1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.609
2.464
448
evet kızlar . tam 1 ay sonra mesaj attım. Allah belamı versin yaaa

kısaca anlatayım . Tam bir ilişkimiz yoktu hani tam olma aşamasındaydık. Benim ailem biraz tutucu yani öyle gece falan pek dışarı çıkamıyorum. Kendisine en baştan söylemiştim bunu.
bir kaç kez söylediğim halde aksam 11 gibi çıkmama istedi. Çıkamayacağımı belirttim.

Kendisi kuaför ve sadece Salı günleri müsait ben ona bunun lafını hiç yapmadım. Sonuçta ben hafta sonu evdeyım söylenebilirdim ama yapmadım . Çünkü biliyorum mecbur yani her neyse.

O gün bir sebeple dükkanına gittim . Akşam yeni evlenen bir arkadası davet etmiş yemeğe herkes grup olarak gidiyormuş falan sende gel dedi. Saat 8 de dükkandan çıkıyor . Eve gidecek hazırlanacak falan oraya gitmemiz 10 . Benim babam 9 dedi mi aramaya başlıyor beni yani yapısı böyle .Ben gelemem geç olur baska zaman planlarız bende eve söyleyerek cıkarım evden dedim . Bozuldu biraz trip tavır falan. Neyse çıktım eve geliyorum.
Mesaj attı. Bu durum beni çok üzüyor , biz hiç akşam buluşamıcak mıyız , ben seni hep 9 'da eve mi bırakıcam vs vs. Benimde tepem attı. Dakika başı bunun tribiyle mi uğrasıcam yaaaa diyerekten hızımı alamadım.
ben sana baştan soyledim sürekli bunu bana söyleyip yüzüme mi vurucaksın. Amacın gece dışarıya çıkmak, rahat rahat takılmaksa ben yanlış kişiyim senin için dedim.
O da bana diyor ki hemen bana yol vereceğin kadar kötü bişi demedim falan .
ben freni boşalmış kamyon gibi devam ediyorum
hep bunu söylüyosun en güzel anda bile belli ki istediğin böyle bir ilişki değil, ben seni tutmayayım daha fazla dedim . o da sadece okkk Zamansız okkkk!! yazmış.

o gün bu gündür 1 aydır yani. Ne o yazdı ne ben yazdım. Tartıştığımız günün ertesi doğum günüydü kutlamadım. Amannnn onla mı uğraşıcam havalarında geziyorum

hala sosyal medyada takip ediyoruz birbirimizi falan . Yaklaşık 1 hafta önce çıkardım sosyal medyadan hani bakıyorum sinirlerim bozuluyor.

sürekli aklımda yani . Uzun bir süre sonra birine bişiler hissetmiştim. Dedim ki mesaj atayım çok haksızlık yaptım. Kendime göre haklıydım ama abarttım yinede falan.
Yaklaşık 1 saat önce mesaj attım

konuşma aynen şöyle geçti.

Ben : selam X , biraz konuşabilir miyiz ?
O: selam, hangi konuda ?
Ben: şöyle anlatayım . Uzun zaman geçti üzerinden fakat ben yine de söylemek istedim. Kendime göre ben haklıydım sana göre sen. Yinede fazla tepki verdiğimi düşünüyorum. Seni yok yere kırmak istememiştim. Kusuruma bakma.
O: sorun yok.

yaaaa sadece sorun yok dedi. Şuan kendimi nasıl öldürebilirim onun için fikir istiyorum

Boşverrr
Sonuçta niyeti ciddi olsa biraz uğraşırdı
Öte yandan beni sosyal medyadan silen insan beni arasa ne yapardım acaba
Bende sallamazdım heralde
Ama baştaki tutumu yanlış

Benim müsait saatlerim işimden dolayı akşam geç saatler ise, flörtleştiğim kişi bunu bildiği halde bana "rahat takılmak isteyen" adam muamelesi yapıyorsa ben de 1 ay sonra gelen özür mesajına böyle cevap veririm.

Bence bir cevap verdiği için bile övgüyü hakediyor bu arkadaş. Ben olsam basardım engeli.

Boşverrr
Sonuçta niyeti ciddi olsa biraz uğraşırdı
Öte yandan beni sosyal medyadan silen insan beni arasa ne yapardım acaba
Bende sallamazdım heralde
Ama baştaki tutumu yanlış
yani sildim evet ama sonuçta yazdım yani.

Bu kadar kaba olmasına gerek yoktu. En azından sende kusura bakma karşılıklı bişiler oldu ama sorun değil. yazabilirdi.

ay aman ne bileyim

hayır işiyle ilgili değil . saat 8 de çıkıyor. İstese dükkan kendisinin 6 da çıkabilir. Ama kendi işini aksatmıyor.

bende saygı duydum . o da bana duymalıydı çünkü elimde değil.
yoksa elbette bende isterdim görüşmeyi . Elimde olduğu kadar da hep gidip görüyordum. Neyse ki sizin kadar insafsız değilmişte engellememiş.

E adam işini aksatmamak için erken çıkmıyor, yani işi ile ilgili. Sizin için işini boşlayıp gelmesini mi istiyorsunuz?
Bir erkek gelip benim için dükkanını başkasına bırak ya da kapat, erken gel dese yapar mısınız? Ben kimse için yapmam açıkçası.

İnsafsız isem de beni elinde kukla etmeye çalışanlara meydan bırakmadığım için bu özelliğimden pek memnunum ve mutluyum

yok zaten böyle bir talebim yok. Ayrıca gelse de dükkan kapatılacak bir durumu yok yanında calışanları var.ki böyle bir şey istemedim.

benim de çıkamama sebeplerim var onunda bana saygı duymasını istedim. Bunun neresi kukla etmişlik oluyor.

Saygıya saygı bekledim .

Üslubunuz çok tatlı değil mi
Bence adam şu konuyu okusa dükkanı kapatıp gelir yanınıza
Olur arada böyle şeyler :) zaman geçer ve kimin bize kaldığını öğreniriz. Bence mesaj atmaya fazla takılmayın , bir kere yaşıyoruz şu hayatı. Aklınızda bulunacağına mesaj geçmişinizde bulunmuş oldu , olumlu düşünün mutlu olun

Aradan zaman geçtiği için ya birini buldu ya da size kırgınlığı daha da arttı.Ancak şöyle birşey var kendimi karşı tarafın yerine koyduğum zaman bende sizden hoşlansam bile yine de sorun yok yazardım sadece yani zaten böyle bir cevap verirdi.Belki de gönlünü almanızı istiyor.

çok teşekkür ederim o sizin tatlılığınız

adam yanıma gelmeyi bırakın mesajda bile şey etmedi yani aslında çok sinirliyim kendime ama bir yandan da mutluyum. Çünkü sürekli acaba dönecek mi diye kafayı sıyırmıştım. En azından dönmeyecek biliyorum .
Allahım acıya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…