- 20 Kasım 2018
- 14.316
- 54.557
- 598
- 35
Dedim gitti, uzay boşluğuna bıraktım artık lafıDemeyin demeyin :)
Benim ki yazdi da tamamen tepemin tasi atti.Dedim gitti, uzay boşluğuna bıraktım artık lafı
Saçma bir hal aldı artık, yazsa da rahatlasam
whatsappı komple telefonumdan kaldırıp tekrar yükledim.Bence bas engeli gitsin. Sağlıklı bi karakter bu oyunlara girmez. Telefonunu da sıfırla şüphen kalksın
Son durum dan haberdar etsenkızlar günaydınn. Sabahın köründe size koştum
acil yardımınıza ihtiyacım var.
benim ki whatsapp'tan gece 02:00 sularındamesaj yazmış ve silmiş. Bu mesaj silindi diyor.
Napayım napayım bir şey yazayım mı ? mesaj atmıssın gibisinden
yoksa havalar bin beş yüzay ne yazıcam beeee mi yapayım , napayı m mm
Silinen mesajları gören uygulamalar var indirwhatsappı komple telefonumdan kaldırıp tekrar yükledim.
bugun de fotoğrafları kopyalayıp telefonu sıfırlamayı düşünüyorum.
Ay programin ismini paylasabilir misin rica etsemSilinen mesajları gören uygulamalar var indir
Aynen oyle. Bende hic tepki vermedim mesajina . Daha cok bekler .Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor sizle haberiniz yok uzak durun
Yok bu sefer yazmadım zaten mesaj falan . Artik yazmicamda.Msj atma demiştim canım duygusal davranıp attın boşver bunu uğraşma engelle gitsin ciddi düşünen biriyle görüş
İcimden bastim bendeBen olsam sorun yok dedi ya basmistim kufru:))
Neden kufrederdim biliyo musun:) kaybedecek zaten birsey yok o vakitten sonra:)) en azindan sinirimi alirdim:))İcimden bastim bende
Ben hic bisey yazmadim onun uzerine. Umursamama numaralari yaptim yediyseNeden kufrederdim biliyo musun:) kaybedecek zaten birsey yok o vakitten sonra:)) en azindan sinirimi alirdim:))
Haha 1 ay sonra yazip umursamamak nasil oluyosa:))) bos Ver yaa su herifi, sen daha iyilerine layiksindir eminim:)Ven hic yazmadim. Umursamama numaralari yaptim yediyse
Zaten son yaptigi sacmaliklardan sonra icim sogudu biraz. Bitti o is .. oyuncaga cevirdi cunku.Haha 1 ay sonra yazip umursamamak nasil oluyosa:))) bos yaa su herifi, sen daha iyilerine layiksindir eminim:)
Play'den yazın direk çıkarBen hic bisey yazmadim onun uzerine. Umursamama numaralari yaptim yediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?