1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

Kizlar merhaba , benden biktiniz ama yine size ihtiyacim var.
Gecen gun ki whatsapp msj olayını biliyorsunuz.

Bugun az once baktim WhatsApp tan mesaj atmış ve yine ayni sekilde silmis mesaji. Acaba telefonuyla ilgili virus gibi bir durum mu var diye düşündüm, ortak arkadasimiza sordum ( onlarda WhatsAppta birbirlerinde ekliler cunku) arkadasima benim malum kisiden mesaj falan gitmemis. Virus gibi bisey olsa sanirim herkese giderdi listesinde ki. Bir de gecen yazdiginda ben cevap yazmistim oyle olsa ben mesaj atmadim ne mesaji derdi.

Sonra kizlar biraz düşündüm artik kafayi mi yiyorum ne

Gecen bana mesaj attıği gunun gecesi ben bunu ruyamda gormustum. Bizim kizlara anlattim falan. O gunun gecesi bana mesaj atti. Sonra dun hikaye atmis aarkadasim bana atti baksana gibisinden . Bende bu kdr sakal hic oolmamis bence kesmeli dedim . Bu sabah snap atmis sakallarini kesmis
Arkadasim bile sok bir sekilde nasil denk geldi diye ariyor. ( Normalde sakalini asla kesmeyi düşünmuyor, aylardir cabayla uzatiyordu ) .
Sonra biz arkadasimla bu konuyu konustuk iste sanki duydu da yapti ya, konusmalarimizi dinliyor olmasin falan filan . Sakalastik.
Konusali 1 saat oldu pat simdi mesaj

Kizlar şimdi aklima acaba Whatsapp konusmalarimi mi okuyor ddiye geldi. Burda duyuyorum kocasini takip etmek icin uyeler yapiyor bunu. Benim telefonum onun elinde saatlerce kaliyordu hic takilmiyordum ben o ara kendi telefonuna kurmus onay sifresini falanda o ara almis olabilir mi? Yoksa ben kafayi mi siyiriyorum

Bence bas engeli gitsin. Sağlıklı bi karakter bu oyunlara girmez. Telefonunu da sıfırla şüphen kalksın

Bence bas engeli gitsin. Sağlıklı bi karakter bu oyunlara girmez. Telefonunu da sıfırla şüphen kalksın
whatsappı komple telefonumdan kaldırıp tekrar yükledim.

bugun de fotoğrafları kopyalayıp telefonu sıfırlamayı düşünüyorum.

Son durum dan haberdar etsen

Msj atma demiştim canım duygusal davranıp attın boşver bunu uğraşma engelle gitsin ciddi düşünen biriyle görüş

Haha 1 ay sonra yazip umursamamak nasil oluyosa:))) bos yaa su herifi, sen daha iyilerine layiksindir eminim:)
Zaten son yaptigi sacmaliklardan sonra icim sogudu biraz. Bitti o is .. oyuncaga cevirdi cunku.

Çok teşekkür ederim daha iyisini bulcam inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…