sorun yok dedi. Cevap yazacak bişi değildi . Hiöbişi yazmadım. Zaten kestirip attı.olan olmus artik demekki cikarmis aklindan o msjdan sonra hic bisey yazmadi mi
ne çabuk yaaÇoktan bulmuştur birini. Erkek milleti
valla yazdı yaaa. Direkt füze atsaydı keşke . Böyle ölmedimBenden ayrılan kişi 1 ay sonra bana bu mesajı atsa ben de aynı arkadaşınız gibi sorun yok yazardım.
hiç amacım o değildi yaa. Bir gün öncesinden dükkana gittim. Ertesi günde sürpriz yapıp gidecektimHediye almamak için ayrılan liseliler gibi olmuşdoğum günü öncesi.
yani sildim evet ama sonuçta yazdım yani.Boşverrr
Sonuçta niyeti ciddi olsa biraz uğraşırdı
Öte yandan beni sosyal medyadan silen insan beni arasa ne yapardım acaba
Bende sallamazdım heralde
Ama baştaki tutumu yanlış
hayır işiyle ilgili değil . saat 8 de çıkıyor. İstese dükkan kendisinin 6 da çıkabilir. Ama kendi işini aksatmıyor.Benim müsait saatlerim işimden dolayı akşam geç saatler ise, flörtleştiğim kişi bunu bildiği halde bana "rahat takılmak isteyen" adam muamelesi yapıyorsa ben de 1 ay sonra gelen özür mesajına böyle cevap veririm.
Bence bir cevap verdiği için bile övgüyü hakediyor bu arkadaş. Ben olsam basardım engeli.
hayır işiyle ilgili değil . saat 8 de çıkıyor. İstese dükkan kendisinin 6 da çıkabilir. Ama kendi işini aksatmıyor.
bende saygı duydum . o da bana duymalıydı çünkü elimde değil.
yoksa elbette bende isterdim görüşmeyi . Elimde olduğu kadar da hep gidip görüyordum. Neyse ki sizin kadar insafsız değilmişte engellememiş.
yok zaten böyle bir talebim yok. Ayrıca gelse de dükkan kapatılacak bir durumu yok yanında calışanları var.ki böyle bir şey istemedim.E adam işini aksatmamak için erken çıkmıyor, yani işi ile ilgili. Sizin için işini boşlayıp gelmesini mi istiyorsunuz?
Bir erkek gelip benim için dükkanını başkasına bırak ya da kapat, erken gel dese yapar mısınız? Ben kimse için yapmam açıkçası.
İnsafsız isem de beni elinde kukla etmeye çalışanlara meydan bırakmadığım için bu özelliğimden pek memnunum ve mutluyum
çok teşekkür ederim o sizin tatlılığınızÜslubunuz çok tatlı değil mi
Bence adam şu konuyu okusa dükkanı kapatıp gelir yanınıza
Olur arada böyle şeyler :) zaman geçer ve kimin bize kaldığını öğreniriz. Bence mesaj atmaya fazla takılmayın , bir kere yaşıyoruz şu hayatı. Aklınızda bulunacağına mesaj geçmişinizde bulunmuş oldu , olumlu düşünün mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?