evet kızlar . tam 1 ay sonra mesaj attım. Allah belamı versin yaaa
kısaca anlatayım . Tam bir ilişkimiz yoktu hani tam olma aşamasındaydık. Benim ailem biraz tutucu yani öyle gece falan pek dışarı çıkamıyorum. Kendisine en baştan söylemiştim bunu.
bir kaç kez söylediğim halde aksam 11 gibi çıkmama istedi. Çıkamayacağımı belirttim.
Kendisi kuaför ve sadece Salı günleri müsait ben ona bunun lafını hiç yapmadım. Sonuçta ben hafta sonu evdeyım söylenebilirdim ama yapmadım . Çünkü biliyorum mecbur yani her neyse.
O gün bir sebeple dükkanına gittim . Akşam yeni evlenen bir arkadası davet etmiş yemeğe herkes grup olarak gidiyormuş falan sende gel dedi. Saat 8 de dükkandan çıkıyor . Eve gidecek hazırlanacak falan oraya gitmemiz 10 . Benim babam 9 dedi mi aramaya başlıyor beni yani yapısı böyle .Ben gelemem geç olur baska zaman planlarız bende eve söyleyerek cıkarım evden dedim . Bozuldu biraz trip tavır falan. Neyse çıktım eve geliyorum.
Mesaj attı. Bu durum beni çok üzüyor , biz hiç akşam buluşamıcak mıyız , ben seni hep 9 'da eve mi bırakıcam vs vs. Benimde tepem attı. Dakika başı bunun tribiyle mi uğrasıcam yaaaa diyerekten hızımı alamadım.
ben sana baştan soyledim sürekli bunu bana söyleyip yüzüme mi vurucaksın. Amacın gece dışarıya çıkmak, rahat rahat takılmaksa ben yanlış kişiyim senin için dedim.
O da bana diyor ki hemen bana yol vereceğin kadar kötü bişi demedim falan .
ben freni boşalmış kamyon gibi devam ediyorum
hep bunu söylüyosun en güzel anda bile belli ki istediğin böyle bir ilişki değil, ben seni tutmayayım daha fazladedim . o da sadece okkk Zamansız okkkk!! yazmış.
o gün bu gündür 1 aydır yani. Ne o yazdı ne ben yazdım. Tartıştığımız günün ertesi doğum günüydü kutlamadım. Amannnn onla mı uğraşıcam havalarında geziyorum
hala sosyal medyada takip ediyoruz birbirimizi falan . Yaklaşık 1 hafta önce çıkardım sosyal medyadan hani bakıyorum sinirlerim bozuluyor.
sürekli aklımda yani . Uzun bir süre sonra birine bişiler hissetmiştim. Dedim ki mesaj atayım çok haksızlık yaptım. Kendime göre haklıydım ama abarttım yinede falan.
Yaklaşık 1 saat önce mesaj attım
konuşma aynen şöyle geçti.
Ben : selam X , biraz konuşabilir miyiz ?
O: selam, hangi konuda ?
Ben: şöyle anlatayım . Uzun zaman geçti üzerinden fakat ben yine de söylemek istedim. Kendime göre ben haklıydım sana göre sen. Yinede fazla tepki verdiğimi düşünüyorum. Seni yok yere kırmak istememiştim. Kusuruma bakma.
O: sorun yok.
yaaaa sadece sorun yok dedi. Şuan kendimi nasıl öldürebilirim onun için fikir istiyorum
kesinlikle . Çünkü böyle gelecek gibi geliyordu. Sürekli bir beklenti içindeydim.Üzülmeyin. Atmasaydınız daha iyiymiş ama olan olmuş. Yıllarca içinizde acaba adım atsam ne olurdu diye belirsizlikle yaşamaktan iyidir. Ulaşamadıkça dahada büyüyecekti hem gözünüzde hem kalbinizde.
hemde ne rezil hey yavrum heyyyEvet biraz rezil olmuşsun. Ama suç sende değil, hepimiz illa bi rezil olmamız lazım doğru yolu bulmamız için.
oldu vallaOlur şöyle şeyler
Hersey tecrube...
hala aşırı bir istek var. Kör şeytan diyo saçımdan tut sürükleboşver zamanla kendını öldürme isteğin geçer
ahhh ahhh böyle cevap alacağımı biraz hissetsem yaparmıydımmmmgereksiz bi mesaj olmuş. hatta adam konuyu bile unutmuş
aslında bence duzene girmeyecek bir şey değildi . Haftada bir görüşüp sık sık da yanına gidiyordum. Hallederiz demiştim ama o istemiyormuş.Şimdi barışsanız nolcak ki yine saatler sorun olacak.
Ayrıca 8de çıkıyorsa eve gidip hazırlanmasına ne gerek var direkt buluşup birşeyler içebilirdiniz. Salı günleri offmuş haftada 1 gün buluşmak da yeterli bazen.
Zaten birbirinize uyumsuzmuşsunuz rezil olsan nolcak unutulup gidecek bi süre sonra.
yani böyle hangi konuda falan dedi ya. Sanki sen kimdin yaa gibi bişi oldu.Bosveeer. Ilerde daha cok basin agrirdi. Hem mesaj atarak umudunu tamamen bitirmis oldun. Iyi tarafindan bak. Artik gonul rahatligiyla onune bakabilirsin
HahahaHediye almamak için ayrılan liseliler gibi olmuşdoğum günü öncesi.
hala aşırı bir istek var. Kör şeytan diyo saçımdan tut sürükle
ben dehlemedim aslında . dehler gibi oldum o da bunu bekliyormuş.Büyük bir kötü yön
Aman boşver dehlenmeyi haketmiş o
Gerçi son olayla kim kimi dehledi anlamadım ama
Şaka şaka
ben çok sinirliydim o zaman yani istemediğim için yazmadım.Keşke mesaj atmasaydıniz. Bu konuşmayı yapmak için 1 ay çok uzun bir süre. Tartistiginizin ertesi günü falan yapsaydınız düzelirdi belki de. Aman neyse. Kestirip atmış zaten dusunmenize değmez.
şuan ego tavandır . Ay asla tövbe yani bunu bile ondan da bir adım gelir düşüncesiyle yapmıştım. Ama içten içe gülüyodur bana dimiEgo tavan yapmış adamda , bence daha da birşey yapma , boşver düşünmeye değmez
kesinlikle hatta rahat görüşen rahat yaşayan kızlar tercih ediliyor.eskiden zor kızlar çok değerliydi
bir kere görüşmek için bile erkeklerin 40 takla atması gerekiyodu
artık bunların hiçbir önemi yok
o olmazsa ne uğraşcam hazırda öbürü var diyolar maalesef
dimiii yaaa. Boşvereyim . İçimin yangını sönmüyor . Normalde pek yapmam nasıl yaptım bende bilmiyorumAman salla gitsin ne takılıyorsun oda anlayıs gosterıp surekli aksamdan gel demeseymıs ailenin izin vermıcenı soylemıssındır. Oda agırdan satmıs kendini hıc takılma bosver.
en azından nettim tavrımı koymuş ve çekilmiştim . Şuan yaptığım noldu peki aptallık yaa.evet araman çok yanlış olmuş bencede...ama baştaki konuda sen gayet haklıydın bana göre...aslında ben, öyle kız ailelerini
daha çok seviyorum, kuralları olan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?