1 ay sonra mesaj attım.Aferin bana.

Şimdi barışsanız nolcak ki yine saatler sorun olacak.
Ayrıca 8de çıkıyorsa eve gidip hazırlanmasına ne gerek var direkt buluşup birşeyler içebilirdiniz. Salı günleri offmuş haftada 1 gün buluşmak da yeterli bazen.
Zaten birbirinize uyumsuzmuşsunuz rezil olsan nolcak unutulup gidecek bi süre sonra.

Bosveeer. Ilerde daha cok basin agrirdi. Hem mesaj atarak umudunu tamamen bitirmis oldun. Iyi tarafindan bak. Artik gonul rahatligiyla onune bakabilirsin

gereksiz bi mesaj olmuş. hatta adam konuyu bile unutmuş

Son düzenleme:
kesinlikle . Çünkü böyle gelecek gibi geliyordu. Sürekli bir beklenti içindeydim.
Şuan herhngi bir beklentim kalmadı. bu açıdan iyi oldu.

Hayal kırıklığı oldu tabi. Bir de kabarmıştır şimdi yazdım diye.

aslında bence duzene girmeyecek bir şey değildi . Haftada bir görüşüp sık sık da yanına gidiyordum. Hallederiz demiştim ama o istemiyormuş.
Başka birini bile bulmuş olabilir bilmiyorum.
rezil oldum evet ama karşılasacağım biri değil artık üzerimden atana kadar bekleyeceğim. Beni bugun şoka soktu .

Bosveeer. Ilerde daha cok basin agrirdi. Hem mesaj atarak umudunu tamamen bitirmis oldun. Iyi tarafindan bak. Artik gonul rahatligiyla onune bakabilirsin
yani böyle hangi konuda falan dedi ya. Sanki sen kimdin yaa gibi bişi oldu.
ay düşündükçe kan beynime sıçrıyor

artık sıfır umut zaten de bu rezillikle nasıl baş edeceğım.

eskiden zor kızlar çok değerliydi

bir kere görüşmek için bile erkeklerin 40 takla atması gerekiyodu

artık bunların hiçbir önemi yok

o olmazsa ne uğraşcam hazırda öbürü var diyolar maalesef

Keşke mesaj atmasaydıniz. Bu konuşmayı yapmak için 1 ay çok uzun bir süre. Tartistiginizin ertesi günü falan yapsaydınız düzelirdi belki de. Aman neyse. Kestirip atmış zaten dusunmenize değmez.
ben çok sinirliydim o zaman yani istemediğim için yazmadım.
Sonra özlediğimi hissettim onun umursamadıgını gördükçe de büyüdü veeee tosladım.

Ego tavan yapmış adamda , bence daha da birşey yapma , boşver düşünmeye değmez
şuan ego tavandır . Ay asla tövbe yani bunu bile ondan da bir adım gelir düşüncesiyle yapmıştım. Ama içten içe gülüyodur bana dimi

eskiden zor kızlar çok değerliydi

bir kere görüşmek için bile erkeklerin 40 takla atması gerekiyodu

artık bunların hiçbir önemi yok

o olmazsa ne uğraşcam hazırda öbürü var diyolar maalesef
kesinlikle hatta rahat görüşen rahat yaşayan kızlar tercih ediliyor.
Bana hep böyle geri kafalı muamelesi yapıyorlar ama napayım ailem böyle yani.
zaten bu da öyle olmasın diye baştan söyledim.

Belki de baştan söylediğimde zor kızı oynuyorum sandı. Baktı kı gerçekten zor vınnn

Aman salla gitsin ne takılıyorsun oda anlayıs gosterıp surekli aksamdan gel demeseymıs ailenin izin vermıcenı soylemıssındır. Oda agırdan satmıs kendini hıc takılma bosver.
dimiii yaaa. Boşvereyim . İçimin yangını sönmüyor . Normalde pek yapmam nasıl yaptım bende bilmiyorum

evet araman çok yanlış olmuş bencede...ama baştaki konuda sen gayet haklıydın bana göre...aslında ben, öyle kız ailelerini
daha çok seviyorum, kuralları olan....
en azından nettim tavrımı koymuş ve çekilmiştim . Şuan yaptığım noldu peki aptallık yaa.
keşke yapmasaydım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…