Devam edersen çok çekersin. Yaşında genç. Bence bir an önce kurtulup bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemen gerekli. Geçmişi de unut.

Eşin yurtdışına gitmiştiniz, hangi ülke? Vatandaşlık falan alabildin mi? Umarım almışsındır. Bari bir çıkarın olsun bu işten.

Saygı bitmiş... Bundan sonra bi şey kaldıysa da aranızda hiçbir önemi yok. Ama yine de insanın aklı almıyo bir insan evlendigi, karım diyebildigi birine sonradan nası böyle davranabilir? Allah yardımcınız olsun
Allah razi olsun eksik olmayin. Biz nisanliykenden beri sorun buymus ama kendini bastirmis. Yazik

Eski konularınızı biliyorum. Bu adamla evlenerek genç yaşında hayatının hatasını yapmışsın. Bu adamın umrunda bile değilsin. Devam edersen çok çekersin. Yaşında genç. Bence bir an önce kurtulup bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemen gerekli. Geçmişi de unut.

Eşin yurtdışına gitmiştiniz, hangi ülke? Vatandaşlık falan alabildin mi? Umarım almışsındır. Bari bir çıkarın olsun bu işten.
Yok alamadim. Latin amerikaya gtmistik orda da 3 ay cizesiz kalabiliyosun wsim vize almadi. Sonra da benimki cikana kadar bekle es durumundan alalim dedi. Sonra da zaten tasincZ baska yere dedi. Hep vizesiz durdurdu

Yok alamadim. Latin amerikaya gtmistik orda da 3 ay cizesiz kalabiliyosun wsim vize almadi. Sonra da benimki cikana kadar bekle es durumundan alalim dedi. Sonra da zaten tasincZ baska yere dedi. Hep vizesiz durdurdu

Belki de bilerek yaptı. Anası tembihlemiştir. Neyse o zaman Avrupa, Amerika falan olsaydı mutlaka al derdim.

[QUOTE="LaReina, post: 46752605, member: yaşatsınnesinin oğluna tapınmasına[/QUOTE]
Eh bundan sonra da annesiyle mutlu mutlu yaşasınlar , size de bundan sonra inşallah daha mutlu olursunuz diyorum .

erkenden kurtulduğuna şükret. yaşın genç. yeni ve mutlu bir hayat kur kendine.

[QUOTE="LaReina, post: 46752605, member: yaşatsınnesinin oğluna tapınmasına
Eh bundan sonra da annesiyle mutlu mutlu yaşasınlar , size de bundan sonra inşallah daha mutlu olursunuz diyorum .[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim :)

bu tavırları sergileyen biri
sence görüşmeyi hak ediyor mu?

neden görüşmek istiyor o kadar işinin gücünün arasında
sor bi

eski konunuzu tekrar gözettim.. hiç üşenmeden okudum
3 ay içinde evlenmişsin o adamla..
8 ay dayanabilmişsin..
yaşin da 22 eee hayatın dersini almişsin..
lisanslisin... ünv okumuşsun .varmi başka diyecegim...
bence ayagina gitme derim..
anasinin kuzusu bi adamla evlisin.
Boşver boşan o adamla. hayata sifirdan başla işini al eline. ohh. mis gibi hayat senin olsun;)

eski konunuzu tekrar gözettim.. hiç üşenmeden okudum
3 ay içinde evlenmişsin o adamla..
8 ay dayanabilmişsin..
yaşin da 22 eee hayatın dersini almişsin..
lisanslisin... ünv okumuşsun .varmi başka diyecegim...
bence ayagina gitme derim..
anasinin kuzusu bi adamla evlisin.
Boşver boşan o adamla. hayata sifirdan başla işini al eline. ohh. mis gibi hayat senin olsun:KK66:
Cok tesekkur ederim :)

Ya kaç tane kadını pislik kocası gel son bir kez görüşelim diyerek öldürdü.. sakın görüşme.. terapist napcak sanki. . Madem boşanacaksın güvenlik kontrolü olan bir yerde görüşün mesela alışveriş merkezi..

Ya kaç tane kadını pislik kocası gel son bir kez görüşelim diyerek öldürdü.. sakın görüşme.. terapist napcak sanki. . Madem boşanacaksın güvenlik kontrolü olan bir yerde görüşün mesela alışveriş merkezi..
Amcam da olacak danismanlik merkezinde olcak. Olacakti yani kabul etmedi zaten :)

İthal damat mı eşiniz yoksa yurtdışında mı büyüdü?

boşanmaya kararlıysa görüşme.
ama düzelebiliriz diyorsan görüş derim.

Seven erkek her türlü gelir, birlikte olmak icin her şeyi yapar. Ağzıyla herkes seviyirum der önemli olan icraatleri; fedakarlıklari, vazgecebildikleri, düzelme çabası.

Back
X